reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Sounds like a plan [emoji16][emoji16]
Pytam, bo ja nawet jak chora jestem to pozwalam sobie na czosnek wieczorem, ale rano juz nie, zeby nie chuchac. A juz do pracy to sobie nie wyobrazam.
Ja tego nie czuje 😂 a ze inni to ich problem ... ;) Ja uwielbiam czosnek zwlaszcza sos czosnkowy o mniam... jak chcesz sie pozbyc tego zapaszku to mozna przegryzc ziarno kawy - sprawdzone ;)

reklama
Ja jak wchodzę do biura i tylko drzwi otworzę to już wiem że moja kumpela z biurka obok jadła dzień wcześniej czosnek - to dla mnie takim starym alkoholikiem wali, bleeeee. Nie mogę znieść tego zapachu z buzi i zaraz mnie głowa boli. Nie wiem dlaczego tak ostro na ten zapach reaguję???
To musiala bardzo duzo tego zjesc ;)

To musiala bardzo duzo tego zjesc ;)
Pewnie tak. Ja właśnie tak kiedyś drzwi do biura otworzyłam i stanęłam w progu i się wydarłam: kur...wa Monia żarłaś czosnek bo jebie!!!
I mnie wszyscy na korytarzu slyszeli, w tym szef produkcji i się musiałam wstydzić [emoji23][emoji23][emoji23]
Ta kumpela od czosnku to też Monia [emoji8]

Pewnie tak. Ja właśnie tak kiedyś drzwi do biura otworzyłam i stanęłam w progu i się wydarłam: kur...wa Monia żarłaś czosnek bo jebie!!!
I mnie wszyscy na korytarzu slyszeli, w tym szef produkcji i się musiałam wstydzić [emoji23][emoji23][emoji23]
Ta kumpela od czosnku to też Monia [emoji8]
No widzisz wszystkie Moniki sa fajne ❤

Przepraszam jeśli napisze coś nie tak bo nie jestem specjalistka ale wydaje mi się ze przy tak niskim AMH to dawki powinny być o wiele większe ja przy AMH 4,6 miałam wyższe dawki i urosło 21 pęcherzyków. W jakiej klinice się leczysz ?
W ovum w Lublinie, lekarz dodatkowo zlecil usg jamy brzusznej oraz badania z krwi nadnerczy i hormon.

Jeszcze bym spróbowała kilka dni na wiekszej dawce. Jak 3 dni na 225 nie idzie to jeszcze ze 2-3 dni na 300. Jak teraz sie nie uda i nie urosną, to juz kolejny cykl albo od razu na większej dawce albo zmiana leku. Bo faktycznie jakby nie reagujesz.
Widzisz, Ty masz niskie amh, ja wysokie. Ani jedna ani druga sytuacja nie jest komfortowa do stymulacji.
Lekarz zlecil 225 i w piatek monitoring, moze cos urosnie...

reklama
Nie musisz powtarzać już mega często☺ No chyba ze bedziesz panikować to lepiej powtórzyć 😀Ale Ty raczej wytrzymasz☺💪
Można od razu na serduszko. Dziewczyny pisały ok 24/25dpt jak dobrze pamiętam. Ja ide jeszcze ok tydzien wczesniej na usg zobaczyć czy jest pęcherzyk ciążowy tam gdzie trzeba i dopiero jak wszystko będzie ok to na usg serduszkowe. Ale korzystam w sumie z tego, ze mam te wizyty i badania w pakiecie (chociaż raz się jakiś pakiet przydaje)
No właśnie ja za wizytę z usg muszę zapłacić 140f, dlatego chyba poczekam na serduszkowa wizytę już ☺️
A ty oczywiście korzystaj, też bym tak zrobiła.

Dziewczyny czy może któraś używa crinone?
Żel dopochwowy? Wiecie co bo właśnie się kąpałam i takie dziwne grudki jakby czarne wyleciały że mnie. Czy któraś tak miała?
Tylko że to nie wygląda jak krew

Do góry