bazylia128
Fanka BB :)
A mi sie wydaje ze niestety 3 przyrost jest troche za niski ;(Bardzo ladne bety.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A mi sie wydaje ze niestety 3 przyrost jest troche za niski ;(Bardzo ladne bety.
Tak ci współczuję. Wszystko się ułoży. Najważniejsze że dobrze się czujesz i maluszek zdrowy. A w szpitalu pod kontroląA ja dziewczyny znow w szpitalu;( znow mnie krew zalała, mocniej niż ostatnio. Póki co ciagle leci.. Z dzidzia ok, serce wali jak dzwon. Ale na usg widzi jakies rozwarstwienie, coś powiedział o małym krwiaczku, którego nie widać.. i,ze to takie przypuszczenia bo to mogą być też skutki ciąży in vitro, bo wiadomo one niensa doskonale, organizm po prostu jakbu szaleje.. jeszcze coś z czymś się nie zgrywa...
Nie chcą mnie puścić do domu, bo to zawsze zagrożenie poronieniem..Ale ciaza bardzo dobrze rokuje...
Napisalam do Gdyni, póki co lekarz odpisał,że na tym etapie ciąży leżenie, leki dalej ale kazal odstawic heparynę mimo wskazań hematologicznych.. acardu nie kazal dalej brac o napisal,ze wtorkowa wizyta nie jest konieczna, teraz leżenie i spokoj.. Czekam na wiadomość na kiedy mam ta wizyte przełożyć.
Cieszę sie,ze z Kropkiem ok Ale chce mi się płakać;(
Super kochana. Niech maluszek zdrowo rośnieA więc tak. Dzieć jest i ma serducho[emoji4] glut w całości ma 3mm[emoji28] serducho bije 105[emoji3]
Póki co wporzo, żadnych krwiaków ani innych niepokojących rzeczy[emoji3] basen odradzony do czasu odstawienia luteiny. No i gmeranie tą sondą to w sumie przeklinałam, bo tak mnie przetarło tym papierem ściernym, że masakra...[emoji23] więc marzenia o sexie giną śmiercią naturalną i nawet mi nie żal[emoji23][emoji23][emoji23]
Następna wizyta 12 marca, póki co mam jutro wyspowiadać doktor w klinice o kontynuację zaleceń, recepty żeby wiedzieć do kiedy brać leki[emoji3] tyle i aż tyle
Jednym słowem uffff... ciśnienie miałam nieziemskie do wizyty[emoji28] Paweł przytkany, mina dziwna trudna do interpretacji [emoji23][emoji23][emoji23]
Idziemy z glutem vel PESTKĄ - oficjalna ksywa- wiosłować. Dla formy i żeby mama nie wyglądała zaraz na 9mcy, bo póki co są już 3/4[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Może mi tak dał przy pierwszym podejściu, zeby sprawdzic jak moj organizm zareaguje. Niewiem co mam myslecTo mała dawka. Ja miałam całą co trzeci dzień i kompletnie nie miałam żadnych dolegliwości Może raz miałam ból głowy dzień po, a może to zabieg okoliczności. Będzie dobrze
Ale ten 3 jest z 11dpt. Ja dopiero wtedy robilam pierwsza weryfikację i mialam troszkę niższa. Może się dopiero rozpedza?A mi sie wydaje ze niestety 3 przyrost jest troche za niski ;(
CudownieBrawo Ty i brawo PestkaA więc tak. Dzieć jest i ma serducho[emoji4] glut w całości ma 3mm[emoji28] serducho bije 105[emoji3]
Póki co wporzo, żadnych krwiaków ani innych niepokojących rzeczy[emoji3] basen odradzony do czasu odstawienia luteiny. No i gmeranie tą sondą to w sumie przeklinałam, bo tak mnie przetarło tym papierem ściernym, że masakra...[emoji23] więc marzenia o sexie giną śmiercią naturalną i nawet mi nie żal[emoji23][emoji23][emoji23]
Następna wizyta 12 marca, póki co mam jutro wyspowiadać doktor w klinice o kontynuację zaleceń, recepty żeby wiedzieć do kiedy brać leki[emoji3] tyle i aż tyle
Jednym słowem uffff... ciśnienie miałam nieziemskie do wizyty[emoji28] Paweł przytkany, mina dziwna trudna do interpretacji [emoji23][emoji23][emoji23]
Idziemy z glutem vel PESTKĄ - oficjalna ksywa- wiosłować. Dla formy i żeby mama nie wyglądała zaraz na 9mcy, bo póki co są już 3/4[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
No wlasnie nie widzialas jak sie u ciebie wczesniej zachowywala ale mi sie wydaje ze ten przyrost maleje a na tym etapie powinien raczej poszybowac... ale moze sie myle ;( OBYAle ten 3 jest z 11dpt. Ja dopiero wtedy robilam pierwsza weryfikację i mialam troszkę niższa. Może się dopiero rozpedza?
Już tak wiosennie ta miseczka wyglądaI pojedzone [emoji7] [emoji7] [emoji7] Dzisiaj bylismy na zakupach w lidlu i kupilam sobie taka fajna mini szklarenke to bede siac Zawsze sie staram robic zakupy w czwartki i sprzatac zeby miec weeknd wolny i nie stac w kolejkach
Tak, nie widziałam. Ale trzymajmy kciuki [emoji110][emoji110][emoji110]No wlasnie nie widzialas jak sie u ciebie wczesniej zachowywala ale mi sie wydaje ze ten przyrost maleje a na tym etapie powinien raczej poszybowac... ale moze sie myle ;( OBY