reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

adus - jeśli tak mówisz to pewnie tak jak lekarz powiedział, że uważa że jeszcze około pięć dni hormonów pewnie będzie potrzebne. Jeśli byłoby coś co przyspiesza ten proces .. hmm Mi tylko zależy na czasie z racji pobytu w Białymstoku. To wszystko wiąże się z dodatkowymi kosztami..
wanda - jeśli będziemy wierzyć to będzie dobrze, tak uważam :) A Twoje komórki jaką mają wielkość??
trzcinka - co Ty masz za pracę, że jest aż tak zimno?? współczuję! Jedyne co mnie wkurza to jak jest mi zimno! najlepsze sa w takim przypadku polary na narty, niezastąpione!! Trzymaj się ciepło i obyś była bardzo zahartowana by żadne chorubsko się Ciebie nie czepiło w tej pracy..

reklama
Domat niestety tempo wzrostu pęcherzyków to indywidualna sprawa każdej z nas, a nawet może być różna u jednej kobiety w różnych cyklach stymulacyjnych, tak też było u mnie. Przyspeiszyć za bardzo się nie da, no chyba że zwiększoną dawką hormonów, zależy jaką bierzesz, ale to też nie zawsze przyspieszy. Im sa większe tym szybciej rosną, te 5 dni które powiedział Ci dr raczej by się zgadzały. Dacie rade ;-)

Domat - troche nie pamietam, wydaje mi sie ze te 5 pecherzykow, co szybciej rosly mialy w piatek od 9 - 11 mm, ale juz sie gubie w tym.

Agapl - dziekuje! ja juz sie stresuje, tym bardziej ze jutro mam ciezki dzien w pracy, a jeszcze musze wyrwac sie na 3 godziny do lekarza - uhhhh

reklama
Wanda ja mam usg o 12:)))
Poszłam wyrabiać ciasto na kruche ciastka i chwilkę mnie nie bylo a tu prawie 3 strony już zapisane. Normalnie mrówki pracowitki z was.
Właśnie podałam moje ostatnie wykupione zastrzyki i już 2200 zł na stymulację wydałam. Ciekawe czy jeszcze coś dostanę?? Czy do samej punkcji się bierze zastrzyki, czy kilka dni przed się przestaje?? Ja już 3 dni brałam zastrzyki na zahamowanie wydzielania pliku LH. A wy jakie macie??

Do góry