reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Było prawie 16tys[emoji3] zobaczymy co jutro dowcipny przegląd pokaże[emoji16] w końcu mnie ram ktoś pomaca[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Po tej luteibie to nawet hak bym mogła to chyba bym się nie bzykała, ona działa jak papier ścierny[emoji23][emoji23]
Święta prawda ! Ja mówiłam, że jestem drętwa i nie do się do mnie dostać 😎
Ale prawda, Luteina to po prostu „zatrzymuje” wszystko co chce tam Wejść 😂

reklama
Z tego co widzę to u ciebie nie stwierdzono polimorfizmu w cenie CFTR wiec jest minimalne ryzyko urodzenia dziecka chorego na mukowiscydoze. Twój mąż ma mutacje F508 ty tego nie masz także spokojnie chyba ze zrozumiałaś wynik 😉
Wyniki zrozumiałam, tylko zdziwiłam się właśnie, że identyczny polimorfizm mamy. :D

Wiesz może tam coś jest w środku ? To dr od razu to usunie, „poprawi” ;)
Może też nic nie być jak jak u mnie, ale po niej udało się i jestem w ciąży ? Więc czy żałuje, że przyleciałam tylko na histeroskopie i za nią zapłaciłam ? Nieeeeee ;)

Oby u Ciebie też pomogło 🥰
No tak masz racje. Moj lekarz powiedział ze na 90 % nic zlego niewidzi ale chce miec 100 % pewności ze wszystko ok. U mnie to tylko problem z meza wolnym jest i to jest glowny problem😞

Kochane ja w drodze na lotnisko. Wymyśliłam ze zostanę w Gdyni sama a maz wroci do uk. Tylko mam maly problem zeby męża przekonać. On boi sie mnie zostawic sama. Bo ja tu nie znam nikogo i nie mam zadnej rodziny. Masakra. Ja sobie nie poradzę 😜oczywiście ze sobie poradzę 😉

reklama
Do góry