Może to stres . Czasami są właśnie takie ataki. Może zwolnij się do domu. Powiedz że masz sraczke ) odpocznieszBoszeee jaki kryzys dzisiaj mam. W pracy od rana chodzę nadęta i bez kija nie podchodź. Łapią mnie duszności, piersi spowrotem zamieniają się we flaki i przestają boleć. W środku nie czuję nic, żadnych bólów. Zero. Luteina bielutka jak śnieg. I boję się. Cholernie się boję porażki.
reklama
bazylia128
Fanka BB :)
Jak dawno cie nie bylo juz cie mialam wywolywacA Beta kiedy ??
bazylia128
Dziewczyny ja dzisiaj duzo lepie. To musiala byc chyba wirusowka bo mnie troche gardlo boli. Tak sobie pomyslalam ze skoro tak latwo sie zarazam to moze i z immunologia nie jest najgorzej
bazylia128
Znowu mieslimy jakas nawiedzona ??!!! Musze doczytac !!!
Miło że o mnie pamietasz. Nie piszę codziennie ale codziennie was czytam i wszystko tytaj z wami przeżywam. Muszę trochę z tym ivf wyluzować , bo ostatnio pozwoliłam by to zajeło całe moje życie a jak przyszła porażka to katastrofa dla mojego stanu umysłu. Obecnie pracuje nad tym żeby walczyć dalej o swoje marzenia ale też poprostu żyć pomimo wszystko ) ale cholera strasznie to ciężkie bo ciągle myślę tylko o tym. Chyba jestem skrzywiona i zamiast.do ginekologa powinnam iść do świrologa )Jak dawno cie nie bylo juz cie mialam wywolywac
Na wirusa najlepsza cola i paluszki słone !!
Dziewczyny ja dzisiaj duzo lepie. To musiala byc chyba wirusowka bo mnie troche gardlo boli. Tak sobie pomyslalam ze skoro tak latwo sie zarazam to moze i z immunologia nie jest najgorzej
Netiaskitchen
Sikaniec sikańcem, ale zrobisz jeszcze betę? Bo sikańce oszukały już wiele osób. Może nie wszystko stracone.Niestety u mnie kolejny czwarty transfer nieudany test sikaniec negatywny nie mamy już mrozaczków musimy zbierać kasę i zaczynać wszystko od nowa.
NadziejaJest
Kobitki kiedy Wam odstawiono estrofem? Bo u mnie od razu jsk bylo serduszko...mam nadzieje ze nie za wczesnie?
Czarna1985
Zastanawiam się po co tacy ludzie wchodzą na nasze forum?! Lepiej im jak takie coś napiszą . Przecież my po takim wpisie nie zmienimy zdania. My walczymy bo chcemy. Nikt nas do tego nie zmuszaZnowu mieslimy jakas nawiedzona ??!!! Musze doczytac !!!
reklama
Liliana87
Dobrze,ze juz lepiej. Właśnie miałam pytac jak sie czują Twoje flaczkiDziewczyny ja dzisiaj duzo lepie. To musiala byc chyba wirusowka bo mnie troche gardlo boli. Tak sobie pomyslalam ze skoro tak latwo sie zarazam to moze i z immunologia nie jest najgorzej [emoji7]
Z ta immunologia to nie trafisz... może jednorazowo cos Ci zaszkodziło.
Podziel się: