Chcialabym napisac co za dzien !!!! Ale to juz bylo wczoraj
Przyszlam dzisiaj do domku i dostalam przepiekna niespodzanke ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤ No liscik na mnie czekal od naszej
@Liliana87 a w srodku takie dwa cudenka
Zalączam zdjecie
Nawet nie macie pojecia jakie to milutkie. Cieszylam sie jak dziecko
DZIEKUJE ❤❤❤❤❤ No i jescze druga niespodzianka czekala
Wiem ze juz pewnie za przeproszeniem sracie i rzygacie moimi opowiesciami o Łukaszu no ale nie moglam sie powstrzymac. W zadosc uczynieniu chyba za wczoraj kupil mi dzisiaj nowa książke pt "Jego orgazm pozniej" poradnik dla myslacych kobiet
no muwilam ze zoczuch !!! Ale moj zboczuch
opiepszylam go ze ma nie wydawac pieniedzy na glupoty i ze pewnie niczego nowego sie z tej ksiazki nie naucze
ALE I TAK PRZECZYTAM A MOZE SIE AKURAT CZEGOS NOWEGO DOWIEM
@fredka84 chcesz to ci pozycze
no i powiedzial jak to przyszedl listonosz a nasz maly napierw na niego nawarczal a pozniej zgwalcil jego noge
Ciekawe czy jeszcze bedzie chcial do nas przyjsc
Takze cala rodzinka zboczona
Ja po pracy jeszcze sie wybralam do rodzicow jak ta "po wsi noga" ostatnio wszedzie mnie duzo
A tam czekala juz zrobiona taka wielka tablica na babci urodziny na jutro i ksiega i juz sie do nie wpisalam.
@fredka84 zrobilam te paczki
Ja pierdziele wcale nie zajelo mi to 5 minut tylko 45 minut
Ciasto wcale nie chcialo mi sie lepic i bylam cala poklejona
Pierwsza porcja oczywiscie nie wyszla bo zupelnie surowa w srodku
ale za drugim razem mi sie udalo bo zmniejszylam na bardzo slabiutki ogien
I juz zjadlam trzy i wiecej nie zjem bo smrod w calym domu i az mnie mdli
Ja mam jutro wolen i jedziemy najpeiw zrobic badania zakzne ale u siebie w labo bo w Gamecie jst duzo drozej ale to naprawde sporo. Pozniej jedziemy do Gamety na badanie nasienia a pozniej szybciorem sie szykowac na impreze. Musze nas dzisiaj poprasowac dlatego
@Liliana87 nie jestes sama a ja najbardziej czego nie znosze o prasowac koszul bllleeeee
Czy ty sama robilas te "podkladki" pod kubek ?