reklama
Kinga_1
Fanka BB :)
Gotadora - bo tak naprawdę nie wszyscy chcą pomocy. Ja mówię o tych ludziach co jej potrzebują naprawdę i są za nią wdzięczni. Ja np. nie pomogę bezdomnemu ( mimo, że bezdomny) od którego leci alkoholem, ale był np. pan, który stał przy sklepie co jakiś czas i prosił, żeby pójść z nim i kupić dla dzieci jakieś jedzenie ( pan zadbany, mimo, że widać, że biedny, zero alkoholu). No i jak prosił widać było, że to mu przychodziło z trudem. Okolica biedna ( dawny rejon górniczy), duże bezrobocie. A jak ma się dzieci w domu to nie można ich od tak zostawić i gdzieś wyjechać. Jemu pomogłam. On tego naprawdę potrzebował.
Gotadora - piekne zdjecie Emilki - dzieci tak po prostu zmecza sie i zasypaiaj w trakcie jakiejs czynnosci - uwielbiam ten dzieciecy luz i calkowite poddanie naturze, bez zadnej kontroli!
Kinga - tak mi przykro z powodu Taty i problemow wokol in vitro. i Ty mowisz, ze ja jestem dzielna... Ty jestes dzielna i jeszcze trzymasz sie i masz dobre slowo dla innych. Dobro powraca i wroci do Ciebie!
spijcie dobrze i niech jutrzejszy dzien ma dla kazdej jakas niespodzianke, chociaz mala, ale mila.
Kinga - tak mi przykro z powodu Taty i problemow wokol in vitro. i Ty mowisz, ze ja jestem dzielna... Ty jestes dzielna i jeszcze trzymasz sie i masz dobre slowo dla innych. Dobro powraca i wroci do Ciebie!
spijcie dobrze i niech jutrzejszy dzien ma dla kazdej jakas niespodzianke, chociaz mala, ale mila.
lawendowy_sen
Gwiazdka na niebie a księżyc w pełni.
Wypowiedzcie życzenie to Wam się spełni.
Śpijcie sobie smacznie z uśmiechem na twarzy.
Niech Wam się przyśni, co jest w sferze marzeń.
DOBREJ NOCY I BAJECZNYCH SNÓW
Wypowiedzcie życzenie to Wam się spełni.
Śpijcie sobie smacznie z uśmiechem na twarzy.
Niech Wam się przyśni, co jest w sferze marzeń.
DOBREJ NOCY I BAJECZNYCH SNÓW
Czesc Dziewuszki :-)
Coz za sen mialam tej nicy Snilo mi sie,ze moja lekarka przyjechala "motorolodzia",zeby zrobic mi zastrzyk. Lodz byla jej potrzebna, by przyplynac do mnie gdzies na wyspie Drugi zastrzyk po kilku godzinach mial sie odbyc na ladzie. Przeplynelam morze, przeszlam przez jakies tajemnicze, ciasne, jakby kartonowe przejscie i nie moglam znalezc lekarki. W konsekwencji po dlugim czasie , ktos mi powiedzial,ze ona po dlugim spacerze brzegiem morza wrocila do siebie. Mam sie zglosic do jej matki, ktora jest emerytowanym lekarzem a mieszka niedaleko. Spotkalam sie z nia a ona mi oswiadczyla,ze stymulacja musi byc przerwana , bo przestali produkowac lek jaki mieli mi zaaplikowac
MILEGO, SPOKOJNEGO DNIA!!!
Coz za sen mialam tej nicy Snilo mi sie,ze moja lekarka przyjechala "motorolodzia",zeby zrobic mi zastrzyk. Lodz byla jej potrzebna, by przyplynac do mnie gdzies na wyspie Drugi zastrzyk po kilku godzinach mial sie odbyc na ladzie. Przeplynelam morze, przeszlam przez jakies tajemnicze, ciasne, jakby kartonowe przejscie i nie moglam znalezc lekarki. W konsekwencji po dlugim czasie , ktos mi powiedzial,ze ona po dlugim spacerze brzegiem morza wrocila do siebie. Mam sie zglosic do jej matki, ktora jest emerytowanym lekarzem a mieszka niedaleko. Spotkalam sie z nia a ona mi oswiadczyla,ze stymulacja musi byc przerwana , bo przestali produkowac lek jaki mieli mi zaaplikowac
MILEGO, SPOKOJNEGO DNIA!!!
Witajcie.
Jeżeli chcecie uczestniczyć, to zapraszam.
Zapraszamy na webinarium
"Dla kogo refundacja in vitro - plany Rządu".
Wystarczy w środę, 23 stycznia 2013 r. o godzinie 18:30
wejść na stronę http://www.transmisja.net.pl/invimed
Zapraszamy do oglądania i zadawania pytań!
Jeżeli chcecie uczestniczyć, to zapraszam.
Zapraszamy na webinarium
"Dla kogo refundacja in vitro - plany Rządu".
Wystarczy w środę, 23 stycznia 2013 r. o godzinie 18:30
wejść na stronę http://www.transmisja.net.pl/invimed
Zapraszamy do oglądania i zadawania pytań!
lawendowy_sen
Witajcie Dziewczynki.
Ja za moment muszę wychodzić do pracy. Weszłam na chwilę, żeby się z Wami przywitać i życzyć Wam miłego,
aczkolwiek, mroźnego dzionka.
Pingwinek, czekam z niecierpliwością na wysoki wynik bety.
Sony, Domat, Wanda, i za Was kciuki zaciśnięte.
Ja za moment muszę wychodzić do pracy. Weszłam na chwilę, żeby się z Wami przywitać i życzyć Wam miłego,
aczkolwiek, mroźnego dzionka.
Pingwinek, czekam z niecierpliwością na wysoki wynik bety.
Sony, Domat, Wanda, i za Was kciuki zaciśnięte.
reklama
madzialenak
mama na pełen etat
Dzień dobry dziewuszki
Wszystkim życzę udanego tygodnia, aby posypały się wysokie betki, żeby jajeczka ładnie dojrzewały i aby były z nich piękne zarodeczki.
Ja właśnie wróciłam z wizyty z Invimedu, doktor powiedział, że piękna ciąża, serduszko 160 uderzeń, maluszek ma duuuuużą głowę :-) i najważniejsze nie ma śladu po odklejaniu kosmówki czyli najprawdopodobniej nie była doklejona do końca. Maluszek mierzy 17,8 mm :-)
Mi niestety tylko przez gardło przechodzą suche rogale maślane z makiem, sok kubuś, jabłka, banany i grapefruit. Innych rzeczy nie mogę przełknąć bo na samą myśl mdli mnie.
Wszystkim życzę udanego tygodnia, aby posypały się wysokie betki, żeby jajeczka ładnie dojrzewały i aby były z nich piękne zarodeczki.
Ja właśnie wróciłam z wizyty z Invimedu, doktor powiedział, że piękna ciąża, serduszko 160 uderzeń, maluszek ma duuuuużą głowę :-) i najważniejsze nie ma śladu po odklejaniu kosmówki czyli najprawdopodobniej nie była doklejona do końca. Maluszek mierzy 17,8 mm :-)
Mi niestety tylko przez gardło przechodzą suche rogale maślane z makiem, sok kubuś, jabłka, banany i grapefruit. Innych rzeczy nie mogę przełknąć bo na samą myśl mdli mnie.
Podziel się: