Kochana a Ty jaki haplotyp? U mnie AA i brak Kirow implantacyjnych może dlatego taka dawka? Przyszła ta małpa tzn okres?Może mi tak dał przy pierwszym podejściu, zeby sprawdzic jak moj organizm zareaguje. Niewiem co mam myslec
reklama
mary.m
Fanka BB :)
A więc tak. Dzieć jest i ma serducho[emoji4] glut w całości ma 3mm[emoji28] serducho bije 105[emoji3]
Póki co wporzo, żadnych krwiaków ani innych niepokojących rzeczy[emoji3] basen odradzony do czasu odstawienia luteiny. No i gmeranie tą sondą to w sumie przeklinałam, bo tak mnie przetarło tym papierem ściernym, że masakra...[emoji23] więc marzenia o sexie giną śmiercią naturalną i nawet mi nie żal[emoji23][emoji23][emoji23]
Następna wizyta 12 marca, póki co mam jutro wyspowiadać doktor w klinice o kontynuację zaleceń, recepty żeby wiedzieć do kiedy brać leki[emoji3] tyle i aż tyle
Jednym słowem uffff... ciśnienie miałam nieziemskie do wizyty[emoji28] Paweł przytkany, mina dziwna trudna do interpretacji [emoji23][emoji23][emoji23]
Idziemy z glutem vel PESTKĄ - oficjalna ksywa- wiosłować. Dla formy i żeby mama nie wyglądała zaraz na 9mcy, bo póki co są już 3/4[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Wspaniale ❤ ❤ ❤
Netiaskitchen
Ale nie ma dramatycznej różnicy. I tak musisz powtórzyć i to pewnie znowu za 48h. Myślę że na ten moment moze nie jest idealnie, ale już były tu nieidealne przyrosty bety i jakoś się rozkręcało i udawało. Miałaś jeden zarodek, tak? Trzymam za Kropka. Niech da radę!!!Ja też mam.1/3 dziennie + wlew domaciczny
Jak wyliczyłam przyrost bety 58 a norna od 66 czyli jest poniżej
bazylia128
No ale ja taka mala szklarenke okienna kupilam taka na ziola: tam jest bazylia, szczypior, pieprz cyanee, koper i takie inne ale fajne bede o to dbac NIECH SIE RODZI NOWE ZYCIEJuż tak wiosennie ta miseczka wygląda
Bylam tez dzis w Lidlu przed cala akcja i widzialam te szklarnie. Pomarzylam sobie. Kefir zjada wszystko co zielone. Bardzo lubi nam wyjadac sałate, liście od rzodkiewki.. o kwiatach nie wspomnę. Urodzinowe musialam trzymać wysoko w łazience az zdechną A i tak zdążył liście pogryzc..
Netiaskitchen
Czarna1985
U mnie to samo. Kir aa i brak kirow implantacyjnych. Za mna 3 ciaze biochemiczne. Wszystkie zakonczone maks 6tc. A u ciebie jak sytuacja?Kochana a Ty jaki haplotyp? U mnie AA i brak Kirow implantacyjnych może dlatego taka dawka? Przyszła ta małpa tzn okres?
Przyszla malpa ale slabo sie rozkręca
bazylia128
Wlasnie moze byly dwa zarodki i jeden sie ewakuuje... Albo poprostu jakis leniuszekAle nie ma dramatycznej różnicy. I tak musisz powtórzyć i to pewnie znowu za 48h. Myślę że na ten moment moze nie jest idealnie, ale już były tu nieidealne przyrosty bety i jakoś się rozkręcało i udawało. Miałaś jeden zarodek, tak? Trzymam za Kropka. Niech da radę!!!
Czarna1985
bazylia128
A jakie badanie docent ci zlecil?U mnie to samo. Kir aa i brak kirow implantacyjnych. Za mna 3 ciaze biochemiczne. Wszystkie zakonczone maks 6tc. A u ciebie jak sytuacja?
Przyszla malpa ale slabo sie rozkręca
reklama
bazylia128
@s.ols3404 jak sie czujesz? Napisz mi kochana jakie badania zlecil Ci docent?
Podziel się: