reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Patrzyłam w Internecie bardzo podobny projekt do naszego. Kurcze super projekt. Zazdroszczę 😍 widze ze kazdy z nas musi czegos odmówić zeby podejść do in vitro. Najgorsze jest to ze nigdy nie mamy gwarancji ze sie uda 😔 my dalej walczymy ale czasami brak sil do walki
1582223492107.jpeg

reklama
Immunologie już też ogarniam w Gdańsku. W sobotę pojadę oddać krew. Cześć wyników 14 dni ,część 30. I zwrócę się do Ciebie o diagnozę moja specjalistko ;). Dobrze że Cię tutaj mamy ;*
Oj ja nie lekarz, diagnozy nie postawię ale podpowiem co wiem ;)
Ja dziś mam wypad z ludźmi z pracy do której wracam ;) Także będzie owca w wielkim mieście dziś :rofl:

Zastawa z ceramiki Boleslawieckiej dostaliśmy jako jeden z prezentów ślubnych
Ale jestem dumna z mojego miasta. Ceramika Bolesławiecka jest wszędzie u nas w uk mozna znaleźć w tk maxx. Tylko ceny kosmiczne 😱 super prezent. Szkoda ze u mnie nikt z rodziny nie domyślił sie zeby nam kupić . Mam nadzieję ze uzbieram swoją kolekcję jsk wrócimy 😉

Pojechalam dzisiaj z orgalutreniem i bemfola i wzielam je w lodowce. W zabiegowym jak wam pisalam jeden potrzaskalam ale dostalam od nich nowwy wiec spoko zreszta lekarz mowl ze i tak zawsze daja jeden wiecej w zapas. Okazalo sie ze Chromatyna nasienia juz byla bo na wizycie moh D wykoanl jeden tel i mu przyniesli. I tam jest wszystko super. 10% nieprwaidlowych tylko a reszta prawidlowe. Takze @nieagatka mialas racje co do tej morfologii bo nie dosc ze to chromatyna pokazalo szczegolowo to jeszcze moj D tez mi tak tlumaczyl. I Dziewczyny profetril naprawde dziala przynajmniej na mojego bo porownywalismy wyniki to teraz ilosc tych plemnikow progresywnych maz az o 20% wiecej wiec nasienie jest podobno super mega fajne. Kazal mu je zupelnie odstawic :) U mie na usg tez super na jajnikach nie bylo widac ani jednego pecherzyka wiodacego nie wiem czy dobrze zrozumialam ale powiedzial ze to super ze az tak ladnie to nie mialam. I mialam bardzo silna i ladna owulacje przy tym wiec juz wogole wyjatkowo ladnie. O dzisiaj mi wlaczyl estrofem i tu moje zdziwienie bo wczesniej tego przy stymulacji nie mialam tylko do criotransferu a to przeciez na wprowadzenie w sztuczna menopauze i wyciszenie chyba jajnikow ZNOWU?? A do tego przeciez jeszcze bede miala ten Aromek i to jest na to samo wiec ja nie wiem co on kombinuje ;) 3 marca mam sie wstawic w klinice. I dopierow wtedy zastrzyki. Bo okres powinnam dostac tdo tygodnia wiec tez troche innaczej. Bede miala to plukanie pecherzykow przy punkcji i to jest platne 610 zl bo sprawdzalam u nas w cenniku jako usluga dodatkowa a ja za to nie place nie wiem czemu tak. Mam juz polacone wszystkie faktury. Ostatnio mi cos tam mowil ze zrobi mi to w cenie. @Liliana87 ty moja dewotko o ponczochy dont worry tam i tak zakladam taka spodniczke do kolan wiec tego az tak nie widac. A ze sportowo to chcialam sie z wami posmiac ze no naprawde sportow - a ty nic nie zrozumialas ;) Za tydzien i tak jeszcze pojade z Łukaszem po poludniu bo on musi popodpisywac jeszcze dokumenty. Ja juz dzisiaj podpisalam i przy okienku gdzie trzeba zaznaczyc do ilu lat beda mrozone zarodki napisalam ze do 5 a mozna niby do 20 ale pewnie i tak mi nic nie zostanie ;(
No widzisz, wszystko pięknie, ładnie, a Tobie czasem dziwne myśli do głowy przychodzą.. tydzien minie i już będzie marzec ;)
Co nie bedzie co mrozic, jak będzie? Pfi.
No widzisz, nie zrozumiałam tej Twojej sportowości. Wyobraziłam sobie jakiś fajny dresik dwuczęściowy- jakis taki fajny, który mi sie marzy np. [emoji39]

Do Łodzi terminy dalekie i odległość. Podczas dwóch stymulacji czesto się zwalnilam. Zrobię badania i zobaczę co wyjdzie co poradzi. Jak coś zawsze mam was ;))). Poczekam . Ten cykl badania i suplementacja a w kwietniu transfer. Chociaż już czuję że się wlecze ;)). Za pierwszym razem podany zarodek przebadny. Teraz ze względu finansowych nie badałam ;(. Tak 2 nieudane
To będę trzymać kciuki żeby wszystko było po twojej myśli ✊ ✊ ✊

reklama
Aaa faktycznie bardzo podobne 😁 pamietaj, że te pokoje na górze będą bardzo małe. Niektórym to odpowiada, a ja np wolę troszkę większe pokoje, a mniej 😊
Niestety :( Ale dobrze, że mamy z czego sobie odmówić. Marzyła mi się rekuperacja, marzy mi się kuchnia. Ale bez tego mogę żyć. Kupię lodówkę i pralkę, jakoś to będzie 🤷🏼‍♀️ a jak się nie uda to utonę w dlugach, bo na pewno nie skończę na tej procedurze 😉
Dla mnie pokoje to nie maja takiego znaczenia . Bardziej kuchnia i salon. Ale dobrze wiedzieć. Bede brała to pod uwage przy budowie.
Kochana miejmy nadzieję ze teraz nam sie uda. Trzeba myśleć pozytywnie. Ja tez do meza ciagle mowie ze najważniejsze zeby sie udalo. Reszta sie jakos ułoży 😉

Do góry