reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Sony, gdy lekarz stwierdzi ,ze pecherzyki sa wystraczajaco duze i gotowe do pobrania jajeczek, tego dnia bierzesz ovitrelle ,czy inny zastrzyk na pekniecie pecherzykow i 36godzin pozniej jest punkcja.

reklama
milagors Ja Cie pamiętam, no ja od kwietnia tam regularnie przesiadywałam :) obym już nie musiała dłużej. Kto Cie prowadzi? a miałaś crio po poprzedniej stymulacji?

Milagors ja w zeszły piątek też byłam, prawie cały dzień. Około 13 stej byłam w 13stce, potem w pokoju 20 u anastazjologa, potem też tam na akupunkturze, a ok. 15stej pod 9tką u dr Szcz :-) ... wychodziłam tak koło czwartej chyba

reklama
A ile kosztuje oglądanie filmów na kinomaniaku? Bo widziałam, ze trzeba podać nr tel i dostaje się sms-a z kodem. I jak to w ogóle działa? bo boję sie takich rzeczy... Wysyła się sms-a a potem się płaci za każdego przychodzącego...

Ostatnia edycja:
Do góry