madzialenak - mrrr..... rozmarzyłam się czytając opis wizyty u lekarza..... SUPER!!! Piękna informacja na dobry początek tygodnia, więcej takich poproszę ;-) Dobrze, że cokolwiek Ci przechodzi, koleżance w skrajnym momencie nawet woda nie chciała przechodzić, pojechała do szpitala pod kroplówkę, żeby się nie odwodnić.
reklama
Dzień dobry dziewczynki
Madzialenak suuuper wiadomość Bardzo się cieszę, że wszystko jest ok :-) A jak już urósł Twój maluszek!!! Teraz możesz już spokojnie cieszyć się ciążą :-) he he widocznie Twój maluszek ma tylko ochotę jeść : suche rogale maślane z makiem, jabłka, banany i grapefruity i pić kubusia ;-)
Tydzień zaczął się od dobrych wiadomości. Mam nadzieję, że Madzialenak rozwiązała worek w którym są same dobre nowiny na ten tydzień... Pingwinek, Wanda, Sony, Domat kciuki za Was :*
Madzialenak suuuper wiadomość Bardzo się cieszę, że wszystko jest ok :-) A jak już urósł Twój maluszek!!! Teraz możesz już spokojnie cieszyć się ciążą :-) he he widocznie Twój maluszek ma tylko ochotę jeść : suche rogale maślane z makiem, jabłka, banany i grapefruity i pić kubusia ;-)
Tydzień zaczął się od dobrych wiadomości. Mam nadzieję, że Madzialenak rozwiązała worek w którym są same dobre nowiny na ten tydzień... Pingwinek, Wanda, Sony, Domat kciuki za Was :*
Co uważanie o tym dofinansowaniu in vitro przez rząd?
Co prawda, jeszcze nie ma (chyba) zatwierdzonego oraz ogłoszonego tego projektu, ale moim zdaniem z tego co o nim czytałam jest to tylko zamydlenie oczu. Pobierają max tylko sześć komórek. A przecież z tego co czytałam to dziewczyną nawet pobierali 2x i 3x więcej a zapładniało się mniej niż połowa a zarodków z takiej dużej liczby było tylko kilka. Więc tak naprawdę niby połowę $ dokładają, ale nie robią tego w normalnie - pełnopłatnej procedurze...
Co prawda, jeszcze nie ma (chyba) zatwierdzonego oraz ogłoszonego tego projektu, ale moim zdaniem z tego co o nim czytałam jest to tylko zamydlenie oczu. Pobierają max tylko sześć komórek. A przecież z tego co czytałam to dziewczyną nawet pobierali 2x i 3x więcej a zapładniało się mniej niż połowa a zarodków z takiej dużej liczby było tylko kilka. Więc tak naprawdę niby połowę $ dokładają, ale nie robią tego w normalnie - pełnopłatnej procedurze...
madzialenak
mama na pełen etat
Agapl no sen to miałaś niezły. Co to zwolnienia to tak nadal jestem i już do pracy nie wrócę. Mam bardzo stresująca pracę, lekarz powiedział, że mam się oszczędzać więc go posłuchałam, siedzę, leżę... odpoczywam ile się da.
Trzymam kciuki za Twoje pęchole.
Trzymam kciuki za Twoje pęchole.
lawendowy_sen
Fanka BB :)
Madzialenak, jak miło czyta się tak dobre wiadomosci Oby wszystkie były równie dobre.
Pozdrowienia z autobusu. Właśnie przejeżdżam obok laboratorium Invikty
Pozdrowienia z autobusu. Właśnie przejeżdżam obok laboratorium Invikty
reklama
Podziel się: