reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
No co !? Jakos mi sie tak dzisiaj humor trzyma ;) W sumie to moglam pomyslec o was ciezarnych ⭕-D Ale dzisiaj bylo tak normalnie ze musialam was czyms zaskoczyc ;) Potrzaskalam tylko jedna ampulke orgalutrenu w zabiegowym przy okazji pokazywania jak wstrzykiwac Bemfole ;) to trzeba miec zdolności ;) @Liliana87 pisalam ci juz ze mam napradwde dwie lewe rece a do tego jeszcze Łukasz jest naprawde leworeczny wiec nie wiem jakie rece bedzie mialo to nasze dziecko o kotre walczymy ;) Za chwile reszta bo ide sie jz pizamke przerac i moje skarpety bo dzisiaj na wizyte pojechalm tak zupelnie na SPORTOWO :-D oCZYWISCIE JAK ZWYKLE NIEWINNIE POFLIRTOWALAM Z MOIM DOKTORKIEM ;) Ale ja tak juz mam lubie flirtowac i robie to nawet z @fredka84 😂👍:o❤ wiec mam to chyba we krwi ;) Po klinice gnalam szybko do pracy bo szefci do mnie zadzwonil ze jutro wylatuja i jest lzejszy dzien to mozna rzucic cycata na gleboka wode i jesli wszystko sobie jeszcze poogarniam to moge jutro miec nieoficjalne WOLNE ❤ Na co ja ALEZ OCZYWISCIE ZE W TO WCHODZE 💚💚💚 I chocbym miala tam dzisiaj do nocy siedziec to wole tak zeby miec jutro wolne a wsumie szybko sobie ze wszystko poradzilam ;) Nowa jest przerazona ;) Ale jej powiedzialam ze moze do mnie dzwonic ;) Czyli wychodzi na to ze mam wolny weekendzik i wychodzi na to ze pewnie jutro was zamecze bo Łukasz i tak sie zamknie w swoim pokoju ;) @Tasza jak dzisiaj wracalam po pracy to dostalam takiego ataku hipo ze znowu musialam wjechac do rossemana i przegonic wszystkich z kolejki. Oczywiscie po drodze udalo sie jeszcze wrzucic kilka rzeczy do koszyka 😂 w tym, ktorych przegonilam powiedzialam ze jestem w ciazy ;)Jestem dzisiaj mega zmeczona.Nie wiem dlaczego tak sie denerwowoalam. Zrobilam wam jeszcze zdjecie ile u nas w klinice tuch rumnek jest i plci meskiej tez... Zdjecie nie wyrazne bo nie chcialam im wstawiac tela pod nos i robilam z ukrycia ❤ Ide jeszcze tylko wzic prysznic chociaz tez sie zastanawiam czy dzisiaj nie isc spac na rumunke bo jestem tak zmeczona 😍 Za chwile szczegoly z kliniki ;) O ile jeszcze bedziecie chcialy bo juz widzialam ze mam przeje...ne ❤ Przepraszam nie gniewjcie sie na mnie OKA :)
Mi foch powoli przechodzi. Nie umiem się dlugo fochować jakoś😊

Jasne 😉 Dom pod liczi ver 2. Teraz żałuję, że garaż jest jednostanowiskowy. Albo dwu, albo wcale. A tak to uwielbiam mojego maluszka 😁 My zaczęliśmy budowę w 2018, więc wszystko było jeszcze tańsze. Teraz ceny mam wrażenie są z kosmosu! Budowa domu to ciężka sprawa, tym bardziej systemem gospodarczym. Chyba, że ktoś ma worek pieniędzy i może zlecić to komuś 😉 pewnie jak się wprowadze to szybko o tym zapomnę 😁 Dobrze, że mamy trochę swoich mebli, a kuchnię zrobimy z palet? Musieliśmy z kilku rzeczy zrezygnować na rzecz in vitro 😉 Ale aby ściany stały i kawałek łazienki i już się wprowadzamy!
Patrzyłam w Internecie bardzo podobny projekt do naszego. Kurcze super projekt. Zazdroszczę 😍 widze ze kazdy z nas musi czegos odmówić zeby podejść do in vitro. Najgorsze jest to ze nigdy nie mamy gwarancji ze sie uda 😔 my dalej walczymy ale czasami brak sil do walki

Z tego co pamiętam to miałaś dwa transfery i chyba beta nie drgnęła, jak źle to popraw mnie, a zarodki miałaś przebadane? Jeśli tak to ja bym się wstrzymała i dobadala, bo jest duże prawdopodobieństwo że może tu immunologa coś hamuje. Jak nie wyjdzie, tak jak mi to będziesz żałować ze straciłaś zarodka. Ja tak zrobiłam, a potem jak byłam u Paśnika to mówił że mogłam trochę wcześniej przyjechać. Wiem że trudna decyzja, bo człowiek się cały czas łudzi, że może się jednak uda bez tych badań i straconego czasu. U dr Suchanek też byłam kiedyś, ale i tak skończyło się na Łodzi.
Do Łodzi terminy dalekie i odległość. Podczas dwóch stymulacji czesto się zwalnilam. Zrobię badania i zobaczę co wyjdzie co poradzi. Jak coś zawsze mam was ;))). Poczekam . Ten cykl badania i suplementacja a w kwietniu transfer. Chociaż już czuję że się wlecze ;)). Za pierwszym razem podany zarodek przebadny. Teraz ze względu finansowych nie badałam ;(. Tak 2 nieudane

reklama
Ja miałam przed Maksiem, teraz na świeżo miała @Wiórka
U mnie nic nie wniosło merytorycznie, ale transfer po tym badaniu się udał. Jak zawsze, nie wiadomo dlaczego.
Raz w życiu pewnie można zrobić. Chyba ze dziewczyny znają jakiś tańszy zamiennik tego badania...
Zrobię. Najwyżej będę chleb posmarowany nożem jadła😵😵😵😵

Do góry