A jaki koszt ?? 2 butelki glukozy ?? Normalnie w aptece kupie ??Ja robiłam w Gdańsku w Synevo, jakiś 1 km od dworca Wrzeszcz
Kupujesz tylko swoją glukozę i „jechana”
reklama
Wygląda super !!!!
O matko...jakieś kosmiczne te cyfry!!!☺☺☺
Nie za wysokie? Spodziewałam się bety ok 150... Teraz to dopóki nie będzie serduszka to chyba nie odetchnę...
ZacisnieteJa już po pobraniu. Wracam do domu.Trzymajcie pls. Niech już będzie dobrze
Hahaha zajebiscie!!! To dzięki tym wszystkim kciukom ✌O matko...jakieś kosmiczne te cyfry!!!☺☺☺
Nie za wysokie? Spodziewałam się bety ok 150... Teraz to dopóki nie będzie serduszka to chyba nie odetchnę...
Coś może być na rzeczy w 10dpt i beta ok 250 właśnie tyle miała ta moja znajoma po leczeniu u Profesora i też mają córeczkę
Ja miałam prawie 500 i synek
Ja miałam prawie 500 i synek
No mnie lekarz nie namawiał jakoś mega bardzo, ale sugerował żeby podać dwa że zwiększa szanse, z czego ja się oczywiście ucieszyłam Bo marzyłam zawsze o blizniakach, ale myślę że został tylko jeden...Tez sie nad tym ostatnio zastanwialam. @Alicja90 miala podane dwie blastocysty a wynik bety raczej wskazuje na jednego kropeczka. I ja w zasadzie jestem przeciwna podawaniu dwoch zarodkow. Ale tak sobie wczoraj pomyslalam czy nie warto byloby zaryzykowac. Skoro to tak zwieksza szanse... Ciezka decyzja
motylek24
Fanka BB :)
Ktoś tu będzie gruby hehe. GRATULUJĘO matko...jakieś kosmiczne te cyfry!!!
motylek24
Fanka BB :)
Mam córkę z bety 58 i to 11 dptTez mam corke z 278 w 10dpt
A druga 147 w 13dpt 3dniowego wiec reguly nie ma, ale jest dobrze [emoji4]
JeczacaMarta
Aktywna w BB
.No mnie lekarz nie namawiał jakoś mega bardzo, ale sugerował żeby podać dwa że zwiększa szanse, z czego ja się oczywiście ucieszyłam Bo marzyłam zawsze o blizniakach, ale myślę że został tylko jeden...
Ostatnia edycja:
reklama
Ale betaaaa megaaa!!!O matko...jakieś kosmiczne te cyfry!!!☺☺☺
Podziel się: