reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Adus,

ja w 10 dniu, z 5-dniowa blastka mialam bete 70 i mialam powtorzyc badanie po 2 dniach, mi lekarka powiedziala ze powinno byc ponad 100 w 10 dniu ale mozliwe ze byla pozna implantacja wiec nie wszystko stracone...

trzymam kciuki zeby u ciebie wszystko dobrze sie skonczylo, bo na prawde masz duze szanse na to ze to po prostu pozna implantacja.... w kilka godzin przeciez moze beta wzrosnac...

reklama
aduś-fajnie, że się odezwałaś. A HCG to przecież prawie 4-krotny przyrost w ciągu 3 dni, a mówi się 2-krotny w czasie 48h. Jak dla mnie jesteś nadal w ciąży i innej wersji nie przyjmuję do wiadomości :tak:

Ja dziś na pocieszenie kupiłam sobie spodnie i nawet nie pomyślałam, że mogą być za niedługo na mnie za małe:)) Tak się zastanawiam czy u mnie nie za wcześnie z punkcją, jakoś szybko się wystymulowałam. Przecież dopiero 13 tego w niedzielę rozkręciła się @. Moje endo może nie być jeszcze gotowe. Śluzu płodnego brak.
Wanda a jak to u Ciebie wygląda??

Milagors ja musiałam mieć późniejszą implantacje bo w 6dpt mialam tylko 9 i dr mówiła że z takiego poziomu sa ciąże, dziś lekarz mówił że moglby byc wyzszy poziom ale powiedzial ze skoro w 4 dni temu bylo 9 to dlatego teraz taki wynik. Lekarze chyba mówią jak im pasuje. A jakie miałaś blastki podane?
Madzialenak
tego samego dnia miala 84 i ma teraz zdrowego bobaska w brzuchu

adus,

ja mialam 5AA podana, 6 dnia mialam bete cos lekko ponad 10, 10 dnia 70 a 12 dnia spadlo do 50...

ale podobno to wszystko zalezy od czasu implantacji, wiec glowa do gory!!!!

reklama
Milagors ja też miałam 5AA a druga 4AB i to niby najlepiej rokujące blastki? więc jak to możliwe żeby były słabiutkie :-(???

Do góry