reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ja byłam ostatnio u dr P. i mówił że typ hlac dla faceta tylko C1, a taki ma twój M jest najlepszy bo przekazuje same ochronę właściwości zarodkowi.Ważniejsze to by było gdybyś miała kir AA Niestety brakuje Ci kirow implantacyjnych - najważniejsze są podobno te 2DS2 i 2DS4-tak doc mówił. On na to daje accofil.
No właśnie z tego co piszecie to ktoś ma aa, bx a u mnie nie ma takich oznaczeń. Dokładnie tłumaczyłam o co mi chodzi w laboratorium. Była jeszcze opcja z receptory kir z ligandami, może to było to? Odradzili nam to, bo rzekomo to miało wystarczyć.

Właśnie [emoji12]. Zapomniałam o wdzianku [emoji3590]. Jutro do pracy na wózku inwalidzkim pojedzie [emoji23][emoji23][emoji23]
Ty holeło jedna :laugh2: :laugh2: ❤ ❤ ❤ juz jestem :) A zebys wiedziala ze musialam spelnic obowiazki stesknionej i dobrej zony. Nie liczac dzisiejszego biagania i na silowni i w pracy to TAK dzuo sie dzisiaj ruszałam :-) :):-) :):-p:-p

Laski a czy accofil wpływa na wyciszone choroby autoimmunologiczne? W sensie może je aktywować?

co za dziennnn 👍 Bylam tak nakrecona po wczorajszym dniu ze dzisiaj mi nawet oko nie mrugnelo na prezentacji. Nie wiem ale to chyba tak jest ze jak ci sie cos uklada w zyciu prywatnym to i w zawodowym tez dajesz rade. Przynajmniej ja tak mam. Wtedy wszystko lekko mi przychodzi. Ciesze sie ze mam juz Łukasza w domu. Ale jestem dzisiaj juz tak zmeczona. Teraz mocze stopki w magnezie ;)

Wiesz jak mi po takim długim poście wyobraźnia ruszyła???[emoji23][emoji23][emoji23]
Nooooo a wiesz jak fajnie bylo :-p Kocha mnie chyba ten moj maz 😍😍😍 tez nie lubie tego momentu od transferu do bety bo wtedy wszystko na mnie dziala a ja sie nie pozwole nawet dotknac. Czy wam lekarz tez nie pozawala w tym czasie ?

reklama
Do góry