A ty chyba więcej mózgu [emoji12]Ja tez mam bardzo dobry wzrok my to normalnie jak blizniaczki tylko ty dostalas wiecej wlosów
reklama
Liliana87
Fanka BB :)
Widzisz jak zleciało? SzybciutkoNarazie mysle zeby sie tylko dzien w pracy skonczyl bo wlasnie musze troche nadrobic zeby wziac jutro wolne Caly czas sie denerwuje zeby nie dostac za szybko okresu i wytrzymac chociaz do jutra niby mam wszystko wyliczone ale gdzies ten strach mnie tak czasami dopada Jutro jade z moimi zastrzykami chyba beda mi pokazywac jak mam je zrobic. No i wtedy juz czekam i sie kluje Nie moge uwierzyc ze to sie juz dzieje
Liliana87
Wszystko sama ogarniesz. Ja na początku tez panikowalam, mąż mi robił A potem jak to nie było musialam wziac sprawy w swoje ręce i teraz sobie nie wyobrażam dam mu brzuchola do kluciadziewczyny a jak sobie radzicie z zastrzykami? Same sobie robicie czy prosicie mężów o pomoc? Jest szansa ze jak przez cała procedurę będę przechodzić sama to dam radę sobie robić te zastrzyki czy one wymagają pomocy?
Liliana87
A ja za to okularnica. W pracy do kompa bez okularów nie siądę.Ja tez mam bardzo dobry wzrok my to normalnie jak blizniaczki tylko ty dostalas wiecej wlosów
Artemida90
Hej Dziewczyny
Ja dziś spałam jak zabita - tylko o 7 mnie siku obudziło, szybko siku i do łóżka i spałam do 9. Chyba spokój u mnie zagościł [emoji5]
Ja dziś spałam jak zabita - tylko o 7 mnie siku obudziło, szybko siku i do łóżka i spałam do 9. Chyba spokój u mnie zagościł [emoji5]
Liliana87
Super. Zazdroszczę. Ja juz o 2 sie dzis obudziłam. Tluklam sie do 4. Potem o 6 budzik..Hej Dziewczyny [emoji3059]
Artemida90
Super. Zazdroszczę. Ja juz o 2 sie dzis obudziłam. Tluklam sie do 4. Potem o 6 budzik..
Po co tak wcześnie budzik?
Liliana87
O 6 biore pierwsze leki. No i dziś szłam na krew. Jak nie pójdę tam o 6.30 To potem trzeba siedzieć w kolejce do 10...Po co tak wcześnie budzik?
Artemida90
O 6 biore pierwsze leki. No i dziś szłam na krew. Jak nie pójdę tam o 6.30 To potem trzeba siedzieć w kolejce do 10...
Ja na szczęście aż tak nie uzależniała leków do godzin ze względu na 3 zmianowy tryb pracy. Biorę jak wstanę nie ważne o której i jaka pora dnia. Zachowuje tylko wielokrotność. Nie chce brać leków dopochwowych do pracy bo nie ma takich warunków na aplikacje. Wiec na porannych zmianach leki biorę nawet o 5 a w resztę dni to zależy jak wstanę. Teraz na popołudniu wiec koło 9. A po nockach to biorę o 6 jak wracam po nocce, potem jak wstanę i przed praca. Chyba bym
Chodziła nie wyspana jakbym musiała żyć wg godzin przyjmowania leków.
Jak widać nie wpływa to zle na ciąże
reklama
Polecam wyhodować trochę sadełka łatwiej „ wchodzi” daszradedziewczyny a jak sobie radzicie z zastrzykami? Same sobie robicie czy prosicie mężów o pomoc? Jest szansa ze jak przez cała procedurę będę przechodzić sama to dam radę sobie robić te zastrzyki czy one wymagają pomocy?
Podziel się: