Czesc
@Cytrynka122 [emoji7] [emoji7] [emoji7] [emoji7] [emoji7] [emoji7] [emoji7] [emoji7] WLECOME BACK
A jeszcze pamietam jak mowilas ze wracasz w lutymi slowa dotrzymalas [emoji123][emoji123][emoji123] Kochana ty juz tyle przeszlas ze teraz MUSI sie udac [emoji173][emoji173][emoji173]@Cytrynka122 jak tu trafilam sama byla po przejsciach a mi samej prywatnie pomogla jak sie okazalo ze mam puste jajo plodowe, DZIEKUJE[emoji173][emoji173][emoji173] Dzieczwyny to
@Cytrynka122 wczesniej prowadzila kalendarz, moze powinnam ci go dodac cio? Tylko ostrzegam
@Netiaskitchen jest uzalezniona od relanium i co chwile cos wymysla a ostatnio to mi kazala robic jakies mapki
Ogolnie to sie troche na forum zmienilo. Mamy taka nowa
@fredka84 - piekna z niej dziewczyna bo oczy jej zachodza na czolo takie ma wielke a wiekszość czasu spedza lezac na podlodze gapiac sie w sufit..., potrafi tez wyrzucic kluczyki od samochodu do kontenera PCK a podciera sie biustonoszem
Mąż jej płaci za sex dlatego tez w portfelu ma bardzo duzo nominalow 50 zł !!! Robi bardzo duzo błędów ortograficznych ale my tutaj potrafimy juz ja rozszyfrowac
No i troche popija ostatnio ALE PRAWDA JES TAKA ZE NIE DALYBYSMY SOBIE BEZ NIEJ RADY [emoji173]
@Liliana87 walczy o pierwsze miejsce na podium najwiekszego krejzola forumowego ale bardzo dobrze ze swoim mezem gotuja - zgrany z nich duet. Tylko wiesz denerwuje mnie bardzo bo ma tak wysokie mniemanie o sobie ze juz nam sie tu wszystkim rzygac chce jak nam codziennie o sobie i swoim MARECZKU opowiada
A wiesz ze
@Tasza jej malutka coreczka bawi sie tylko kosami, nozami i scyzorykami a Ta sie z tego cieszy i chwali
No to tak po krotce, strasznie sie ciesze ze dalej walczysz [emoji173][emoji173][emoji173]