reklama
martka273
Fanka BB :)
Sony ja mam taki sam zestaw leków :-) niecierpię tej fraxipariny, w porównaniu z Menopuerm i cetrotide, ona ma takie grubaśne igły,że za każdym razem mnie boli Ale wiadomo, czego się nie robi...No właśniew Gyncentrum w Katowicach nie hodują raczej do blastocysty, tzn. na wyraźnie życzenie, ale p.embriolog uważa najlepsze warunki do wyhodowania blastki to naturalne, w macicy.Moje trzydniówki były podobno piękne i równiutkie, ale cóż nam ta informacja daje.EmbyolGel, monitoring zarodków, akupunktura w klinice (przed i po transferze), zrobiłam wszystko, co mogłam.Niech ktoś ruszy zegar do przodu, o tydzień!!!!!
Dziewczynki,
dzwonilam i juz wiem, ze z 7 mam 5 dojrzalych! Jedna jeszcze ma szanse dojrzec, a jedna jest na pewno „gleboko niedojrzala”. Na pewno zapladniaja te 5 metoda mikromanipulacji. Ciesze sie i jeszcz wierze w te szosta - takie moje brzydkie kaczatko, ktore moze jeszcze bedzie labedziem.
a wiec kolejny stres jutro...
Pingwinku - mam nadzieje, ze Twoja beta rosnie &&&&
dzwonilam i juz wiem, ze z 7 mam 5 dojrzalych! Jedna jeszcze ma szanse dojrzec, a jedna jest na pewno „gleboko niedojrzala”. Na pewno zapladniaja te 5 metoda mikromanipulacji. Ciesze sie i jeszcz wierze w te szosta - takie moje brzydkie kaczatko, ktore moze jeszcze bedzie labedziem.
a wiec kolejny stres jutro...
Pingwinku - mam nadzieje, ze Twoja beta rosnie &&&&
pingwinek75
Dziewczyny, cały czas czytam Wam, nadganiam, ale wzięłam trochę pracy, żeby nadgonić z $$$ po ostatnich wydatkach...
Dzisiejsza beta 218,80 - czyli idzie w dobrym kierunku....Powiedzcie, czy można podróżować? Mam jechać dziś do Elbląga a jutro wracać i zastanawiam się, czy to nie za duży wysiłek dla organizmu... Poradźcie proszę. W razie czego znajdę jeszcze zastępstwo.
Napiszę więcej i już imiennie wieczorem - teraz witam tylko nowe dziewczyny i gratuluję owocnych plonów Sony i Wandzie! :-)
Dzisiejsza beta 218,80 - czyli idzie w dobrym kierunku....Powiedzcie, czy można podróżować? Mam jechać dziś do Elbląga a jutro wracać i zastanawiam się, czy to nie za duży wysiłek dla organizmu... Poradźcie proszę. W razie czego znajdę jeszcze zastępstwo.
Napiszę więcej i już imiennie wieczorem - teraz witam tylko nowe dziewczyny i gratuluję owocnych plonów Sony i Wandzie! :-)
pingwinek75
Oskaa - oby szczęśliwie się utrzymał chociaż jeden, o dwójce nawet nie marzę :-)
SonySony – jestem przekonana, że Twoje jajniki postawiły na jakość zamiast ilość. Ciekawa informacja o tym żelu, ró1)nież pierwszy raz słyszę o czymś takim. Może też mi zapiszą, gdy już będę tak daleko... Trzymam kciuki za piękny podział zarodków
wanda_dd - mocno kciuki zaciśnięte za rozwój zarodków. Utrogestan można kupić w aptece w Mysłowicach na przeciw kliniki Novomedica. Oni im sprowadzają na specjalne zamówienie
Mimiko – witaj, mocno trzymam kciuki za wysoką betkę już wkrótce!!! Może u Ciebie zagnieżdżanie jest bezobjawowe, nie będziesz wyjątkiem, każdy organizm jest inny i inaczej reaguje na ciąże
Teuila – daj znać jak po wizycie
Oskaa – ten antybiotyk to na pewno silne świństwo, które podrażnia żołądek. Ważne jednak, żeby był skuteczny
wanda_dd - mocno kciuki zaciśnięte za rozwój zarodków. Utrogestan można kupić w aptece w Mysłowicach na przeciw kliniki Novomedica. Oni im sprowadzają na specjalne zamówienie
Mimiko – witaj, mocno trzymam kciuki za wysoką betkę już wkrótce!!! Może u Ciebie zagnieżdżanie jest bezobjawowe, nie będziesz wyjątkiem, każdy organizm jest inny i inaczej reaguje na ciąże
Teuila – daj znać jak po wizycie
Oskaa – ten antybiotyk to na pewno silne świństwo, które podrażnia żołądek. Ważne jednak, żeby był skuteczny
reklama
lilonka
Smerfikowa mama
Pingwinku - ja po 2 becie czyli w 11 dpt pojechałam z emkiem na urlop nad morze. Z Wroclawia nad Zalew Wiślany - bagatela ponad 500 km. Konsultowaliśmy to z ginem i on rzekł, że jeśli ciąża jest mocna, to jej to nie zaszkodzi (w wręcz odpoczynek i relaks i świeże powietrze wskazane), a jeśli będzie słaba - to choćbym leżała plackiem z nogami do góry - to nic nie poradzę. Zgodnie z zaleceniem - żyłam normalnie - po planowanym urlopie wróciłam do pracy i pracowałam aż do połowy grudnia.
Gratuluję pięknej betki i życzę pięknych 9 miesięcy
Gratuluję pięknej betki i życzę pięknych 9 miesięcy
Podziel się: