reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Powiedzcie mi dziewczyny czy do in vitro trzeba byc jakoś przygotowanym moja pani doktor chce mnie stymulować od 2 dnia cyklu i juz w lutym robić transfer,w zeszłym miesiącu miałam inseminację czy to nie za wcześnie? nie powinno byc jakiejś przerwy?chociaz na psychiczne wyciszenie jak myślicie lepiej iśc za ciosem ?

reklama
Tequila - witaj i nic sie nie martw - wszystko bedzie dobrze
Sony - dziekuje, brzucha nie czuje. Mialam estradiol badany ale doktor nie mowia jaki tylko czy ok i wczoraj mowil ze hormony mam bardzo ladne. A jak Ty - bardzo brzuch dokucza?
Masia, gotadora - dziekuje!
Co ja bym bez Was wszystkie dobre wrozki forumowe zrobila...
Oskaa - jestes niesamowita - 22!!!! gratulacje

wszystkim wszystkiego dobrego dzisiaj,
calusy!

Byłam na stronie tej fundacji i jest tam napisane ze do konca stycznia można składac wnioski więc nie sądze by przez te kilka miesięcy nie zgłosiło sie juz 300 par przeciez to kropla w morzu

Tequila myślę, ze powinnaś zaufać swojej pani dr bo ona na pewno wie co robi, ja po nieudanym transferze miałam odczekać jeden cykl i w drugim miałam kolejne podejście.

Wanda no troszkę go czuję jak chodzę i w nocy mnie musiał boleć bo aż mi się śniło e boli. Nie jest to tragiczny ból, czasami przed owulacją był gorszy.
Tequla jak chcesz, ja cię do niczego nie namawiam. Ten lekarz u którego się leczysz cię zna i wie o tobie sporo. Nie ważne jaka klinika, byleby lekarz spełniał twoje wymagania i komfortowo się musisz czuć na wizytach. U mnie zmiana tylko i wyłącznie była przez te 3 tys dofinansowania, bałam się że trafie na lekarza.... sama wiesz jak to jest, ale jestem zadowolona.

Ostatnia edycja:
Zastanawiam się nad zmianą kliniki te o których wy piszecie często pojawiaja sie na różnych forach a moja..nie spotkałam się z żadnymi opiniami na forach na jej temat choc o samej pani dr większość pozytywów sama już nie wiem

No ja podczas brania zatrzykow czulam te jajniki a dzisiaj nic... mam nadzieje, ze to nie jest jais zly znak...
chyba zaczynam schizowac przed jutrem...
moze tak byc ze nie czuje sie tego brzucha po wzieciu ovitrelle?

Dzień dobry Dziewczynki

Oskaa uuu la la, no proszę jak ładnie! Gratulację!
TeQuila Witaj serdecznie! Nie trzeba się specjalnie przygotowywać. Ja byłam u mojej dr w zeszłym tyg i powiedziała, że możemy z marszu startować i już zaczynać całą procedurę. Tylko, że by mi wypadła stymulacja jak bym była na targach za granicą, a wolałabym być tu na miejscu, więc dr powiedziała, że w następnym cyklu antykoncepcja i w marcu startujemy :)
Aduś &&&&

Miłego śnieżnego dnia dziewczynki

reklama
Wpadłam tylko na chwilę i wracam do łóżka spowrotem.
Sprawdzam, czy nie ma wieści od Aduś. Ale ona trzyma nas w napięciu. No nic. Czekam dalej :-D
A Wam życzę miłego dzionka.

stylowi_pl_dziecko_3318077.jpg

Do góry