reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Kuzwa A u nas nie ma prolutexu i jak babka sprawdzała w aptece to jej pokazuje,że najbliżej w Katowicach...
Jp.. dziewczyny, nie wiem co robić. Macie może jakaś stronę na której się sprawdza gdzie dostanę lek? Bo coś mi sie wierzyć nie chce...

Cześć.
Jestem po wizycie. Decyzja podjęta. W sobotę transfer 2 zarodków, owulacji była wczoraj wynika z badań i usg. Tym razem mam tylko jedne tabletki dopochwowo: protesteron besins 2×1.
Pozdrawiam i życzę miłego dnia.
Powodzenia[emoji3] a robicie w międzyczasie jeszcze jakieś badania?

@bazylia128 zabijesz mnie 🤣🤣🤣🤭🤭🤭 Wole się przyznać, bo ta Twoja niezawodna pamięć 😼....
Ten program na TVN Style „In vitro nauka czy cud” to był emitowany, ale w zeszły poniedziałek... 🙈🙈🙈
Sorrryyyyy 🙊 teraz dopiero to zaczailam 🐥

reklama
Do góry