Laurka2019
Fanka BB :)
Znacie Sie na jednostkach? Czy estradiol i progesteron sa ok
Moj brain jest off narazie
Moj brain jest off narazie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
GratulujeI mam i ja wyniki,mam nadzieję ze potwierdzicie ze przyrosty sa ładne i zaśniad i puste jajo mozna wykluczyc
3dpt-2
8dpt-53.9
10dpt-109.5
16dpt-1752.7
Eee no takie wyniki to y lubimy[emoji3][emoji3][emoji3][emoji3]Beta 392,15 ![emoji3590]
Kurna w ciąży jestem !!![emoji85][emoji1767]
Szok szok szok
Ręce się trzęsą..nie wierzę [emoji2957]
Dziewczyny i dołączyłam do waszego grona farciarek [emoji3526]
Gratuluje
Tylko co to jest ten zasniad?
Beta wtedy jest za wysoka i to jest chyba odmiana jakiego nowotworu?!! czy cos pomylilam?Gratuluje
Tylko co to jest ten zasniad?
Matko zaczelam o tym czytac niepotrzebnie! Czyli jak juz widzialam serduszko i byl plod to ten zasniad moze sie jeszcze pojawic?Beta wtedy jest za wysoka i to jest chyba odmiana jakiego nowotworu?!! czy cos pomylilam?
Piękny wynik!Na ten moment mamy 7 zarodków Troszkę się zmartwiłam, ale było 13 dojrzałych komórek i tylko 7 się prawidłowo zapłodnilo. Teraz mam czekać aż do środy! Oby przerwało jak najwięcej
No jak ta lala[emoji8].Chyba macie Tu dobra passe dziewczyny, świetnie Szkoda że nie udało się na nią załapać ale apropo młodości i przemijania ja to chyba nie mam się czym martwić jak zobaczyłam rysunek mojego syna w prezencie to ja na max 20tke wyglądam