reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Cześć dziewczynki ;) widzę, że humorki dopisują 😊
Ja leżę sobie w łóżeczku. Dzisiaj znowu byłam w szpitalu .. bo miałam krwawienie. Niby mam nisko łożysko i to ono robi mi takie niespodzianki. Może zmieniać swoje położenie ale narazie jest tam. Jak będzie tak do porodu to będę musiała mieć cesarkę 😑. No ale na to jeszcze czas. Dostałam tabletki na krwawienie i narazie jest Ok ;) najważniejsze, że nasz malec skacze jak szalony 😂
Byłam dzisiaj w pracy (bo jutro miałam przyjść, a mam zwolnienie do końca tyg) i moja kierowniczka - widziałam. Czekałam aż przyjdziesz i mi powiesz 😂 No i news poszedł w świat 🤣

@Waleczna36 czy wyniki bety już są? Czekami trzymam kciuki ✊🏻
@Artemida90 gratuluje łobuziaka ;) teraz czekamy na serducho ❤️❤️
wykończą nas te dzieciaki 😎

Ja leżę sobie w łóżeczku. Dzisiaj znowu byłam w szpitalu .. bo miałam krwawienie. Niby mam nisko łożysko i to ono robi mi takie niespodzianki. Może zmieniać swoje położenie ale narazie jest tam. Jak będzie tak do porodu to będę musiała mieć cesarkę 😑. No ale na to jeszcze czas. Dostałam tabletki na krwawienie i narazie jest Ok ;) najważniejsze, że nasz malec skacze jak szalony 😂
Byłam dzisiaj w pracy (bo jutro miałam przyjść, a mam zwolnienie do końca tyg) i moja kierowniczka - widziałam. Czekałam aż przyjdziesz i mi powiesz 😂 No i news poszedł w świat 🤣

@Artemida90 gratuluje łobuziaka ;) teraz czekamy na serducho ❤❤
Kochana pisałam wcześniej że nie dałam rady dziś wstać i zrobić. Boli mnie brzuch tzn cały kuje a cycuszki zaraz mi pekna :( nie chce przyciagac złych mysli dlatego zabieram sie za zastrzyk teraz i czekkamy do jutra 😘
Cieszę się że Was mam 🌻🌼

Ostatnia edycja:

@Artemida90 gratuluje łobuziaka ;) teraz czekamy na serducho ❤❤
Biedna, wcale się nie dziwię, że się stresujesz, ale najważniejsze, że z dzidziusiem jest wporzadku 😘 leż, odpoczywaj, a Małemu mów niech już przestanie się wygłupiać i się uspokoi 🙄

Biedna, wcale się nie dziwię, że się stresujesz, ale najważniejsze, że z dzidziusiem jest wporzadku 😘 leż, odpoczywaj, a Małemu mów niech już przestanie się wygłupiać i się uspokoi 🙄
Dokładnie 😂 fika tam i mi leci 😂
Daje radę .. jakoś 😑 najgorsza jest głowa, bo leżysz i myślisz 🧐 Oj to może za mocno ? Tutaj coś zakuło .. No wariatkowo 😎
Ale to nic każdy dzień przybliża nas do celu ❤️
Trzymam za Was jutro kciuki 😘

Cześć dziewczynki ;) widzę, że humorki dopisują [emoji4]
Ja leżę sobie w łóżeczku. Dzisiaj znowu byłam w szpitalu .. bo miałam krwawienie. Niby mam nisko łożysko i to ono robi mi takie niespodzianki. Może zmieniać swoje położenie ale narazie jest tam. Jak będzie tak do porodu to będę musiała mieć cesarkę [emoji58]. No ale na to jeszcze czas. Dostałam tabletki na krwawienie i narazie jest Ok ;) najważniejsze, że nasz malec skacze jak szalony [emoji23]
Byłam dzisiaj w pracy (bo jutro miałam przyjść, a mam zwolnienie do końca tyg) i moja kierowniczka - widziałam. Czekałam aż przyjdziesz i mi powiesz [emoji23] No i news poszedł w świat [emoji1787]

@Waleczna36 czy wyniki bety już są? Czekami trzymam kciuki [emoji1307]
@Artemida90 gratuluje łobuziaka ;) teraz czekamy na serducho [emoji3590][emoji3590]
wykończą nas te dzieciaki [emoji41]
No to kochana odpoczywaj. Za często odwiedzasz szpital, zdecydowanie! Masz tam takiego wojownika,ze hoho;) najważniejsze,ze bryka;)

reklama
Dokładnie 😂 fika tam i mi leci 😂
Daje radę .. jakoś 😑 najgorsza jest głowa, bo leżysz i myślisz 🧐 Oj to może za mocno ? Tutaj coś zakuło .. No wariatkowo 😎
Ale to nic każdy dzień przybliża nas do celu ❤
Trzymam za Was jutro kciuki 😘
Trzymaj bo ja też już mam czarne myśli jaka trisomia nas czeka itp, a o amniopunkcji to już prawie przekonana jestem 🙄 a weź... No ale już jutro wszystko będzie wiadomo 🙂

Do góry