reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ślinotoku dostanę! 😋 kocham gofry, a chyba milion lat temu je jadłam. Wygląda pysznie ;)

rosną, rosną na pewno! :) Kiedy teraz wizyta?

Kurcze pisz mi tak więcej :D Jestem spokojna i mam nadzieję, że się uda! A jak nie teraz to kolejnym razem :) Mąż nigdy tak głośno i często nie mówił mi jak bardzo chce tego dziecka. A to tak boli, że widzę jego smutek.

Jutro kolejne podglądanie, ciekawa jestem kiedy punkcja 😊 jestem ciągle przeziębiona, mam nadzieję, że do tego czasu wyzdrowieję. A Ty kiedy następne usg? :)

Dziewczyny miala, któras z Was endometrium niejednorodne? ginak podjerzewa polipa ale kazala mi przyjsc jeszcze na usg zaraz po okresie, bo teraz jestem przed i mozliwe, ze endometrium sie zaczyna zluszczac....martwie sie bo myslalam, ze zaczne starania od marca a tu mozliwe,ze jakis polip jest ;/

Ja kocham te ceramikę 😀Obiecalam sobie, ze kiedyś sobie kupimy. Powolutku, nke wszystko na raz,tylko tak stopniowo. Takie piekne klasyczne wzory. Będą pieknie nam pasować do prostego mieszkanka😀
U nas w Bolesławcu jest taki sklep ze mozna kupic duzo taniej ceramike. Przynajmniej znajomi tak mowia. Wiec jak bedziesz miała zamiar kupic to moze warto do nas przyjechać . A jak bym juz byla w Polsce to zapraszam na kawke 😉

To mowicie ze sie dzisiaj swoimi domkami chwalilyscie ;) A @Liliana87 to chba nawet swoim zdjeciem slubnym pieknym na scianie 😍@Lola83 cudowny klimat taki troche surowy a le dom wypas ;) @Artemida90 tez widac ze wszystko dopiet na ostatni guzik ;) O nulce juz pisalam tylko te koty naprawde nie beda pasowac do naroznika chyba je trzeba przefarbowac ;) Fajnie dziewczyny ze macie takie super plany a jeszcze fajniej bedzie jak nie na dozycie w sprzataniu bo dzieciaczki beda rozrabiac ;) Ja jutro tez cos moze wstawie tylko u was wszedzie taaaak czyscitko:o Czy @Laurka2019 pisala juz cos o BECIE ?

Mam od zajebki takich dresiorow bo kiedys mialam na nie faze ale w takim dresiku pojade na punkcje ;) Wiesz ja to wczoraj juz mialam takiego dola ze pol nocy nie przespalam bo wyorazilam sobie ze pewnie wszystko nie tak a zawsze po wizycie jestem pelna nadzieji ;) Zeby mi tak kots jakims wylacznikiem wyłączyl ta moja wyobraznie ;)
Ale to chyba normalne.. Ja dziś się obudzilam o 2... aż się boję kłaść bo nie wiem o ktorej jutro wstanę. Na niektóre rzeczy wpływu nie mamy, ale nie mogło być inaczej skoro szprycujesz sie czym popadnie, ćwiczysz. Poza tym coś naturalnie zaskoczyło.
Ja wlasnie naszykowalam ciuchy na jutro. Szafa pelna A ja nie mam w czym chodzic:/ musze polowe wywalić. Może do pojemnika PCK? Co myślisz?[emoji23][emoji39]

To mowicie ze sie dzisiaj swoimi domkami chwalilyscie ;) A @Liliana87 to chba nawet swoim zdjeciem slubnym pieknym na scianie [emoji7] [emoji173] @Lola83 cudowny klimat taki troche surowy a le dom wypas ;) @Artemida90 tez widac ze wszystko dopiet na ostatni guzik ;) O nulce juz pisalam tylko te koty naprawde nie beda pasowac do naroznika chyba je trzeba przefarbowac ;) Fajnie dziewczyny ze macie takie super plany a jeszcze fajniej bedzie jak nie na dozycie w sprzataniu bo dzieciaczki beda rozrabiac ;) Ja jutro tez cos moze wstawie tylko u was wszedzie taaaak czyscitko:o Czy @Laurka2019 pisala juz cos o BECIE ?
To nie zdjecie slubne;) to zdjęcie sprzed 2 lat;) ja mówiłam małża na 7 rocznicę ślubu. Ale nieważne. To pamiętaj, zanim zrobisz zdjecie posprzątaj . Instagramowo ma byc. Bo my wszystkie mamy założone biale rękawiczki [emoji2961][emoji2961][emoji24][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji1787]

Ale to chyba normalne.. Ja dziś się obudzilam o 2... aż się boję kłaść bo nie wiem o ktorej jutro wstanę. Na niektóre rzeczy wpływu nie mamy, ale nie mogło być inaczej skoro szprycujesz sie czym popadnie, ćwiczysz. Poza tym coś naturalnie zaskoczyło.
Ja wlasnie naszykowalam ciuchy na jutro. Szafa pelna A ja nie mam w czym chodzic:/ musze polowe wywalić. Może do pojemnika PCK? Co myślisz?[emoji23][emoji39]
A po co ci jutro ciuchy przeciez nie pracujesz ? No nie wiem bo ja za kazdym razem jak mijam ten pojemnikk to sie patrze w druga strone jak bym byla na niego obrazona tak jak @fredka84 teraz na mnie 😭😭❤❤❤

To nie zdjecie slubne;) to zdjęcie sprzed 2 lat;) ja mówiłam małża na 7 rocznicę ślubu. Ale nieważne. To pamiętaj, zanim zrobisz zdjecie posprzątaj . Instagramowo ma byc. Bo my wszystkie mamy założone biale rękawiczki [emoji2961][emoji2961][emoji24][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji1787]
Co ty napewno nie bede sprzatac bo mi szkoda bedzie dnia ;) Jutro bede biegac po lesie ;)

reklama
Do góry