reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Czyli homaira nie liczymy z wyników po godzinie dwóch? No tak właśnie myślę, że jestem na takiej rezerwie... Idę jutro do gina zobaczymy co powie. Jakby co to ruszam z dietą. Dzięki dziewczyny bardzo. Wszystkim życzę powodzenia. Być może kiedyś trafie do was... Trzymam za wszystkie kciuki i życzę wytrwałości :*
Nie. Liczymy tylko raz na czczo.

Haha[emoji23] dobrze,ze mi mówisz, jeszcze bym pękła. A swoją drogą sikam wiecej, ale też wiecej pije. Tylko strumień jakis taki słabszy.

Kochana ja tez sikam częściej a pije tyle samo co zawsze. I ten mocz taki... skoncentrowany w sobie.

Ciśnienie to masakra jakbym wcale siły sikać nie miała o tak leci bo leci - podejrzewam ze tam wszystko opuchnięte i to dlatego 🤨

Jak robisz te ogólne genetyczne na zd itp to masz podane kariotypy. Jak np na jakąś chorobę jednogenowa to nie. Sprawdzają tylko ta chorobę i jeśli nie jest połącząna z płcią to płci nie sprawdzają.

Nie można wybierać płci. Jedynie co to wiesz co transferuja. Oni I tak lecą jakością więc zawsze od najlepszych zarodków...
Tak chodzi mi o ogólne pgs, nie te jednogenowe. Czyli embriolog wskazuje zarodek do transferu, a my mamy jedynie wgląd czy to kariotyp męski czy żeński.. To dobrze że tak to wygląda!

Kochana ja tez sikam częściej a pije tyle samo co zawsze. I ten mocz taki... skoncentrowany w sobie.

Ciśnienie to masakra jakbym wcale siły sikać nie miała o tak leci bo leci - podejrzewam ze tam wszystko opuchnięte i to dlatego [emoji2955]
No identyko. Tak jak ospisalas- dokladnie

reklama
Do góry