reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Opowiedz nam wiecej o sobie ;) Chetnie cie przyjmiemy pod swoje skrzydla ;) Potrzeba nam wiecej takich osob krytycznie do siebie nastawionych :-D u nas @Liliana87 jest chyba w tym najlepsza [emoji7]

I ja i ja [emoji847][emoji1327]‍♀️

Właśnie opierdolilam miskę przysmaku świętokrzyskiego i zapilam pepsi. Mąż się śmieje ze mam se gadać co chce on i tak widzi ze ciaza jest.

Chcialabym napisac co za dzien !!!! Ale to juz bylo wczoraj 😍 Przyszlam dzisiaj do domku i dostalam przepiekna niespodzanke ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤ No liscik na mnie czekal od naszej @Liliana87 a w srodku takie dwa cudenka ;) Zalączam zdjecie 😍 Nawet nie macie pojecia jakie to milutkie. Cieszylam sie jak dziecko 😍😍😍 DZIEKUJE ❤❤❤❤❤ No i jescze druga niespodzianka czekala ;) Wiem ze juz pewnie za przeproszeniem sracie i rzygacie moimi opowiesciami o Łukaszu no ale nie moglam sie powstrzymac. W zadosc uczynieniu chyba za wczoraj kupil mi dzisiaj nowa książke pt "Jego orgazm pozniej" poradnik dla myslacych kobiet :-D:-D:-D no muwilam ze zoczuch !!! Ale moj zboczuch 😍 opiepszylam go ze ma nie wydawac pieniedzy na glupoty i ze pewnie niczego nowego sie z tej ksiazki nie naucze ;) ALE I TAK PRZECZYTAM A MOZE SIE AKURAT CZEGOS NOWEGO DOWIEM :-D @fredka84 chcesz to ci pozycze ;) no i powiedzial jak to przyszedl listonosz a nasz maly napierw na niego nawarczal a pozniej zgwalcil jego noge :o👍:-D Ciekawe czy jeszcze bedzie chcial do nas przyjsc ;) Takze cala rodzinka zboczona ;) Ja po pracy jeszcze sie wybralam do rodzicow jak ta "po wsi noga" ostatnio wszedzie mnie duzo ;) A tam czekala juz zrobiona taka wielka tablica na babci urodziny na jutro i ksiega i juz sie do nie wpisalam. @fredka84 zrobilam te paczki ;) Ja pierdziele wcale nie zajelo mi to 5 minut tylko 45 minut :-D Ciasto wcale nie chcialo mi sie lepic i bylam cala poklejona ;) Pierwsza porcja oczywiscie nie wyszla bo zupelnie surowa w srodku 👍:-D ale za drugim razem mi sie udalo bo zmniejszylam na bardzo slabiutki ogien ;) I juz zjadlam trzy i wiecej nie zjem bo smrod w calym domu i az mnie mdli 😍 Ja mam jutro wolen i jedziemy najpeiw zrobic badania zakzne ale u siebie w labo bo w Gamecie jst duzo drozej ale to naprawde sporo. Pozniej jedziemy do Gamety na badanie nasienia a pozniej szybciorem sie szykowac na impreze. Musze nas dzisiaj poprasowac dlatego @Liliana87 nie jestes sama a ja najbardziej czego nie znosze o prasowac koszul bllleeeee ;) Czy ty sama robilas te "podkladki" pod kubek ? 😍

Załączniki

• 20200213_174532.jpg
    20200213_174532.jpg
    565,7 KB · Wyświetleń: 89
  • 20200213_174609.jpg
    20200213_174609.jpg
    876,8 KB · Wyświetleń: 92
  • 20200213_142201.jpg
    20200213_142201.jpg
    808,9 KB · Wyświetleń: 88
  • 20200213_142313.jpg
    20200213_142313.jpg
    958,6 KB · Wyświetleń: 84
  • 20200213_142218.jpg
    20200213_142218.jpg
    759,2 KB · Wyświetleń: 86
Chcialabym napisac co za dzien !!!! Ale to juz bylo wczoraj 😍 Przyszlam dzisiaj do domku i dostalam przepiekna niespodzanke ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤ No liscik na mnie czekal od naszej @Liliana87 a w srodku takie dwa cudenka ;) Zalączam zdjecie 😍 Nawet nie macie pojecia jakie to milutkie. Cieszylam sie jak dziecko 😍😍😍 DZIEKUJE ❤❤❤❤❤ No i jescze druga niespodzianka czekala ;) Wiem ze juz pewnie za przeproszeniem sracie i rzygacie moimi opowiesciami o Łukaszu no ale nie moglam sie powstrzymac. W zadosc uczynieniu chyba za wczoraj kupil mi dzisiaj nowa książke pt "Jego orgazm pozniej" poradnik dla myslacych kobiet :-D:-D:-D no muwilam ze zoczuch !!! Ale moj zboczuch 😍 opiepszylam go ze ma nie wydawac pieniedzy na glupoty i ze pewnie niczego nowego sie z tej ksiazki nie naucze ;) ALE I TAK PRZECZYTAM A MOZE SIE AKURAT CZEGOS NOWEGO DOWIEM :-D @fredka84 chcesz to ci pozycze ;) no i powiedzial jak to przyszedl listonosz a nasz maly napierw na niego nawarczal a pozniej zgwalcil jego noge :o👍:-D Ciekawe czy jeszcze bedzie chcial do nas przyjsc ;) Takze cala rodzinka zboczona ;) Ja po pracy jeszcze sie wybralam do rodzicow jak ta "po wsi noga" ostatnio wszedzie mnie duzo ;) A tam czekala juz zrobiona taka wielka tablica na babci urodziny na jutro i ksiega i juz sie do nie wpisalam. @fredka84 zrobilam te paczki ;) Ja pierdziele wcale nie zajelo mi to 5 minut tylko 45 minut :-D Ciasto wcale nie chcialo mi sie lepic i bylam cala poklejona ;) Pierwsza porcja oczywiscie nie wyszla bo zupelnie surowa w srodku 👍:-D ale za drugim razem mi sie udalo bo zmniejszylam na bardzo slabiutki ogien ;) I juz zjadlam trzy i wiecej nie zjem bo smrod w calym domu i az mnie mdli 😍 Ja mam jutro wolen i jedziemy najpeiw zrobic badania zakzne ale u siebie w labo bo w Gamecie jst duzo drozej ale to naprawde sporo. Pozniej jedziemy do Gamety na badanie nasienia a pozniej szybciorem sie szykowac na impreze. Musze nas dzisiaj poprasowac dlatego @Liliana87 nie jestes sama a ja najbardziej czego nie znosze o prasowac koszul bllleeeee ;) Czy ty sama robilas te "podkladki" pod kubek ? 😍
I tak wiem ze robie bledy np muwilam ale jósz mufilam i pisalam rze za szypko hce napisdź ;)

reklama
Do góry