reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny. Nie wiem czy nadmiernie marudzę, ale te wyniki niby pozytywne ale dziwnie duże i się tym martwię.

Beta jest 2032 (przyrosty na 48h pow 140%) piątek 354 wtorek 134
Progesteron 160,6 !!!!!!

Co to może znaczyć? Puste jajo?
A ja uważam ze 👯 lub jak to na forum novum piszą embrilodzy- wysokie wartości bety świadczą o dobrostanu ciazy!!! Moim zdaniem jest extra!!!! Progesteron już jest tez wytwarzany przez kosmowke wiec dodając ten podawany jest ok!!!

Kurcze dziewczyny ale mam doła 😭 moj maz został bez pracy😭 bo jest kryzys w transporcie przez brexit. Masakra . 😭😭😭
Bardzo mi przykro 😔😔😔 tak czułam, że się pozmienia... U nas też przestuj w pracy, ja przez te ciągle wyjazdy do Polski ( biorę bezpłatny urlop wtedy)
Miałam już rozmowe, że mnie chcą zwolnić dyscyplinarnie... I rzeczywiście już parę osób ode mnie poleciało, szukają byle wymówki bo pracy mało

reklama
@Laurka2019 napisz mi proszę jak to jest z wyborem zarodka do transferu jeśli prawidłowe genetycznie masz 2, Ty czy embriolog wskazuje który podać pierwszy? Masz wyniku podany czy kariotyp jest męski czy żeński?

Do góry