Masz jakąś focię?Dziś cały dzień pobolewa mnie brzuch, w sensie takie rozciąganie, ale lekarz mi mowi, że to pewnie z nerwów. Nie wiem jakoś dziś stwierdziłam, że średnio mi on odpowiada, bo ciągle mówi, że muszę być spokojniejsza, najpierw pyta czy mam pytania, a jak zadaje pytania jak suplementować magnez to mówi, że za bardzo panikuje ale dobra, tylko spokój mnie uratuje... Dziś miałam kontrolę, z dzidziusiem wszytko ok, dziś mamy 11TC+5 I dzidziuś ma 5.23 cm ☺ także rośniemy.
Czekam na prenatalne za tydzień mam je w Krakowie u lekarki, która prowadziła mój transfer i którą kocham bezwarunkowo i u niej bym prowadziła ciążę, gdy tym do Niej nie miała 200km.
A co u Ciebie, jak samopoczucie?
reklama
Waleczna36
Fanka BB :)
TakWaleczna36 w poniedziałek miałaś transfer?
Tasza
Ja jestem za systemową sterylizacją takiej patoli.Właśnie mam wrażenie że nasze Państwo najbardziej wspiera właśnie takie rodziny które się rozmnazaja na potęgę aby nie pracować i pasozytowac pobierając te '+' z których dzieci raczej nie wiele pożytku mają.. Później dochodzi do takich właśnie patologii tym bardziej jak nie ma możliwości dokonać legalnej aborcji do której takie przypadki są niewatpliwym uzasadnieniem moim zdaniem.. Wiecie to nie tylko w Polsce tak jest, aby nie demonizowac, tu gdzie mieszkam i w kilku innych przodujacych krajach Europy jest też nie mało ułomności systemowych...podając przykład rodzinki z 5tka (lub więcej) dzieci imigrantów z Azji gdzie nie koniecznie już im się opłaca pracować...
Czyli tak jak ja miałam robić betę w poniedziałek ale chyba przez prace będę miała możliwość zrobienia tak jak ty we wtorek. Trzymam mocno za Ciebie kciuki
Mam za tydzień będę u lekarki, która ma lepszy sprzęt więc pewnie będę mieć jeszcze wyraźniejsze to wrzucęMasz jakąś focię?
Załączniki
Waleczna36
Świetnie mega się cieszę.Czyli tak jak ja miałam robić betę w poniedziałek ale chyba przez prace będę miała możliwość zrobienia tak jak ty we wtorek. Trzymam mocno za Ciebie kciuki
W jak się czujesz?
Bo mnie dziś pobolewa cały dzień brzuch , wzięłam nospe i troszkę przestało...
Uwielbiam takie fotki może za tydzień już będzie wiadomo jaka płeć? Choć może być jeszcze trochę wcześnieMam ☺ za tydzień będę u lekarki, która ma lepszy sprzęt więc pewnie będę mieć jeszcze wyraźniejsze to wrzucę
Tasza
Dziewczynki wiem ze niektóre z Was maja już swoje serduszka w domku i starają się o rodzeństwo. Proszę o radę. Co kupić dziewczynce na pierwsze urodziny? Pomysłów brak, to dziecko ma już dosłownie chyba wszystko a jestem chrzestna i wypadałoby jakiś konkretny prezent kupić [emoji3166][emoji3166] jade właśnie pociągniemy do Gdanska bo jutro rano punkcja i staram się zająć głowie innymi myślami [emoji3590]
Młoda moja słaby czymkolwiek się bawi, więc rzeczy były do przodu. Klocki drewniane, konstrukcyjne, samochodzik do pchania. Domek i statek piracki dumel. I jest fajne drzewko kreatywne lalaboom plus do dokupienia elementy sensoryczne, razem największy pak chyba poniżej 250zł. Można też się szarpnąć na tablicę manipulacyjną ale tu ceny nie mają granic. Ktoś lalki, ktoś wózek dla lalek, tipi. Tyle ze słyszenia.
A ja nic nie czuje a jaki zarodek miałaś transferowany?Świetnie mega się cieszę.
W jak się czujesz?
Bo mnie dziś pobolewa cały dzień brzuch , wzięłam nospe i troszkę przestało...
reklama
Ruda08
Co za pięknotek Mój mąż by powiedział - gdzie jest ta armata ?Mam za tydzień będę u lekarki, która ma lepszy sprzęt więc pewnie będę mieć jeszcze wyraźniejsze to wrzucę
Najważniejsze, żeby dzieciątko było zdrowe
My jutro będziemy oglądać naszego robaczka
@Breath_less kiedy u Ciebie „sesja zdjęciowa” ?
Podziel się: