reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

No bez sera bialego lub serka wiejskiego to nawet w Hiszpanii bym chyba cierpiała ☺️i chyba bym sama nauczyla się robić taki twaróg bo ja bez nabiału to nie funkcjonuję.
No dobra, to juz potencjalna przeszkoda do wyjechania na starość do Hiszpanii zlikwidowana😂😂😂Szybko poszło 😂
Link do: Jak zrobić domowy twaróg - Poezja smaku
Można samemu zrobić laseczki 😇
Robię tutaj ale z trochę innego przepisu, tylko nie wiem jak nazwać to czego używam ;) Robię tak jakby z maślanki i mleka ;)

reklama
No właśnie ja za wizytę z usg muszę zapłacić 140f, dlatego chyba poczekam na serduszkowa wizytę już ☺️
A ty oczywiście korzystaj, też bym tak zrobiła.

Dziewczyny czy może któraś używa crinone?
Żel dopochwowy? Wiecie co bo właśnie się kąpałam i takie dziwne grudki jakby czarne wyleciały że mnie. Czy któraś tak miała?
Tylko że to nie wygląda jak krew
Ja używałam ;) to mogą być plamienia. Coś tam może uszkodziłaś i jak chciało wylecieć to „złapało” jeszcze resztkę żelu ;)

Mało jest niestety pozytywnych opinii o leczeniu niepłodności w tym pięknym mieście (mieszkałam tam 4 lata☺). Większość osób jak czytam na grupie fb ucieka do Warszawy bo nie jest daleko. Nie wiem jaką masz sytuację, ale chociażby Twoje amh wskazuje na to, ze po prostu potrzebujesz dobrego lekarza który nie bedzie marnował Twojego czasu i pieniędzy, tylko naprawdę pomoże.
Przepraszam, amh moje to 3.04!!! Wlasnie spojrzalam w wyniki. No nic jak tak dalej pojdzie, to bedzie trzeba zmienic klinike...

No właśnie ja za wizytę z usg muszę zapłacić 140f, dlatego chyba poczekam na serduszkowa wizytę już ☺
A ty oczywiście korzystaj, też bym tak zrobiła.

Dziewczyny czy może któraś używa crinone?
Żel dopochwowy? Wiecie co bo właśnie się kąpałam i takie dziwne grudki jakby czarne wyleciały że mnie. Czy któraś tak miała?
Tylko że to nie wygląda jak krew
Ja uzywam Crinone na wieczór i ładnie sie wchłania przez noc. Co innego globulki dopochwowe za dnia ktore cale wypływają na gacie.

jeeeeejjjuuuuuujaka ja jestem dzisiaj najedzona normalnie zaraz pekne 😂😂😂 nie wiem czy znacie taka potrawe jak woda sledziowa taka na zimno z sledziem i cebulka a do tego ugotowane ziemniaki. Poszlam dzisiaj do rodzicow a ze dzisiaj post i jak zobaczylam ta wode to mi sie juz ulewalo a ja dalej wciagalam :o:o:o a Lukaszowi kupilam puszke szprotek z pomidorami :-D:-D:-D
Normalnie jak porządna pani domu to załatwiłaś 🤣🤣🤣

reklama
Do góry