reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Moje Drogie przedstawiam Wam naszego synka :) pięknie zaprezentował się na USG, trwało pół godziny, są rączki i kości piszczelowe, po 5 paluszków, półkule mózgowe ładnie podzielone, stópki z paluszkami, rozchylił nóżki aby pokazać płeć ☺ kość nosową obecna, nerki są, pęcherz moczowy, serduszko ładnie podzielone, przepływy wszystkie ok. Po analizie testu pappa (wyniki z krwi nieco podwyższone) i dodaniu markerów z USG mamy b.male ryzyko triploidii.
Dziś 12+4 i mierzymy już 6.24cm 🥰 dziś pierwszy raz płaczę ze szczęścia i odetchnęłam z ulgą. Mam już odstawiać leki ponieważ już wszystko jest wytwarzane przez kosmówkę.
Cudownie ♥️ czyli kolejny chłopak nam sie szykuje 😄

Ja pierdzielę!!!!!!!

Jest 134,2[emoji3][emoji3][emoji3][emoji3] aż cała chodzę....[emoji3][emoji3][emoji3][emoji3]

Progesteron 138,5

Estradiol 2056

Gosch.... nie wierzę

W piątek muszę skontrolować, serce mi wali a jeszcze zakupy muszę zrobić i nie dać znać Pawłowi póki do domu nie wrócę [emoji3]

LASKI TO BĘDZIE MEGA ROK DLA NAS WSZYSTKICH!!!!!![emoji7][emoji7][emoji7][emoji7]

mega się cieszę, choć wiadomo że milion rzeczy może się zdarzyć, ale póki co na ten moment jestem w ciąży!!!!!

Kocham Was[emoji8][emoji2956][emoji2956][emoji8][emoji2956][emoji2956][emoji2956][emoji8][emoji8][emoji8][emoji28]
Super wiadomości dzisiaj♥️ gratulację!😘

Ja myśle, ze my wszystkie miewamy takie dni bo kładziemy na siebie tyle presji...i czasem człowiek po prostu pęka😢 bo tak się cholernie staramy a i tak nie wiemy ile tak naprawdę mamy wpływu na to kiedy!! będziemy mamusiami...Ja tez staram się i zdrowo jeść i suple i sporty ( tylko wino mi ciężko odstawić...ale walczę 🤪🍷) i nie wiem ile to pomoże ale wierze, ze robimy wszystko by było jak najlepiej! Ja Ciebie podziwiam bo jesteś mega zdeterminowana i zdyscyplinowana i tylko sukces Cię czeka 🥰 Uda się!!!!! ❤❤❤
Jutro bede jesc fredkowe paczki tak sie na nie napalilam ze jak mi nie wyjda to sie poplacze :-D

Hahaha ok, taka zamiana może być 😁
I aż tak zdesperowana nie jestem haha, tamten prawiczek był słaby, musiałabym być lekko podchmielona 😄 wolę Joey'a i Jego How You Doin? Ale najbardziej z Przyjaciół to bym chyba chciała Brada Pitta albo Richarda :x
Ohhh jakie byly okrzyki radosci jak sie w drzwiach Moniki pojawil Bradek :-D:happy2: tylko ze on tam jakis taki szczuplutki mi sie wydawal ;) Richard tez ok ale te jego wąsy mnie troche odstraszają i spodnie zaciagniete prawie na cycki ;) Jo jest nie wyjety, moj ulubieniec ;)

Nie wiem czy dobrze kojarzę, że miałaś zarodek z 6 doby? Może to taki mały leniuszek i troszkę później się zaimplantował, trzymam kciuki za przyrost ❤
Za mamusia 😉 leniuchuje na tym l4 całymi dniami hehe
Ale dziś wzielam większą dawkę luteiny już po południu i o dziwo mniej bolał mnie brzuszek dzięki czemu nie była potrzebna nospa ;)
Może to dobry znak, sama nie wiem dziś nam tysiące myśli. Byle do jutra.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry