Pójdźka
Fanka BB :)
Nie puszczam Cały czasDziękuję! Proszę nie puszczam kciuków!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie puszczam Cały czasDziękuję! Proszę nie puszczam kciuków!!
Moje kochane ja juz po rozmowie. Jestem bardzo zadowolona bo moje wszystkie wyniki wyszly ok. Wiec dostałam zalecenia glownie do tego mojego kiru aa i mam zielone swiatlo. Moge dzialac. Teraz musze umówić sie na histeroskopie . I w przyszlym miesiacu na transfer jestem taka szczęśliwa
Tak. Czekamy jak ja wytrwam te 2 tyg? Jak kupowałam leki to ma koniec, ze jeszcze z 3 testy poprosze.. A mąż od razu po co???? A ja,ze bede spokojniejsza... ze na pamiątkę... glupia jestem? Że tak robię???Gratulacje Kochana!!! Pięknie to wszystko się układa!!! Ja coś czuję że będzie córeczka [emoji3590]Czekamy teraz na [emoji3590]
Dokładanie masz racje. W poniedziałek dzwonię do kliniki sie umowicCudownie Jak jest plan działania to od razu inaczej się funkcjonuje i zmienia się podejście do wszystkiego
Patrz z tego wszystkiego Ci odpisywalam i nie odpisałam Pięknie ten Twój rok się zaczął! Będziesz szczęśliwa i spełniona mama a mąż chyba za długo na kontraktach nie posiedzi jak się maleństwo urodzi! CudnieKochane moje Dziekuje za kciukasy i oczywiście proszę o jeszcze pęcherzyk jest i to w macicy 8mm. Jak to lekarz powiedzial I nawet sie usmiechanl- na ten etap jest wszystko bardzo dobrze [emoji173][emoji173][emoji173] zalozyl mi już kartę ciazy wyliczył wstępny termin na 8 października wyszla niedoczynność tarczycy i dostałam leki. Jedna tabletkę rano przed śniadaniem. Pozostałe leki bez zmian. Kazal odstawic acard, wymienił mi kwas foliowy i kazal odstawic modulatory. Teraz mam brać prenatal uno i wit d3 zmniejszyć z 4000 na 2000j. No i kazal odstawic metformine. Tego się boję no ale ufam mu. Wiem,ze w Polsce nie można.. Dostałam skierowanie na wyniki, znów muszę powtorzyc wszystkie zakaźne;/ kolejna wizyta 21 lutego i już powinno być serduszko [emoji173] @bazylia128 wpiszesz gamonia kochana do kalendarza???[emoji8]
Dostalam tez skierowanie na badania prenatalne. Powiedzial,ze sa ona na NFZ i mogę je zrobić u nich lub poszukać miejsca gdzie mają umowę. Kazal sie wpisac miedzy końcem marca A początkiem kwietnia. Za 2 tyg jak bedzie dobrze to wtedy się zapiszemy
Jej, tyle emocji,ze u położnej mialam ciśnienie 120/90 a moje zawsze 90/60 haha.. powiedziala, ze lekko podwyższone ale następnym razem najpierw do niej na pomiary A potem do lekarza w aptece zostawiliśmy 550zl na te dwa tygodnie lekow.. Ale to wszystko nieważne. Najważniejszy jest nasz CUD[emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]
No na pamiatke to koniecznie!!! Ja test pamiątkowy to wyrzucilam, ale mam zdjęcie z tym testem z dwoma kreskami i datą 28.04.2018czyli 10dptTak. Czekamy jak ja wytrwam te 2 tyg? Jak kupowałam leki to ma koniec, ze jeszcze z 3 testy poprosze.. A mąż od razu po co???? A ja,ze bede spokojniejsza... ze na pamiątkę... glupia jestem? Że tak robię???
[emoji173][emoji173][emoji173] niestety nie. Jesteśmy splukani na maksa. Po prostu na czysto. A leki tyle kosztują. Dziś na 2 tyg 550 zł, plus wizyta 160, plus paliwo 200 ...wizyt i badan bedzie mnóstwo. Za same zakaźne placilam ostatnio prawie 400zl. A teraz po miesiac u musze je powtórzyć. A przecież trzeba się przyszykowac.. nie mamy wyjścia. Musimy sie troche przemeczyc i odkuc. Zobaczymy ile damy radę.Cieszę się razem z Tobą [emoji173] [emoji173] [emoji173] a jak u Was sytuacja jeśli chodzi o wyjazd męża? Zmieniają się plany w związku z ciążą?
Ja juz mam w domu 4.. te od pierwszej do drugiej bety [emoji87][emoji87][emoji87][emoji85]No na pamiatke to koniecznie!!! Ja test pamiątkowy to wyrzucilam, ale mam zdjęcie z tym testem z dwoma kreskami i datą 28.04.2018[emoji3590]czyli 10dpt[emoji4]
Gdzie? Po transferze?? Coś Ty!!! A brałaś nospe moze??Dziewczyny takie głupie pytanie mam, ale tak się stresuje tymi bólami i pomyślałam sobie może lampka wina by pomogła, czy to głupi pomysł ?