reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Cześć z pracy!miałam dziś sen,byłam jedną z 9-ciu dziewczyn po transferze i miałyśmy wyniki w jednym czasie i wszystkie potwierdziły ciąże bliźniacze:-D

martka273- to był z pewnością proroczy sen!!! Hmmm... ja i Sony również jesteśmy w Gyncetrum, więc może się załapiemy do szczęsliwej gromadki z Twojego snu :-D:-D:-D

reklama
Martka :-) sny się spełniają :tak: najpierw marzenia spełniają się w snach a później w rzeczywistości :-):-D:-) trzeba bardzo bardzo chcieć i wierzyć,że się uda i wtedy się spełnią, więc trzymam kciuki za proroczy sen &&&& i wierzę,że się spełni :-)

Sony...zycze ci z calego serducha, zeby akurat te dwa male bable zostaly u ciebie!! skoro one przetrwaly tzn, ze sa silne!! juz jutro bedziesz mamusia!!

Sony - no to to jest tak dwojka, na ktora czekalas cale zycie i ktora jest Ci pisana!

Ty jutro o 12 , a ja o 13:30 - caly czas idziemy ramie w ramie (albo bardziej brzuch w brzuch).
do mnie tez dzwonili przed chwila - mam 5 ludzikow! Nie zapytalam ile mi podadza - ale chyba dwa...

Adus - trzymam &&&& za bete
Tequila - dobrej wizyty
Agapl - Ty tez dzisiaj masz chyba wiyzyte, prawda? &&&&

i wszystkim dobrego dnia!

Lawendowy_sen - mam nadzieję, że zdążymy jeszcze wypić czekoladę:-) jak przyjedziesz do Wawy to koniecznie daj znać :) A na razie stwierdziłam, że gdyby coś się miało stać, to bym sobie nie darowała... Niech coś będzie wiadome, stabilniejsze, bo na razie to się czuję jak na cienkim lodzie...
Sony
- to te zarodki, które miały zostać :-) Trzymam kciuki &&&&&&&&&*****************!
Martka - oby to był proroczy sen! :-)

Wanda - kiedy masz transfer? Jutro? Ja dziś jadę po receptę na Lutinus, bo mam już resztki...

Aduś - co u Ciebie kochana? Jak betka dziś?

Gotadora - Tobie zostały już tylko 3 dni do przyjazdu m :) Widzisz, jak szybko leci? :-)

Dziewczyny, życzę Wam miłego dnia!

Dzień Dobry :-)
Sony kciuki za 2 Maluchy! Jutro bierzesz je do domu na całe 9 miesięcy!!!

wanda a jak u Ciebie? Kiedy transfer???

domat
trzymam kciuki za jutrzejszą punkcję. Moja rada: bądź w szpitalu wcześniej. Nawet tak 30 min!!! Nie wiem jak teraz sytuacja w B-st, ale przed Izbą jest strasznie mały parking i jak było duuuużo śniegu to nie było gdzie zaparkować. Poza tym trzeba przejść przez rejestrację na Izbie Przyjęć i bywa tam tłok. A trzeba się jeszcze przebrać, pogadać z anastazjologiem i chwilkę zrelaksować przed spankiem :tak:

darii nie wiedziałam, że nas tak dużo z tą paskudą:eek: Wśród moich znajomych jestem jedyna z endo i jak mówię, że nie idę do kina bo mam okres patrzą na mnie jak na wariatkę:szok:

martka
a kiedy testujesz??? ja w sobotę i chętnie będę jedną z tych 9 :-D

Ja dziś dla odmiany nie mogę narzekać na brak objawów... ale raczej mało ciążowych. Wczoraj wieczorem zaczęło mi się coś w brzuchu wiercić a dziś od rana wyglądam jak mały balonik.

Sony, 2 dwa piękne zarodki z embryogelem mają duże szanse!trzymam kciuki! A może ktoś wie, co to znaczy jak śni się liczba 9? Żeby był to sen proroczy.mam półmetek i już nie mam siły się stresować.będzie co będzie.Oglądałyście wczoraj webinarium o programie rządowym in vitro na bocian.pl?

reklama
Mikimo, Pingwinku - jutro moj wielki dzien T.

Domat - &&&& za punkcje!

tak sie ciesze, ze juz jestem w tym miejscu i ze jutro moje ludziki (przynajmniej czesc z nich) beda ze mna...

Do góry