reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ja jestem taka sama. Jak to moj mąż mowi tylko po bożemu ,w łóżku i przy zgaszonym świetle 😂😂😂
Tez tak wole,bo nie muszę myśleć jakie faldy się robią na brzuchu i jakie miny robie:) dlatego lubie poranny seks bo po nocce brzuch plaski tylko kurcze jasno jest:/
Jednak wszystkie Anie maja cos wspolnego;)

@cikulinka
Kochana powiedz mi czy w dniu transferu brałaś też zastrzyk Fraxiparine i docipnie Progesteron i Estrofem?
Fraxiparyne bralam juz dzien wczesniej a estrofem i proga tak fraxiparyne sobie zawsze wieczorami .... Kurcze faktycznie go niema niezle wez sie dowiedz tam o co chodzi zmartwilam sie to kto teraz bedzie robil ivf. Kurcze powodzenia jutro

To chyba normalny objaw 😃 nikt nie lubi rozczarowan ;) Nie wiem ale ja mam przeczucie ze bedzie teraz lepiej niz dobrze. :) Musmi sie sprezac dziewczyny zeby zaplenic kalendarz terminami porodow ;)
Ja sie balam terminu transferu dodac do kalendarza,a o becie nie wspomnie. Jak jutrzejsza wyjdzie dobrze to poproszę o dodanie poniedziałkowej ostatniej weryfikacji :)
Do ktorego dpt sprawdzacie bete?

No to już wiemy czego lubisz słuchać [emoji1787]
[emoji12][emoji12][emoji12]
Mówili dzis w wiadomościach,ze gdzies w Polsce, ale nie wiem gdzie, nie przyswoilam otwierają klasę w liceum lub technikum o kierunku disco polo i będzie tam uczył między innymi ten Miller od "jesteś szalona".. dżizys. Co sie dzieje[emoji85][emoji85][emoji85]

reklama
Do góry