reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

reklama
U mnie będzie klapa :(
Moje samopoczucie jest lepsze więc nie ma hcg a dzisiaj 6dpt. Hiperstymulacja puszcza, to oznacza tylko jedno. Koniec. Dupa.
Znaczy że masz detektor bety w głowie? 😉Kochana zasuwaj na pobranie krwi, jesli miałaś 5dniowy zarodek to juz będziesz wiedziala a nie bedziesz się zadręczać.

To troche zalezy od organizmu, pierwszy raz to taka troche loteria, potem juz sobie wyrabiasz pojecie ile pić kiedy zacząć. Ja na przyklad zaczynam na 40min przed, ale wypijam 1,5l. Kurcze, nawet na wielu transferach można się czegoś nauczyć...
Heeejjj:) jak tam rozmowa z naszym nowym lekarzem? Dal rade odpowiedziec Ci na pytania?😊😊😊

Lata doświadczenia. Hiperstymulacja przy becie jest coraz większa. Mi brzuch spadł i lepiej się czuje. Wczoraj wieczorem myślałam, że będę jechać do szpitala... Koniec marzeń :(
Ciekawa teoria. Ja przy pierwszej procedurze po transferze czulam sie bardzo dobrze, z dnia na dzien lepiej, a moja pozytywna beta za miesiac konczy 3 lata, wiec hmmm....

reklama
To troche zalezy od organizmu, pierwszy raz to taka troche loteria, potem juz sobie wyrabiasz pojecie ile pić kiedy zacząć. Ja na przyklad zaczynam na 40min przed, ale wypijam 1,5l. Kurcze, nawet na wielu transferach można się czegoś nauczyć...
To prawda. Przy pierwszym wypiłam tak jak mi kazał. Przy drugim nie mogłam wytrzymać, poszłam troszkę posikac i się zapomnialam. Wysikałam wszystko to potem dopilam ile dopilam. A przy trzecim juz na spokojnie wypiłam na pewno mniej;)

Do góry