reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Nie martw się. Tym plamieniem zwlaszcza.
Gdybys nie czula nic (tak jak ja dzis) to bys dopiero sie zaczela martwić. Mi na sorze mowili zeby nie brac tej forte a 2szt tej zwyklej. Ale ja nie dopytalam czemu. Wiecie co...moja oststnia wizyta byla 3tyg temu i powiem wam ze zdecydowanie za długo. Pierdolca mozna dostać:( i tak podziwiam siebie ze nie polazlam gdzies sprawdzic co i jak..
Właśnie mam tylko forte i scopolan..
Ja codziennie mam takie cmienia, ale dziś mocniej. A zobacz, kobiety, które zachodzą w naturalne ciaze to mają znacznie mniej wizyt niz my... tez mi przeszło przez myśl gdzies pojsc ale nie będę wariowac.. tym bardziej,ze każda wizyta kosztuje i to nie mało.. musze wytrzymać do tego wtorku.. Pierwszy raz pojadę sama, bo w tym samym czasie maz ma badania do nowej pracy. Chyba wybiorę pociąg, bo stres mi przyćmi umysł i jeszcze spowoduje jakis wypadek..

reklama
Właśnie mam tylko forte i scopolan..
Ja codziennie mam takie cmienia, ale dziś mocniej. A zobacz, kobiety, które zachodzą w naturalne ciaze to mają znacznie mniej wizyt niz my... tez mi przeszło przez myśl gdzies pojsc ale nie będę wariowac.. tym bardziej,ze każda wizyta kosztuje i to nie mało.. musze wytrzymać do tego wtorku.. Pierwszy raz pojadę sama, bo w tym samym czasie maz ma badania do nowej pracy. Chyba wybiorę pociąg, bo stres mi przyćmi umysł i jeszcze spowoduje jakis wypadek..
Zdecydowanie jedź tym co bezpieczniejsze bedzie dla Ciebie:) ja wizyte mam w poniedzialek rano..o tyle dobrze ze wstane i nie bede mysleć:) dokladnie wizyty tanie nie sa:( dlatego tez zapytalam o te prenatalne bo ja bede robic prywatnie...nie znam dobrego gina na nfz. Ale tez i nie znam gabinetu z dobrym usg. Dlatego pozostane u prywatnego. Aby tylko wszystko bylo dobrze..

Zdecydowanie jedź tym co bezpieczniejsze bedzie dla Ciebie:) ja wizyte mam w poniedzialek rano..o tyle dobrze ze wstane i nie bede mysleć:) dokladnie wizyty tanie nie sa:( dlatego tez zapytalam o te prenatalne bo ja bede robic prywatnie...nie znam dobrego gina na nfz. Ale tez i nie znam gabinetu z dobrym usg. Dlatego pozostane u prywatnego. Aby tylko wszystko bylo dobrze..
A Twoja klinika nie robi tych badań w ramach NFZ? Ja sie u nich wpisałam, bo lekarz mi powiedzial, ze maja umowę z NFZ ale jak chce to mogę poszukać placówki bliżej. Ale mam do nich zaufanie i wiem,że mają dobry sprzęt. A w ogole, jak jechaliśmy na wizytę w styczniu, przed transferem to zaczepił nas taki chłopak, zobaczył po tablicach rejestracyjnych, że blisko siebie mieszkamy i zaczął nam opowiadać,ze im sie udalo za 1 razem, i ciaze prowadzą juz u siebie bo lekarz z kliniki prowadzi tylko do 12 tyg, ale na prenatalne tez woleli przyjechać tutaj mimo,ze mieli u siebie w mieście tez na NFZ. I jakoś tak mam ich w głowie.

Tam są 2 panie - jedna miła a druga niezbyt, ja trafiłam na miłą i może dlatego.
I jeszcze zaproponowałam miliony monet ale nie chciała [emoji23]
No bo akurat Wy konkretnie się umowilyscie i fajnie. Nie zrozumialabym gdyby robiły problemy. Miejsce za miejsce. Ale pewnie nie raz ktoś się zamienial A może nie przychodził? Super,ze sie udalo. To jutro wycieczka do Łodzi?? ;)

No bo akurat Wy konkretnie się umowilyscie i fajnie. Nie zrozumialabym gdyby robiły problemy. Miejsce za miejsce. Ale pewnie nie raz ktoś się zamienial A może nie przychodził? Super,ze sie udalo. To jutro wycieczka do Łodzi?? ;)
Robią problemy, nawet na stronie jest napisane że nie zamieniają wizyt [emoji849].
Tak że to cud, że nie było żadnych problemów [emoji849]

reklama
Do góry