No popatrz Ty się, człowiek późno z pracy wraca, w domu na szybkiego zjadłam warzywa z patelni z przedwczoraj i sobie spokojnie z rumiankiem w ręku czyta forum, a tu o takie rzeczy się posadza[emoji23][emoji23][emoji23]
Daj dziewczynie wypić w spokoju, bo się czkawki nabawi
reklama
Teraz koty się będą opierdzielac całymi dniamiJestem z ciebie taka dumna [emoji23][emoji23][emoji23]
Padłam przy tym hehe dobre a jak się spodobało mojemu mężowiCooooo, przyznaj się że się spodobało [emoji23][emoji23][emoji23]. A wiesz że czasem sobie puszczę takiego odmużdżacza [emoji12]
Wow ale czadMówili dzis w wiadomościach,ze gdzies w Polsce, ale nie wiem gdzie, nie przyswoilam otwierają klasę w liceum lub technikum o kierunku disco polo i będzie tam uczył między innymi ten Miller od "jesteś szalona".. dżizys. Co sie dzieje[emoji85][emoji85][emoji85]
Ja tez wole wieczorem, bo rano się spieszę do pracy i mnie wkurza jak to za długo trwaA ja właśnie lubie tylko wieczorem . Bo rano mam wrazenie ze jestem brzydka ,zaspana, nie swiezy oddech chyba cos jest ze mna nie tak
KarolinaJ79
Fanka BB :)
A ja uważam ze lub jak to na forum novum piszą embrilodzy- wysokie wartości bety świadczą o dobrostanu ciazy!!! Moim zdaniem jest extra!!!! Progesteron już jest tez wytwarzany przez kosmowke wiec dodając ten podawany jest ok!!!Dziewczyny. Nie wiem czy nadmiernie marudzę, ale te wyniki niby pozytywne ale dziwnie duże i się tym martwię.
Beta jest 2032 (przyrosty na 48h pow 140%) piątek 354 wtorek 134
Progesteron 160,6 !!!!!!
Co to może znaczyć? Puste jajo?
KarolinaJ79
@fredka84 mysle ze chodzi o to żeby wykończyć bezpłodne pary- taka Sparta w Polsce pisio.... rowskaZgadzam się z wszystkim co napisałaś - właśnie prawie to samo mówiłam koleżance z biurka obok [emoji49]. Będziemy niedługo kuźwa palić ogniska, tańczyć dookoła i prosic o uleczenie [emoji49]
@bazylia128 cos nie udało Ci się Szybko spławić tej somsiadki
Bardzo mi przykro tak czułam, że się pozmienia... U nas też przestuj w pracy, ja przez te ciągle wyjazdy do Polski ( biorę bezpłatny urlop wtedy)Kurcze dziewczyny ale mam doła moj maz został bez pracy bo jest kryzys w transporcie przez brexit. Masakra .
Miałam już rozmowe, że mnie chcą zwolnić dyscyplinarnie... I rzeczywiście już parę osób ode mnie poleciało, szukają byle wymówki bo pracy mało
reklama
Aduś16
@Laurka2019 napisz mi proszę jak to jest z wyborem zarodka do transferu jeśli prawidłowe genetycznie masz 2, Ty czy embriolog wskazuje który podać pierwszy? Masz wyniku podany czy kariotyp jest męski czy żeński?
Podziel się: