Netiaskitchen
Fanka BB :)
Ja bardziej podmiejski słoikHe, he, od razu widać kto z miasta a kto ze wsi [emoji12]. Tzn ja oczywiście wsiokiem jestem [emoji12]. Necia miastowa [emoji12]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja bardziej podmiejski słoikHe, he, od razu widać kto z miasta a kto ze wsi [emoji12]. Tzn ja oczywiście wsiokiem jestem [emoji12]. Necia miastowa [emoji12]
Jak wyrocznia się nie zgodzi to ją demokratycznie przegłosujemyPomysł super [emoji4]. Ale czy nasza wyrocznia się zgodzi [emoji12]
Kochana pisałam wcześniej że nie dałam rady dziś wstać i zrobić. Boli mnie brzuch tzn cały kuje a cycuszki zaraz mi pekna nie chce przyciagac złych mysli dlatego zabieram sie za zastrzyk teraz i czekkamy do jutraCześć dziewczynki widzę, że humorki dopisują
Ja leżę sobie w łóżeczku. Dzisiaj znowu byłam w szpitalu .. bo miałam krwawienie. Niby mam nisko łożysko i to ono robi mi takie niespodzianki. Może zmieniać swoje położenie ale narazie jest tam. Jak będzie tak do porodu to będę musiała mieć cesarkę . No ale na to jeszcze czas. Dostałam tabletki na krwawienie i narazie jest Ok najważniejsze, że nasz malec skacze jak szalony
Byłam dzisiaj w pracy (bo jutro miałam przyjść, a mam zwolnienie do końca tyg) i moja kierowniczka - widziałam. Czekałam aż przyjdziesz i mi powiesz No i news poszedł w świat
@Waleczna36 czy wyniki bety już są? Czekami trzymam kciuki
@Artemida90 gratuluje łobuziaka teraz czekamy na serducho ❤❤
wykończą nas te dzieciaki
Biedna, wcale się nie dziwię, że się stresujesz, ale najważniejsze, że z dzidziusiem jest wporzadku leż, odpoczywaj, a Małemu mów niech już przestanie się wygłupiać i się uspokoiCześć dziewczynki widzę, że humorki dopisują
Ja leżę sobie w łóżeczku. Dzisiaj znowu byłam w szpitalu .. bo miałam krwawienie. Niby mam nisko łożysko i to ono robi mi takie niespodzianki. Może zmieniać swoje położenie ale narazie jest tam. Jak będzie tak do porodu to będę musiała mieć cesarkę . No ale na to jeszcze czas. Dostałam tabletki na krwawienie i narazie jest Ok najważniejsze, że nasz malec skacze jak szalony
Byłam dzisiaj w pracy (bo jutro miałam przyjść, a mam zwolnienie do końca tyg) i moja kierowniczka - widziałam. Czekałam aż przyjdziesz i mi powiesz No i news poszedł w świat
@Waleczna36 czy wyniki bety już są? Czekami trzymam kciuki
@Artemida90 gratuluje łobuziaka teraz czekamy na serducho ❤❤
wykończą nas te dzieciaki
No nie ... nie doczytałam ;( trzymam kciuki !Kochana pisałam w żeś jej że nie dałam rady dziś wstać i zrobić. Boki mnie brzuch tzn cały kuje a cycuszki zaraz mi pekna nie chce przyciagac zkych mysli dlatego zabieram sie za zasttzyk teraz i xzek5amy do jutra
Cieszę się że Was mam
Dokładnie fika tam i mi leciBiedna, wcale się nie dziwię, że się stresujesz, ale najważniejsze, że z dzidziusiem jest wporzadku leż, odpoczywaj, a Małemu mów niech już przestanie się wygłupiać i się uspokoi
No to kochana odpoczywaj. Za często odwiedzasz szpital, zdecydowanie! Masz tam takiego wojownika,ze hoho najważniejsze,ze brykaCześć dziewczynki widzę, że humorki dopisują [emoji4]
Ja leżę sobie w łóżeczku. Dzisiaj znowu byłam w szpitalu .. bo miałam krwawienie. Niby mam nisko łożysko i to ono robi mi takie niespodzianki. Może zmieniać swoje położenie ale narazie jest tam. Jak będzie tak do porodu to będę musiała mieć cesarkę [emoji58]. No ale na to jeszcze czas. Dostałam tabletki na krwawienie i narazie jest Ok najważniejsze, że nasz malec skacze jak szalony [emoji23]
Byłam dzisiaj w pracy (bo jutro miałam przyjść, a mam zwolnienie do końca tyg) i moja kierowniczka - widziałam. Czekałam aż przyjdziesz i mi powiesz [emoji23] No i news poszedł w świat [emoji1787]
@Waleczna36 czy wyniki bety już są? Czekami trzymam kciuki [emoji1307]
@Artemida90 gratuluje łobuziaka teraz czekamy na serducho [emoji3590][emoji3590]
wykończą nas te dzieciaki [emoji41]
Nie ma popłacz! Juteo bedzie piękna beta !!!No nie ... nie doczytałam ;( trzymam kciuki !
Trzymaj bo ja też już mam czarne myśli jaka trisomia nas czeka itp, a o amniopunkcji to już prawie przekonana jestem a weź... No ale już jutro wszystko będzie wiadomoDokładnie fika tam i mi leci
Daje radę .. jakoś najgorsza jest głowa, bo leżysz i myślisz Oj to może za mocno ? Tutaj coś zakuło .. No wariatkowo
Ale to nic każdy dzień przybliża nas do celu ❤
Trzymam za Was jutro kciuki