reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
A więc tak. Dzieć jest i ma serducho[emoji4] glut w całości ma 3mm[emoji28] serducho bije 105[emoji3]

Póki co wporzo, żadnych krwiaków ani innych niepokojących rzeczy[emoji3] basen odradzony do czasu odstawienia luteiny. No i gmeranie tą sondą to w sumie przeklinałam, bo tak mnie przetarło tym papierem ściernym, że masakra...[emoji23] więc marzenia o sexie giną śmiercią naturalną i nawet mi nie żal[emoji23][emoji23][emoji23]

Następna wizyta 12 marca, póki co mam jutro wyspowiadać doktor w klinice o kontynuację zaleceń, recepty żeby wiedzieć do kiedy brać leki[emoji3] tyle i aż tyle

Jednym słowem uffff... ciśnienie miałam nieziemskie do wizyty[emoji28] Paweł przytkany, mina dziwna trudna do interpretacji [emoji23][emoji23][emoji23]

Idziemy z glutem vel PESTKĄ - oficjalna ksywa- wiosłować. Dla formy i żeby mama nie wyglądała zaraz na 9mcy, bo póki co są już 3/4[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

Wspaniale ❤ ❤ ❤

Ja też mam.1/3 dziennie + wlew domaciczny
Jak wyliczyłam przyrost bety 58 a norna od 66 czyli jest poniżej
Ale nie ma dramatycznej różnicy. I tak musisz powtórzyć i to pewnie znowu za 48h. Myślę że na ten moment moze nie jest idealnie, ale już były tu nieidealne przyrosty bety i jakoś się rozkręcało i udawało. Miałaś jeden zarodek, tak? Trzymam ✊✊✊za Kropka. Niech da radę!!!

Już tak wiosennie ta miseczka wygląda ;)
Bylam tez dzis w Lidlu przed cala akcja i widzialam te szklarnie. Pomarzylam sobie. Kefir zjada wszystko co zielone. Bardzo lubi nam wyjadac sałate, liście od rzodkiewki.. o kwiatach nie wspomnę. Urodzinowe musialam trzymać wysoko w łazience az zdechną A i tak zdążył liście pogryzc..
No ale ja taka mala szklarenke okienna kupilam 😍 😂 😂 taka na ziola: tam jest bazylia, szczypior, pieprz cyanee, koper i takie inne ale fajne bede o to dbac NIECH SIE RODZI NOWE ZYCIE :-) :)

Ale nie ma dramatycznej różnicy. I tak musisz powtórzyć i to pewnie znowu za 48h. Myślę że na ten moment moze nie jest idealnie, ale już były tu nieidealne przyrosty bety i jakoś się rozkręcało i udawało. Miałaś jeden zarodek, tak? Trzymam ✊✊✊za Kropka. Niech da radę!!!
Wlasnie moze byly dwa zarodki i jeden sie ewakuuje... Albo poprostu jakis leniuszek ;)

reklama
Do góry