mary.m
Fanka BB :)
Jezuuuuu 8.92 beta 9 dpt ....
Nie wiem czy dobrze kojarzę, że miałaś zarodek z 6 doby? Może to taki mały leniuszek i troszkę później się zaimplantował, trzymam kciuki za przyrost ❤
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jezuuuuu 8.92 beta 9 dpt ....
Cudownie czyli kolejny chłopak nam sie szykujeMoje Drogie przedstawiam Wam naszego synka pięknie zaprezentował się na USG, trwało pół godziny, są rączki i kości piszczelowe, po 5 paluszków, półkule mózgowe ładnie podzielone, stópki z paluszkami, rozchylił nóżki aby pokazać płeć ☺ kość nosową obecna, nerki są, pęcherz moczowy, serduszko ładnie podzielone, przepływy wszystkie ok. Po analizie testu pappa (wyniki z krwi nieco podwyższone) i dodaniu markerów z USG mamy b.male ryzyko triploidii.
Dziś 12+4 i mierzymy już 6.24cm dziś pierwszy raz płaczę ze szczęścia i odetchnęłam z ulgą. Mam już odstawiać leki ponieważ już wszystko jest wytwarzane przez kosmówkę.
Noo tak Ty też na synusia czekasz i sprawdziło się chyba to co @motylek24 pisała, że niską beta to na dziewczynkę? Ja miałam w 8dpt 151 więc wysoko i chłopakCudownie ♥ czyli kolejny chłopak nam sie szykuje
Super wiadomości dzisiaj gratulację!Ja pierdzielę!!!!!!!
Jest 134,2[emoji3][emoji3][emoji3][emoji3] aż cała chodzę....[emoji3][emoji3][emoji3][emoji3]
Progesteron 138,5
Estradiol 2056
Gosch.... nie wierzę
W piątek muszę skontrolować, serce mi wali a jeszcze zakupy muszę zrobić i nie dać znać Pawłowi póki do domu nie wrócę [emoji3]
LASKI TO BĘDZIE MEGA ROK DLA NAS WSZYSTKICH!!!!!![emoji7][emoji7][emoji7][emoji7]
mega się cieszę, choć wiadomo że milion rzeczy może się zdarzyć, ale póki co na ten moment jestem w ciąży!!!!!
Kocham Was[emoji8][emoji2956][emoji2956][emoji8][emoji2956][emoji2956][emoji2956][emoji8][emoji8][emoji8][emoji28]
Jutro bede jesc fredkowe paczki tak sie na nie napalilam ze jak mi nie wyjda to sie poplaczeJa myśle, ze my wszystkie miewamy takie dni bo kładziemy na siebie tyle presji...i czasem człowiek po prostu pęka bo tak się cholernie staramy a i tak nie wiemy ile tak naprawdę mamy wpływu na to kiedy!! będziemy mamusiami...Ja tez staram się i zdrowo jeść i suple i sporty ( tylko wino mi ciężko odstawić...ale walczę ) i nie wiem ile to pomoże ale wierze, ze robimy wszystko by było jak najlepiej! Ja Ciebie podziwiam bo jesteś mega zdeterminowana i zdyscyplinowana i tylko sukces Cię czeka Uda się!!!!! ❤❤❤
O kuźwa, ale czuję presję za te pączki [emoji12].Jutro bede jesc fredkowe paczki tak sie na nie napalilam ze jak mi nie wyjda to sie poplacze
Ohhh jakie byly okrzyki radosci jak sie w drzwiach Moniki pojawil Bradek tylko ze on tam jakis taki szczuplutki mi sie wydawal Richard tez ok ale te jego wąsy mnie troche odstraszają i spodnie zaciagniete prawie na cycki Jo jest nie wyjety, moj ulubieniecHahaha ok, taka zamiana może być
I aż tak zdesperowana nie jestem haha, tamten prawiczek był słaby, musiałabym być lekko podchmielona wolę Joey'a i Jego How You Doin? Ale najbardziej z Przyjaciół to bym chyba chciała Brada Pitta albo Richarda :x
Za mamusia leniuchuje na tym l4 całymi dniami heheNie wiem czy dobrze kojarzę, że miałaś zarodek z 6 doby? Może to taki mały leniuszek i troszkę później się zaimplantował, trzymam kciuki za przyrost ❤
no nie znowu sie prawie poryczalam az musialam to Łukaszowi przeczytacO kuźwa, ale czuję presję za te pączki [emoji12].
Ja na kolacyjkę zezarłam bigos i ciasto... Mam wyrzuty sumienia....Mogłam samo ciasto zjeść [emoji12]