Właśnie widziałam ile to kosztowało wszystko jak siostra kupowala..
MY organizowaliśmy jej baby shower i skladalysmy sie po 100 każda, a było nas chyba 12. Kupilysmy jej wtedy wanienke, rożek, kokon, termometr, krolika szumisia, pieluchy rozne, jakieś bambusowe, tetrowe, bransoletke pandore z zawieszką mama i cos tam jeszcze- nie pamiętam. Ja jeszcze zrobiłam jej torta z pampersow, kupiłam jej koszulę poporodową, małemu segregator pediatryczny, kocyk i te pierwsze skarby, tam body w środku, spodenki, czapeczka ale taki troche większy rozmiar. Także jak wyszla ze szpitala to w domu jej przyszykowalam mala niespodziankę.
Ale ogólnie ona sobie sama te baby shaker organizować chciala, zabrała o wystrój i jedzenie A dziewczyny utworzyły grupę i zeby się wspólnie na prezenty zlozyc. I wtedy pamiętam mnie w to wkopaly, tylko moja siostra wiedziala,ze mamy problem, dla mnie to było bardzo trudne ale dziewczyny się uparly, bo siostra wie najlepiej.. Także bransoletka Pandora byla totalna niespodzianka A reszta, to powiedzialam siostrze ile jest kasy i kazalam jej pokazać co zamówić. Nie dałabym rady sama trafić w jej gust i potrzeby. Moja osobna wyprawka czekała na nią wlasnie w domu jak wróciła ze szpitala. Do szpitala pojechałam z kwiatami
Ja wiem,ze to wszystko tylko krople w morzu potrzeb.
A kiedyś tego nie bylo i zyjemy
Zobacz załącznik 1083860Zobacz załącznik 1083861Zobacz załącznik 1083862Zobacz załącznik 1083865