Przykro mi kochana :-( przytulam3.69 więc chyba lipa bo spadła ....
Dlaczego tak się dzieje ???
reklama
Ha ha ha [emoji23]Co ja bidna zrobię jak mi się zapasy skończą??? A wiem, może sex za 50 zł mnie jakoś poratuje [emoji38][emoji38][emoji38]
Ruda08
Fanka BB :)
No to jestem Po wizycie u położnej
Posłuchaliśmy sobie serduszka (pierwszy raz ) wali jak dzwon
Omówiliśmy test papa
Trisomia 21 - 1:2270
Trisomia 18 - 1:34811
Trisomia 13 - 1:25384
Pytałam się czy mogę lecieć do Polski za jakiś miesiąc a ona, że na moim miejscu nie pojechałby. Oczywiście nie może mi zabronić ale wiadomo .. także nie wiem czy wgl polecę w ciąży, nawet pó;(
No ale cóż, najważniejsze jest dzieciątko.
Za tydzień idę znowu, tak po prostu posłuchamy serduszka i chyba to na tyle
@bazylia128 ależ zrobiła prezentacje
A @Tasza to się chyba piccolo upiła
Posłuchaliśmy sobie serduszka (pierwszy raz ) wali jak dzwon
Omówiliśmy test papa
Pytałam się czy mogę lecieć do Polski za jakiś miesiąc a ona, że na moim miejscu nie pojechałby. Oczywiście nie może mi zabronić ale wiadomo .. także nie wiem czy wgl polecę w ciąży, nawet pó;(
No to pięknie [emoji3590]. Wzruszylaś się czy byłaś twarda?No to jestem [emoji2276] Po wizycie u położnej
Posłuchaliśmy sobie serduszka (pierwszy raz [emoji3590]) wali jak dzwon
Omówiliśmy test papa
@bazylia128 ależ zrobiła prezentacje [emoji23][emoji23][emoji23]
A @Tasza to się chyba piccolo upiła [emoji23]
Te trisomie to dobrze czy nie? Dla mnie to czarna magia - jeszcze nie dotarłam to tego etapu [emoji846].
Super wiadomości, teraz odpoczywaj i dbaj o siebie, na pewno będzie dobrzeJestem po badaniu. Jest zarodek 3.2mm i bilo serduszko [emoji173][emoji173][emoji173]nie slyszalam ale widzialm jak sie rusza [emoji173][emoji173][emoji173]a pecherzyk zoltkowy nie pamiętam z tego jaki duzy ale wyłam jak glupia. Dalej walczę,żeby nie płakać. Plamie brunatnie jak wyciągnęła sprzęt to cały brązowy. Jest tam jakiś krwiaczek i mowila cos ze sie odkleja ten pęcherzyk zoltkowy, mam leżeć, nic nie dzwigac, leki bez zmian i czekamy. Musi się zacząć wrastac. Lekko mnie po badaniu boli brzuszek. Ale to naprawdę delikatniusio. Dziś 24dpt
Netiaskitchen
Piękne wynikiSpokójNo to jestem Po wizycie u położnej
Posłuchaliśmy sobie serduszka (pierwszy raz ❤) wali jak dzwon
Omówiliśmy test papa
Rośnijcie zdrowo. Co tam, do PL to jeszcze sobie przylecicie we trójkę. Wiem, że wiele osob w ciąży lata, ale ja się bałam jak cholera i nie było opcji, żeby mnie przekonać. Słuchaj intuicji, ona Ci najlepiej podpowie
Ruda08
Mam luzować gatki Teraz byle wytrwać do 01.04 do usgNo to pięknie [emoji3590]. Wzruszylaś się czy byłaś twarda?
Te trisomie to dobrze czy nie? Dla mnie to czarna magia - jeszcze nie dotarłam to tego etapu [emoji846].
Niedługo będziesz mnie gonić
Ruda08
Spokój będzie jak nie będę widzieć krwi w majtach no ale dam radęPiękne wyniki❤❤❤Spokój
Rośnijcie zdrowo. Co tam, do PL to jeszcze sobie przylecicie we trójkę. Wiem, że wiele osob w ciąży lata, ale ja się bałam jak cholera i nie było opcji, żeby mnie przekonać. Słuchaj intuicji, ona Ci najlepiej podpowie
Wiesz w zeszłym roku latałam co miesiąc. To badania, to stymulacja, to transfer .. a teraz nic ;( rozumiem oczywiście ale trochę mi smutno ;( No i zakupy chciałam zrobić trzeba będzie zamówić i mąż przywiezie (ale czy podoła ?)
Aduś16
Wiesz ja byłam w 18dpt i zarodek miał niecałe 4mm i nie chciała sprawdzić serca a ja widział jak migalo.. Jeśli sam zarodek miał 7mm to powinno już bić ale może sprzęt był do d###, ciężko powiedzieć czy ona rzeczywiście dobrze sprawdziła.. A od tego czasu czujesz się inaczej jakos ? spróbuj gdzieś indziej na usg szybciej pójść, mnie też nie chciały szybciej przyjąć, kazali 9 dni czekać to pojechałam do Polskiej klinikiI co nie wyglada to najlepiej nie?
reklama
Bardzo rozsądnie, ja na Twoim miejscu też pewnie zostałabym w domu. Jednak mówią że 1 trymestr (wiem że już będziesz w drugim, ale jednak początek) jest ryzykowny pod względem lotów ze względu na ciśnienie w samolocie.Spokój będzie jak nie będę widzieć krwi w majtach no ale dam radę
Wiesz w zeszłym roku latałam co miesiąc. To badania, to stymulacja, to transfer .. a teraz nic ;( rozumiem oczywiście ale trochę mi smutno ;( No i zakupy chciałam zrobić trzeba będzie zamówić i mąż przywiezie (ale czy podoła ?)
Tyle lat się starałaś, że te parę miesięcy dasz radę usadzić dupkę na miejscu
Podziel się: