reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

SonySony - no to jutro już będziesz ze swoją 2 słodkich dzieciaczków. Zdecydowanie postawiłaś na ja:tak:kość, a nie ilość, więc na pewno będziesz Mamuśką 2013 :tak::tak:
martka - zapomniałam o tej wczorajszej debacie, a Ty śledziła???

pingwinek - dobra decyzja, jeśli nie ma strasznego przymusu lepiej nie ryzykować. Jeszcze się najeździsz i napracujesz, a teraz najważniejsze są Twoje dzieciaczki!!! Odpoczywaj i ciesz się swoim stanem błogosławionym.

reklama
wanda...no cudownie, ze jutro transferek! oczywiscie wiadomo, ze maluchy zostaja z toba na 9 miesiecy...no i bede cie niedlugo witac na ciezarowkach po ivf!

Pingwinek...dobrze, ze zostalas, przynajmniej nic nie bedziesz sobie wyrzucac:tak: wiesz, ze w novum za recepte 20zl placisz:rofl2:?

Sony, wiem, ze to zawsze jest jakas jeszcze podpora psychiczna, ale te dwa zarodki sa silne i zostana z Toba na 9 miesiecy, a potem beda rozrabiac.

trzymam za Ciebie kciuki i bede myslala o Waszej trojce jutro cieplo.
godzine przed moja punkcja myslalam o Tobie i jutro godzine przed moim transferem znowu bede odmawiac cichutko zaklecia za Ciebie!

Miliaa - dziekuje kochana. Juz bym chciala Wam marudzic na temat mdlosci i inne dolegliwosci.

Poki co dziekuje ze wszystkie bylyscie ze mna dotychczas bo to byla trudna dla mnie droga i ktos kto nade mna czuwa skierowala mnie na to forum.

wiem, ze jeszcze dwa trudne tygodnie przede mna, a potem daj Boze 9 miesiecy, ale dzisiaj jestem szczesliwa tak jak dawno juz nie bylam.

dziekuje!

Mikimo, no tak, 9 miesięcy, hehe
Masia123 na stronie invimedu można obejrzeć.Program ma wejść w lipcu, oczywiście ma jeszcze dużo nieścisłości ale stowarzyszenia już działają w tym kierunku.Ale jeśli dadzą takie dotacje, jak zamierzają to będzie super!

:tak:przesyłam pozytywne wibracje dla zestresowanych punkcą, transferem, betką i....pracą;-)

reklama
Pingwinek :-) dziękuje, czas bardzo szybko mija, jutro pojadę na wizytę, a w sobote - cóż, nocy pewnie nie prześpię, ale za to w niedzielną noc już będę miała się do kogo przytulić ;-)

SonySony i Wanda jutro trzymam kciuki za waszą szóstkę &&&& co prawda będę kierownicę w tym czasie trzymać, ale jakoś dam radę :-)

Do góry