SonySony ja z moje Pani dr jestem bardzo zadowolona jest bardzo sympatyczna i przede wszystkim bezpośrednia,sprzet w klinice rewelacja choć nie mam porównania z innymi klinikami,personel super,pełna dyskrecja,martwi mnie tylko fakt zz nie mam kontaktu z nikim komu sie udało w tej klinice i stad moje obawy
reklama
lawendowy_sen
Fanka BB :)
Byłabym zapominała. TeQuila, miło mi Cie poznać. Witaj na pokładzie. Pytaj o co tylko chcesz, a my na pewno udzielimy Ci odpowiedzi na wszystkie nurtujące Cię kwestie :-)
Lawendowy_sen dziękuję fajnie że można w takich miejscach jak to zadać kilka pytań,wypłakać się i podzielić z kimś swoimi watpliwościami nie bardzo mam z kim pogadać w realu na ten temat a samemu w trudnych chwilach ciężko..
lawendowy_sen
Gotadora, korzystam z okazji, że dzisiaj nie muszę nigdzie z domu nosa wychylać, nawet spod kołdry. Znowu dopadła mnie gorączka, potworny ból gardła nie chce puścić i ogólnie boli mnie cały człowiek. A do pracy chodzić muszę. Jak tak dalej pójdzie, to pewnie skończy się na antybiotyku.
A Ty jak się miewasz? Trochę Ci przeszło, czy trzyma tak, jak mnie?
A Ty jak się miewasz? Trochę Ci przeszło, czy trzyma tak, jak mnie?
reklama
lawendowy_sen
Gotadora, a w piątek, po wizycie, będziesz miała chwilę czasu na pyszną kawusię?
Podziel się: