Mi się skończyło i tobie też tego życzęJutro kończę 13 tyg. Jestem ciekawa czy pózniej też będę miała takie akcje czy się skończy w 1 trymestrze.
reklama
Netiaskitchen
Fanka BB :)
Dobry pomysł3d 12dpt. To może nominalny wiek zarodka? Tak chyba będzie najłatwiej ogarnąć bo są od 3d do 6. Wtedy u mnie 15dz[emoji3]
Netiaskitchen
No mój "pomaga"Co Maks robi jak Ty się czymś zajmujesz? Ja ledwo odkurzam z tą moją małpą na rękach, mopuję bez problemu bo wtedy chlapie się w wiadrze a tak to non stop ze mną.
Pomoc w gotowaniu znaczy że uczepia się spodni i wyje tak długo aż go wezmę na ręce żeby widział co robię na blacie i przy kuchence.Dzisiaj już normalnie go noszę.
Pomoc w szyciu znaczy rozkłada się na rozłożonym materiale i ciężko cokolwiek wyciąć bo boję się że mu niechcący coś utnę Albo wisi mi przy spodniach i próbuje się dostać do maszyny do szycia.
A pomoc w sprzątaniu to sama zobacz
Jest ciekawie Jak się sam sobą zajmie przez chwilę to jest święto
Z tym że nie jest kleisty ani jakoś przytulasty. Po prostu potrzebuje uwagi
Załączniki
Wyglada pysznieMiałam wam przesłać zdjęcie ciasta ale wczoraj trochę tężało w lodówce i dopiero dzisiaj jem. Dobre jest, tylko dałam za mało bitej śmietany i trochę przyjarałam słonecznik [emoji12]Zobacz załącznik 1079019
Taki pomocnik to SkarbNo mój "pomaga"
Pomoc w gotowaniu znaczy że uczepia się spodni i wyje tak długo aż go wezmę na ręce żeby widział co robię na blacie i przy kuchence.Dzisiaj już normalnie go noszę.
Pomoc w szyciu znaczy rozkłada się na rozłożonym materiale i ciężko cokolwiek wyciąć bo boję się że mu niechcący coś utnę Albo wisi mi przy spodniach i próbuje się dostać do maszyny do szycia.
A pomoc w sprzątaniu to sama zobacz
Jest ciekawie Jak się sam sobą zajmie przez chwilę to jest święto
Z tym że nie jest kleisty ani jakoś przytulasty. Po prostu potrzebuje uwagi
Netiaskitchen
Ale wypas!!! Ale chyba nie będę go robić bo mi dupa urośnie. Albo wrzuć pls przepis to zrobię jak już kiedyś będę w ciąży i będzie mi rybka czy mi dupa urośnieMiałam wam przesłać zdjęcie ciasta ale wczoraj trochę tężało w lodówce i dopiero dzisiaj jem. Dobre jest, tylko dałam za mało bitej śmietany i trochę przyjarałam słonecznik [emoji12]Zobacz załącznik 1079019
A i jeszcze wam pokażę takiego gościa z mojej okolicy, jak się opalał w minioną niedzielę. Szok Zobacz załącznik 1079021Zobacz załącznik 1079022
I my tutaj to wariaty?
reklama
Ja mam przepis od znajomej, ale jej ciasto lepsze wyszło niż miAle wypas!!! [emoji39][emoji39][emoji39]Ale chyba nie będę go robić bo mi dupa urośnie. Albo wrzuć pls przepis [emoji120]to zrobię jak już kiedyś będę w ciąży i będzie mi rybka czy mi dupa urośnie [emoji23][emoji23][emoji23]
Podziel się: