reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Właśnie mam tylko forte i scopolan..
Ja codziennie mam takie cmienia, ale dziś mocniej. A zobacz, kobiety, które zachodzą w naturalne ciaze to mają znacznie mniej wizyt niz my... tez mi przeszło przez myśl gdzies pojsc ale nie będę wariowac.. tym bardziej,ze każda wizyta kosztuje i to nie mało.. musze wytrzymać do tego wtorku.. Pierwszy raz pojadę sama, bo w tym samym czasie maz ma badania do nowej pracy. Chyba wybiorę pociąg, bo stres mi przyćmi umysł i jeszcze spowoduje jakis wypadek..
My jedziemy na sztucznym cyklu, więc dlatego jest ciężej. Organizm nie ma się jak regulować sam, a poza tym to w końcu ivf czyli wyjściowo już jesteśmy obarczone jakimiś problemami.
Ja dzisiaj robiłam zakupy na szybko przed tą betą i chyba za dużo zgrzewek wody chyba przerzuciłam bo też mi gorzej i brzuch bardziej pobolewa.

Dziękuję bardzo za kciuki [emoji173] [emoji3059] wszystko sprawnie poszło, pobrali 9 komórek, więc chyba dobrze (ostatnio tylko 3). Dobrze się spało, wybudziłam się bez problemu, brzuch trochę boli. Teraz czekamy co dalej, więc kciuki wciąż będą potrzebne [emoji123]
To teraz niech się dzielą[emoji3][emoji3][emoji3]

@Alicja90 @Tasza za wysokie bety [emoji3590]@mary.m za punkcję [emoji3590]
Było prawie 16tys[emoji3] zobaczymy co jutro dowcipny przegląd pokaże[emoji16] w końcu mnie ram ktoś pomaca[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Po tej luteibie to nawet hak bym mogła to chyba bym się nie bzykała, ona działa jak papier ścierny[emoji23][emoji23]

[emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] swinia w czekoladzie to musi byc COS ;) od razu sobie wyobrazam jak pieczesz taka swinie w calosci nad ogniskiem z jakblkiem w ryjku a ty ja jeszcze oblewasz czekolada ;)
Tiaaaa... z jedbej strony oblewam a z drugiej zlizuję[emoji23][emoji23][emoji23]

Jak napisalas KURKA - to przez chwile pomyslalam ze chodzi ci o grzyby ktore uwielbiam ALE za chwile doszlam do wnoisku ze chodzi ci pewnie o te brzydkie i okropne stworzenia na dwoch nogach i oblednym wzroku [emoji23] [emoji23] [emoji23]
No właśnie te[emoji3] ale kurka pewniak, kolejny raz wzięłam tego kukurydzianego kurczaka w lidlu i jest całkiem spoko. Mega dawno nie robiłam już zupy na kurze a to jest dobre[emoji39]

reklama
Do góry