Dzień dobry dziewczyneczki, ja właśnie jestem w diagnostyce i robię ta krzywa glukozowo- insulinowa. Ta glukoza jest obrzydliwa strasznie nie lubię słodkich napoi...ale dam radę narazie godzina zero, będę miała przynajmniej czas na nadrobienie internetu chyba, ze tu zasłabne...
reklama
Będzie dobrze kochana powodzeniaTez mam taka nadzieję. Narazie nic mnie nie boli
My też tak niestety robiliśmy wiele razy, inaczej się nie dało bo mi też okres psikusa robił kilka razy.... Bd ciężko na odległość ale dasz radeKochane ja w drodze na lotnisko. Wymyśliłam ze zostanę w Gdyni sama a maz wroci do uk. Tylko mam maly problem zeby męża przekonać. On boi sie mnie zostawic sama. Bo ja tu nie znam nikogo i nie mam zadnej rodziny. Masakra. Ja sobie nie poradzę oczywiście ze sobie poradzę
Czarna1985
Fanka BB :)
Dzieku je Kochana ❤❤❤@Czarna1985 normalnie serce mi sie lamie ❤ ale pamietaj jeszcze przejdziemy na ta druga strone mocy
Czarna1985
DziekujeBędzie dobrze kochana powodzenia
Czarna1985
Musze nie mam wyjsciaMy też tak niestety robiliśmy wiele razy, inaczej się nie dało bo mi też okres psikusa robił kilka razy.... Bd ciężko na odległość ale dasz rade❤
Czarna1985
Tez mam taka nadzieję ze cos wymyśli . Odezwę się na pewnoJa u dr Śliwińskiego. Nie martw się na zapas. Wszystko się poukłada. Zobaczysz. Oni coś wymyślą daj znac jak już będziecie na miejscu
Czarna1985
Netiaskitchen
A ja chyba 4...no 3 co najmniej. Nie martw się tym. To taki głupi zbieg okoliczności.Ja też teraz chcę sama betować bo jak z kimś podchodzę to zawsze na mnie pada i jestem sierotką. Już tak ze trzy razy miałam
reklama
Podziel się: