bazylia128
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak trzeba, czytaj póki czas, bo z dzieckiem ciężko będzie [emoji23] na mnie czeka już cały regał, seeeerio[emoji23]Też tak kiedyś miałam, uwielbiałam zapach książek [emoji3590]. Niestety teraz czytam na tablecie, bo czytnika się nie dorobiłam.
Ogólnie wolę papierowe książki, ale ze względów finansowych i z braku miejsca czytam w pdf. Od jakiegoś czasu też prowadzę spis co i kiedy przeczytałam bo sklerozę mam[emoji12]. Wychodzi że rocznie pochłaniam pomiędzy 50-60 książek, mąż się na mnie drze, bo ja wiecznie z książką [emoji12]
Żołądek, bo wysoko na środku. Niektóre tabletki naczczo, tzn na tarczyce i duphaston ranna dawkę. Potem encorton po śniadaniu lub w trakcie. O 14 znow duphaston to przed cos zjadam, bo jak wkładam luteine pod język do godzinę mam z głowy. Witaminy i resztę lekow tez po posiłku. A popijam woda.No ale to żołądek Cię boli czy jelita? Rzeczy fermentowane chronią raczej to drugie a tutaj nie wiem. Łykasz tabsy w trakcie posiłków? Czym popijasz?
A możesz sprawdzić też ft3 i ft4 razem z tsh? Ja cały czas pilnowałam tej dwójki, bo tsh mi zanikło i tyle... więc po ocenie samego tsh wyszłoby że mam giga nadczynność.Jutro o 8:30 wiec nie będę długo czekac.
Właśnie dzwoniła do mnie pani endokrynolog, tsh po zwiększeniu dawki jest 1,1 wiec idealnie nawet w ciąży. Za 6 tyg znowu kontrola
Tylko udawaj wtedy, że Ci się nie poboba[emoji23][emoji23][emoji23] bleeeee[emoji23][emoji23][emoji23]To moze ja powinnam sie dac im wylizac po siusiuni [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23]
A możesz sprawdzić też ft3 i ft4 razem z tsh? Ja cały czas pilnowałam tej dwójki, bo tsh mi zanikło i tyle... więc po ocenie samego tsh wyszłoby że mam giga nadczynność.
Nie napchałaś się zbyt mocno luteiną? Może implantacja?Dziewczyny ratujcie[emoji26]
Jestem 5 dpt i właśnie zobaczyłam na majtkach żywa krew. Co to może być? Na okres za wcześnie.
Jak byś usłyszała ten mój kaszel wczoraj to sama byś pobiegła do apteki po jakiś syropNulka uwazaj bo syrop na kaszel w wiekszej ilosci dziala jak narkotyk a ty przeciez masz z tym problem
No ale to 95 jest w normie. Ja jakiś czas temu na czczo mialam 99.Teraz po kilku latach mam 94. Moze takie mamy organizmy?Niby w normie ale jak na mnie wysoko, nie powinien przekraczać 90. Ile godzin po obudzeniu się robiłaś wynik?