Cud , miódJa używam ZAWSZE 50+.... I Zobacz załącznik 1078413Zobacz załącznik 1078415
ja używam ZAWSZE 50+...i nóż w kieszeni mi się otwiera jak ktoś mówi że na 50-tke to nie da się opalić, a ludzie nie zdają sobie sprawy jakie to jest szkodliwe... Moje zdjęcia, oczywiście na filter 50+
reklama
W diagnostyce nie wymagają skierowania, w Alabie i innych już tak, ja robiłam w diagnostyce bez skierowaniaNigdy nie miałam robione takie badanie więc podejrzewam że będę potrzebować skierowanie
Kciuki zacisniete
Kciuki zacisniete
Miłej nocki, ja spadam spać. Wstajemy przed 5, żeby zdążyć odstawić młodego do babci i dojechać do kliniki przed 8. Trzymajcie kciuki pls Jutro ważny dzień
Kciuki zacisniete
Artemida90
Fanka BB :)
Nigdy nie miałam robione takie badanie więc podejrzewam że będę potrzebować skierowanie
Ja tez robiłam pierwszy raz a skierowanie nie było potrzebne, musiałam mieć tylko swoją glukozę. Robiłam w diagnostyce
Ale dżaga z Ciebie [emoji8]. Normalnie jak mulatka [emoji846].Ja używam ZAWSZE 50+.... I Zobacz załącznik 1078413Zobacz załącznik 1078415
ja używam ZAWSZE 50+...i nóż w kieszeni mi się otwiera jak ktoś mówi że na 50-tke to nie da się opalić, a ludzie nie zdają sobie sprawy jakie to jest szkodliwe... Moje zdjęcia, oczywiście na filter 50+
Aaaanna
Bardzo dobrze Cię rozumiem ja w piątek przeżywała to samo i wcale mi się na badanie nie spieszylo. Zrobiłam w sobotę a dziś powtórka ale tez jechałam bez entuzjazmu a teraz boję się po wynik jechac. To jest istna masakra. Jestem z Tobą i łącze się w bólu.
Dziewczyny ja niestety przez prace nie dam rady dzisiaj zrobić bety [emoji17] ogólnie jakoś mi się nie chce bo mam złe przeczucie, że kolejny 4 razy się nie udało a to był nas ostatni mrozaczek [emoji26][emoji26][emoji26]
Aaaanna
No-spa to nie NLPZ tylko lek rozkurczajacy mięśnie gładkie. Można stosować w ciąży ale z umiarem.
A paracetamol można podawać. W dawkach odpowiednich jest lekiem bezpiecznym. To jedyny lek przeciwbolowy i przeciwgoraczkowy dopuszczony do stosowania u noworodków.
A paracetamol można podawać. W dawkach odpowiednich jest lekiem bezpiecznym. To jedyny lek przeciwbolowy i przeciwgoraczkowy dopuszczony do stosowania u noworodków.
ilmenau
Czarnula, a ty robiłaś badanie IMK? Trzeba być na czczo?
Nie musisz być na czczo, ja w Apc robiłam po wizycie u docenta, to było jakoś o 13 lub 14.
Dziękuję kochana. A powiedz mi ten magnez to może być Aspargin?
Aspargin jest ok, często lekarze zalecają go w ciąży.
@Netiaskitchen za pełen koszyczek dorodnych jajek!!!
Haha dzięki kochana, także można się zjarać prawie, że na bambusa używając 50-tkiAle dżaga z Ciebie [emoji8]. Normalnie jak mulatka [emoji846].
reklama
Liliana87
Ale masz figurę!!! Nie jeden facet powiedziałby "idealo". Chyba z natury jestes ciemnej karnacji co?Ja używam ZAWSZE 50+.... I Zobacz załącznik 1078413Zobacz załącznik 1078415
Podziel się: