reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Znacie Sie na jednostkach? Czy estradiol i progesteron sa ok
Moj brain jest off narazie
IMG_20200228_144325.jpg

reklama
reklama
Chyba macie Tu dobra passe dziewczyny, świetnie :) Szkoda że nie udało się na nią załapać ale apropo młodości i przemijania ja to chyba nie mam się czym martwić jak zobaczyłam rysunek mojego syna w prezencie to ja na max 20tke wyglądam :laugh2: :laugh2: :laugh2:
No jak ta lala[emoji8].
Przypomniała mi się taka sytuacja: mój 6-letni siostrzeniec miał w przedszkolu narysować kim chciałby być, a że ma tatę w wojsku zaczął się tym bardzo interesować. Każdy miał omówić swój rysunek no i pani w końcu pyta Ksawcia co narysował, na co on że chciałby być snajperem [emoji23]. Biedna pani pogłaskała go po głowie i kazała iść się pobawić [emoji23][emoji23][emoji23].
Nie spodziewała się [emoji23]

Do góry