reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Miałam wam przesłać zdjęcie ciasta ale wczoraj trochę tężało w lodówce i dopiero dzisiaj jem. Dobre jest, tylko dałam za mało bitej śmietany i trochę przyjarałam słonecznik [emoji12]
1581435608906.jpeg

Co Maks robi jak Ty się czymś zajmujesz? Ja ledwo odkurzam z tą moją małpą na rękach, mopuję bez problemu bo wtedy chlapie się w wiadrze a tak to non stop ze mną.
No mój "pomaga" 😊😊😊
Pomoc w gotowaniu znaczy że uczepia się spodni i wyje tak długo aż go wezmę na ręce żeby widział co robię na blacie i przy kuchence.Dzisiaj już normalnie go noszę.
Pomoc w szyciu znaczy rozkłada się na rozłożonym materiale i ciężko cokolwiek wyciąć bo boję się że mu niechcący coś utnę 😂Albo wisi mi przy spodniach i próbuje się dostać do maszyny do szycia.
A pomoc w sprzątaniu to sama zobacz😂
Jest ciekawie😊 Jak się sam sobą zajmie przez chwilę to jest święto 😊
Z tym że nie jest kleisty ani jakoś przytulasty. Po prostu potrzebuje uwagi

Załączniki

• IMG_20200207_084625.jpg
    IMG_20200207_084625.jpg
    1,3 MB · Wyświetleń: 89
No mój "pomaga" 😊😊😊
Pomoc w gotowaniu znaczy że uczepia się spodni i wyje tak długo aż go wezmę na ręce żeby widział co robię na blacie i przy kuchence.Dzisiaj już normalnie go noszę.
Pomoc w szyciu znaczy rozkłada się na rozłożonym materiale i ciężko cokolwiek wyciąć bo boję się że mu niechcący coś utnę 😂Albo wisi mi przy spodniach i próbuje się dostać do maszyny do szycia.
A pomoc w sprzątaniu to sama zobacz😂
Jest ciekawie😊 Jak się sam sobą zajmie przez chwilę to jest święto 😊
Z tym że nie jest kleisty ani jakoś przytulasty. Po prostu potrzebuje uwagi
Taki pomocnik to Skarb 🥰🙂❤️

Miałam wam przesłać zdjęcie ciasta ale wczoraj trochę tężało w lodówce i dopiero dzisiaj jem. Dobre jest, tylko dałam za mało bitej śmietany i trochę przyjarałam słonecznik [emoji12]Zobacz załącznik 1079019
Ale wypas!!! 😋😋😋Ale chyba nie będę go robić bo mi dupa urośnie. Albo wrzuć pls przepis 🙏to zrobię jak już kiedyś będę w ciąży i będzie mi rybka czy mi dupa urośnie 😂😂😂

reklama
Ale wypas!!! [emoji39][emoji39][emoji39]Ale chyba nie będę go robić bo mi dupa urośnie. Albo wrzuć pls przepis [emoji120]to zrobię jak już kiedyś będę w ciąży i będzie mi rybka czy mi dupa urośnie [emoji23][emoji23][emoji23]
Ja mam przepis od znajomej, ale jej ciasto lepsze wyszło niż mi
Screenshot_20200211-164638.jpeg

Do góry