reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Lawendowy - na stronie polskiej maja inne okreslenia, ze tak powiem mocy miodu. Ja tutaj kupuje zawsze od 10 + w gore. Po prostu im nizszy faktor tym wiecej mozna dziennie miodu spozyc.Teraz mam 12+ i nie nalezy spozywac wiecej niz 3 lyzeczki od herbaty dziennie.A co do producenta nie ma roznicy, zawsze kupuje ten ktory jest w promocji. Wlasnie wyslalam sms do Polski i mam zamowienie na 4 sloiki, wiec chyba sie skusze na ten
Active Manuka Honey 12+ with Lemon | Holland and Barrett
Ten ktory wyslala Gotadora aktualnie nie ma go na stanie. Po drugie ten jest z sokiem z cytryny, wiec tez berpieczny skladnik a z glukozamina to nie wiem jak w ciazy.No ja tez zawsze moge sluzyc pomoca, ale nie wiadomo kiedy bede w Polsce a wysylka poczta z Uk do Polski tez by pewnie podniosla koszty.A maz Gotadory jak jezdzi autkiem to caly bagaznik moze zaladowac. :)

Trzcinka, dziękuję Ci za wyjaśnienie :-)
Fajne te miodki, bo i cytrynką, aloesem, imbirem. Sama nie wiem, który wybrać:-D
Ale masz rację, jak mąż Gotadory załaduje cały bagażnik, to łatwiej będzie coś wylosować.
A w razie co, to podzielimy się po połowie :-D

reklama
Do góry