No co !? Jakos mi sie tak dzisiaj humor trzyma
W sumie to moglam pomyslec o was ciezarnych
-D Ale dzisiaj bylo tak normalnie ze musialam was czyms zaskoczyc
Potrzaskalam tylko jedna ampulke orgalutrenu w zabiegowym przy okazji pokazywania jak wstrzykiwac Bemfole
to trzeba miec zdolności
@Liliana87 pisalam ci juz ze mam napradwde dwie lewe rece a do tego jeszcze Łukasz jest naprawde leworeczny wiec nie wiem jakie rece bedzie mialo to nasze dziecko o kotre walczymy
Za chwile reszta bo ide sie jz pizamke przerac i moje skarpety bo dzisiaj na wizyte pojechalm tak zupelnie na SPORTOWO
oCZYWISCIE JAK ZWYKLE NIEWINNIE POFLIRTOWALAM Z MOIM DOKTORKIEM
Ale ja tak juz mam lubie flirtowac i robie to nawet z
@fredka84 ❤ wiec mam to chyba we krwi
Po klinice gnalam szybko do pracy bo szefci do mnie zadzwonil ze jutro wylatuja i jest lzejszy dzien to mozna rzucic cycata na gleboka wode i jesli wszystko sobie jeszcze poogarniam to moge jutro miec nieoficjalne WOLNE ❤ Na co ja ALEZ OCZYWISCIE ZE W TO WCHODZE
I chocbym miala tam dzisiaj do nocy siedziec to wole tak zeby miec jutro wolne a wsumie szybko sobie ze wszystko poradzilam
Nowa jest przerazona
Ale jej powiedzialam ze moze do mnie dzwonic
Czyli wychodzi na to ze mam wolny weekendzik i wychodzi na to ze pewnie jutro was zamecze bo Łukasz i tak sie zamknie w swoim pokoju
@Tasza jak dzisiaj wracalam po pracy to dostalam takiego ataku hipo ze znowu musialam wjechac do rossemana i przegonic wszystkich z kolejki. Oczywiscie po drodze udalo sie jeszcze wrzucic kilka rzeczy do koszyka
w tym, ktorych przegonilam powiedzialam ze jestem w ciazy
Jestem dzisiaj mega zmeczona.Nie wiem dlaczego tak sie denerwowoalam. Zrobilam wam jeszcze zdjecie ile u nas w klinice tuch rumnek jest i plci meskiej tez... Zdjecie nie wyrazne bo nie chcialam im wstawiac tela pod nos i robilam z ukrycia ❤ Ide jeszcze tylko wzic prysznic chociaz tez sie zastanawiam czy dzisiaj nie isc spac na rumunke bo jestem tak zmeczona
Za chwile szczegoly z kliniki
O ile jeszcze bedziecie chcialy bo juz widzialam ze mam przeje...ne ❤ Przepraszam nie gniewjcie sie na mnie OKA