reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Czesc @Cytrynka122 [emoji7] [emoji7] [emoji7] [emoji7] [emoji7] [emoji7] [emoji7] [emoji7] WLECOME BACK :-) :):-) :):-) :) A jeszcze pamietam jak mowilas ze wracasz w lutymi slowa dotrzymalas [emoji123][emoji123][emoji123] Kochana ty juz tyle przeszlas ze teraz MUSI sie udac [emoji173][emoji173][emoji173]@Cytrynka122 jak tu trafilam sama byla po przejsciach a mi samej prywatnie pomogla jak sie okazalo ze mam puste jajo plodowe, DZIEKUJE[emoji173][emoji173][emoji173] Dzieczwyny to @Cytrynka122 wczesniej prowadzila kalendarz, moze powinnam ci go dodac cio? Tylko ostrzegam @Netiaskitchen jest uzalezniona od relanium i co chwile cos wymysla a ostatnio to mi kazala robic jakies mapki ;) Ogolnie to sie troche na forum zmienilo. Mamy taka nowa @fredka84 - piekna z niej dziewczyna bo oczy jej zachodza na czolo takie ma wielke a wiekszość czasu spedza lezac na podlodze gapiac sie w sufit..., potrafi tez wyrzucic kluczyki od samochodu do kontenera PCK a podciera sie biustonoszem :o Mąż jej płaci za sex dlatego tez w portfelu ma bardzo duzo nominalow 50 zł !!! Robi bardzo duzo błędów ortograficznych ale my tutaj potrafimy juz ja rozszyfrowac ;) No i troche popija ostatnio ALE PRAWDA JES TAKA ZE NIE DALYBYSMY SOBIE BEZ NIEJ RADY [emoji173] @Liliana87 walczy o pierwsze miejsce na podium najwiekszego krejzola forumowego ale bardzo dobrze ze swoim mezem gotuja - zgrany z nich duet. Tylko wiesz denerwuje mnie bardzo bo ma tak wysokie mniemanie o sobie ze juz nam sie tu wszystkim rzygac chce jak nam codziennie o sobie i swoim MARECZKU opowiada ;) A wiesz ze @Tasza jej malutka coreczka bawi sie tylko kosami, nozami i scyzorykami a Ta sie z tego cieszy i chwali :o No to tak po krotce, strasznie sie ciesze ze dalej walczysz [emoji173][emoji173][emoji173]
Oj kochana, ale Ci się zbiera;) [emoji173][emoji173][emoji173]

reklama
No to jestem [emoji2276] Po wizycie u położnej ;)
Posłuchaliśmy sobie serduszka (pierwszy raz [emoji3590]) wali jak dzwon ;)
Omówiliśmy test papa ;)
Trisomia 21 - 1:2270
Trisomia 18 - 1:34811
Trisomia 13 - 1:25384

Pytałam się czy mogę lecieć do Polski za jakiś miesiąc a ona, że na moim miejscu nie pojechałby. Oczywiście nie może mi zabronić ale wiadomo .. także nie wiem czy wgl polecę w ciąży, nawet pó;(
No ale cóż, najważniejsze jest dzieciątko.
Za tydzień idę znowu, tak po prostu ;) posłuchamy serduszka i chyba to na tyle ;)

@bazylia128 ależ zrobiła prezentacje [emoji23][emoji23][emoji23]
A @Tasza to się chyba piccolo upiła [emoji23]
Ale super [emoji173][emoji173][emoji173]

Bardzo rozsądnie, ja na Twoim miejscu też pewnie zostałabym w domu. Jednak mówią że 1 trymestr (wiem że już będziesz w drugim, ale jednak początek) jest ryzykowny pod względem lotów ze względu na ciśnienie w samolocie.
Tyle lat się starałaś, że te parę miesięcy dasz radę usadzić dupkę na miejscu 😘
Też prawda ;) jakoś dam radę ;)
Tylko jakoś nie mogę sobie wyobrazić mojego męża wybierającego fotelik samochodowy czy wózek 😂😂

Drugi
Zostały mi dwa mrozaki, propozycja jest taka żeby podać ostatnie dwa ...
Ja bym wzięła po jednym, mnie już raz namówiono na dwa i zostałam z niczym... Ale popytaj dziewczyn, mają większą wiedzę i doświadczenie.
Kurcze, tak bardzo Ci kibicowałam, miałam nadzieję, że tym razem się uda :-(
Przytulam mocno ❤

U mnie 18.02 będzie 7+3, mąż mówi ze to 7mm to ona mierzyła razem z żółtkiem i może dlatego takie duże wyszło

Powiedziała ze na akcje serca jest za wcześnie ale najechała na zarodek i dała zbliżenie i nic nie było widać. To był 6+3

Sprawdzała najechała na zarodek i zrobiła zbliżenie i nic nie było widać.
Nie pozostaje nic innego tylko zaczekać na wizytę. Mamaginekolog pisze że serduszko pojawia się w okolicach 6+3 tc. Jedne tutaj mają wcześniej a inne może później. W Novum wizytę serduszko mają 35 dnia po transferze, znaczy jak tego dnia nie ma serduszka to niestety ciąża się nie rozwija. Fakty znasz. Byłaś 26 dnia, zatem jeszcze około 9 dni max.

A jak ten pęcherzyk zoltkowy wyglada? Ma ktoras zdjecie na którym mogłaby go zaznaczyć i pokazać?
Pęcherzyk żółtkowy siedzi wewnątrz pęcherzyka ciążowego . Jest to taka mała kuleczka.

Ja ukradłam zdjecie od @nieagatka i zaznaczyłam na czerwono to co oni mi tam dziś pokazywali,ze tam niby coś się odkleja.. Ale ja mogłam tez źle zrozumieć bo byłam w szoku i zaplakana
20200214_175805.jpeg

reklama
Do góry