reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
A więc tak. Dzieć jest i ma serducho[emoji4] glut w całości ma 3mm[emoji28] serducho bije 105[emoji3]

Póki co wporzo, żadnych krwiaków ani innych niepokojących rzeczy[emoji3] basen odradzony do czasu odstawienia luteiny. No i gmeranie tą sondą to w sumie przeklinałam, bo tak mnie przetarło tym papierem ściernym, że masakra...[emoji23] więc marzenia o sexie giną śmiercią naturalną i nawet mi nie żal[emoji23][emoji23][emoji23]

Następna wizyta 12 marca, póki co mam jutro wyspowiadać doktor w klinice o kontynuację zaleceń, recepty żeby wiedzieć do kiedy brać leki[emoji3] tyle i aż tyle

Jednym słowem uffff... ciśnienie miałam nieziemskie do wizyty[emoji28] Paweł przytkany, mina dziwna trudna do interpretacji [emoji23][emoji23][emoji23]

Idziemy z glutem vel PESTKĄ - oficjalna ksywa- wiosłować. Dla formy i żeby mama nie wyglądała zaraz na 9mcy, bo póki co są już 3/4[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

Wspaniale ❤ ❤ ❤

Ja też mam.1/3 dziennie + wlew domaciczny
Jak wyliczyłam przyrost bety 58 a norna od 66 czyli jest poniżej
Ale nie ma dramatycznej różnicy. I tak musisz powtórzyć i to pewnie znowu za 48h. Myślę że na ten moment moze nie jest idealnie, ale już były tu nieidealne przyrosty bety i jakoś się rozkręcało i udawało. Miałaś jeden zarodek, tak? Trzymam ✊✊✊za Kropka. Niech da radę!!!

Już tak wiosennie ta miseczka wygląda ;)
Bylam tez dzis w Lidlu przed cala akcja i widzialam te szklarnie. Pomarzylam sobie. Kefir zjada wszystko co zielone. Bardzo lubi nam wyjadac sałate, liście od rzodkiewki.. o kwiatach nie wspomnę. Urodzinowe musialam trzymać wysoko w łazience az zdechną A i tak zdążył liście pogryzc..
No ale ja taka mala szklarenke okienna kupilam 😍 😂 😂 taka na ziola: tam jest bazylia, szczypior, pieprz cyanee, koper i takie inne ale fajne bede o to dbac NIECH SIE RODZI NOWE ZYCIE :-) :)

Ale nie ma dramatycznej różnicy. I tak musisz powtórzyć i to pewnie znowu za 48h. Myślę że na ten moment moze nie jest idealnie, ale już były tu nieidealne przyrosty bety i jakoś się rozkręcało i udawało. Miałaś jeden zarodek, tak? Trzymam ✊✊✊za Kropka. Niech da radę!!!
Wlasnie moze byly dwa zarodki i jeden sie ewakuuje... Albo poprostu jakis leniuszek ;)

reklama
Do góry