reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Też tak kiedyś miałam, uwielbiałam zapach książek [emoji3590]. Niestety teraz czytam na tablecie, bo czytnika się nie dorobiłam.
Ogólnie wolę papierowe książki, ale ze względów finansowych i z braku miejsca czytam w pdf. Od jakiegoś czasu też prowadzę spis co i kiedy przeczytałam bo sklerozę mam[emoji12]. Wychodzi że rocznie pochłaniam pomiędzy 50-60 książek, mąż się na mnie drze, bo ja wiecznie z książką [emoji12]
Tak trzeba, czytaj póki czas, bo z dzieckiem ciężko będzie [emoji23] na mnie czeka już cały regał, seeeerio[emoji23]

No ale to żołądek Cię boli czy jelita? Rzeczy fermentowane chronią raczej to drugie a tutaj nie wiem. Łykasz tabsy w trakcie posiłków? Czym popijasz?
Żołądek, bo wysoko na środku. Niektóre tabletki naczczo, tzn na tarczyce i duphaston ranna dawkę. Potem encorton po śniadaniu lub w trakcie. O 14 znow duphaston to przed cos zjadam, bo jak wkładam luteine pod język do godzinę mam z głowy. Witaminy i resztę lekow tez po posiłku. A popijam woda.

Jutro o 8:30 wiec nie będę długo czekac.

Właśnie dzwoniła do mnie pani endokrynolog, tsh po zwiększeniu dawki jest 1,1 wiec idealnie nawet w ciąży. Za 6 tyg znowu kontrola
A możesz sprawdzić też ft3 i ft4 razem z tsh? Ja cały czas pilnowałam tej dwójki, bo tsh mi zanikło i tyle... więc po ocenie samego tsh wyszłoby że mam giga nadczynność.

To moze ja powinnam sie dac im wylizac po siusiuni [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23]
Tylko udawaj wtedy, że Ci się nie poboba[emoji23][emoji23][emoji23] bleeeee[emoji23][emoji23][emoji23]

Nulka uwazaj bo syrop na kaszel w wiekszej ilosci dziala jak narkotyk a ty przeciez masz z tym problem 😂 😂 😂 😂
Jak byś usłyszała ten mój kaszel wczoraj to sama byś pobiegła do apteki po jakiś syrop😆😆😆
Teraz juz mi się odrywa (brzmi jakby mi sie odrywało coś wiecej niz wydzielina🙃)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry