reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Tylko ciekawe czy taki lekarz skieruje przed takim badaniem na te wszystkie badania, które powinno się przed histeroskopią zrobić. 🤔

O kurcze to widze ze u wszystkich nas tak nie wesolo. Ja akurat szefostwo mam na prawdę super. Wiedza o wszystkim i mnie wspieraja. Nawet ostatnio kazali mi brac zwolnienie z Polski zebym cokolowiek zarabiala. Bo ja non stop tak samo bezpłatny urlop.
Ale to wszystko przez to ze pracuje u nich 13 lat i sami wiedzą ze jezeli ktos by mial mnie zastąpić to potrzeba jakiś 3 lat . Narazie zatrudniaja samych tumanow. Po prostu rece mi opadaja do tych ludzi. Wracam z pracy i padam. Musze sprawdzac dokladnie wszystko co oni robia😞
Moim zdaniem niedlugo bedzie tu duzy kryzys i moze anglicy sie wtedy opamietaja ze bez nas sobie nie poradzą
To naprawdę super Ci się trafiło, a mąż napewno zaraz coś znajdzie... Facetowi łatwiej 😊

Przyro mi, ale nie ma zasady. Obstawiqm rqczej, ze Liliana tak ma, bo to pierwszy trymestr. Ja w pierwszej ciazy od drugiego trym jadlam TONY slodyczy - corka :) Teraz tez w sumie tylko slodycze mi smakuja - corka. Bratowa, ktora jest super szczupla, obsesja na punkcie silki i takie tam - w ciazy zjadala takie ilosci slodyczy, ze moj brat nie wierzyl w to co widzi - corka :)
No to o tym właśnie piszemy ;) słodkie na dziewczynkę 😉 ale to pół żartem pół serio, wiadomo że każda ma inaczej 😁

Powiem wam dziewczynki ze to czekanie na wynik jest najgorsze z całej tej procedury. Zastrzyki i punkcja przy tym to pikuś. Ja już cała chodzę a do 17 jeszcze 2 godz.
Łącze sie z Tobą w czekaniu.. Ja sie jutro dopiero telefonu spodziewalam z druga weryfikacja,chyba ze mnie znów wieczorem zaskoczą..
✊✊

Przyro mi, ale nie ma zasady. Obstawiqm rqczej, ze Liliana tak ma, bo to pierwszy trymestr. Ja w pierwszej ciazy od drugiego trym jadlam TONY slodyczy - corka :) Teraz tez w sumie tylko slodycze mi smakuja - corka. Bratowa, ktora jest super szczupla, obsesja na punkcie silki i takie tam - w ciazy zjadala takie ilosci slodyczy, ze moj brat nie wierzyl w to co widzi - corka :)
Mi lekarz przy transferze powiedział,ze to bedzie córka takze ja juz wiem,dzis 10dpt... szczęściara ze mnie co 😋😅

Załączniki

• 15821300188273387112898495345305.jpg
    15821300188273387112898495345305.jpg
    1 MB · Wyświetleń: 45
reklama
Do góry