reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Dziś cały dzień pobolewa mnie brzuch, w sensie takie rozciąganie, ale lekarz mi mowi, że to pewnie z nerwów. Nie wiem jakoś dziś stwierdziłam, że średnio mi on odpowiada, bo ciągle mówi, że muszę być spokojniejsza, najpierw pyta czy mam pytania, a jak zadaje pytania jak suplementować magnez to mówi, że za bardzo panikuje 🙂 ale dobra, tylko spokój mnie uratuje... Dziś miałam kontrolę, z dzidziusiem wszytko ok, dziś mamy 11TC+5 I dzidziuś ma 5.23 cm ☺ także rośniemy.
Czekam na prenatalne za tydzień 🙃 mam je w Krakowie u lekarki, która prowadziła mój transfer i którą kocham bezwarunkowo i u niej bym prowadziła ciążę, gdy tym do Niej nie miała 200km.
A co u Ciebie, jak samopoczucie?
Masz jakąś focię? ♥️

reklama
Właśnie mam wrażenie że nasze Państwo najbardziej wspiera właśnie takie rodziny które się rozmnazaja na potęgę aby nie pracować i pasozytowac pobierając te '+' z których dzieci raczej nie wiele pożytku mają.. Później dochodzi do takich właśnie patologii tym bardziej jak nie ma możliwości dokonać legalnej aborcji do której takie przypadki są niewatpliwym uzasadnieniem moim zdaniem.. Wiecie to nie tylko w Polsce tak jest, aby nie demonizowac, tu gdzie mieszkam i w kilku innych przodujacych krajach Europy jest też nie mało ułomności systemowych...podając przykład rodzinki z 5tka (lub więcej) dzieci imigrantów z Azji gdzie nie koniecznie już im się opłaca pracować...
Ja jestem za systemową sterylizacją takiej patoli.

Załączniki

• IMG_20200206_205326.jpg
    IMG_20200206_205326.jpg
    1,6 MB · Wyświetleń: 70
Czyli tak jak ja 🙂miałam robić betę w poniedziałek ale chyba przez prace będę miała możliwość zrobienia tak jak ty we wtorek. Trzymam mocno za Ciebie kciuki
Świetnie :) mega się cieszę.
W jak się czujesz?
Bo mnie dziś pobolewa cały dzień brzuch , wzięłam nospe i troszkę przestało...

Dziewczynki wiem ze niektóre z Was maja już swoje serduszka w domku i starają się o rodzeństwo. Proszę o radę. Co kupić dziewczynce na pierwsze urodziny? Pomysłów brak, to dziecko ma już dosłownie chyba wszystko a jestem chrzestna i wypadałoby jakiś konkretny prezent kupić [emoji3166][emoji3166] jade właśnie pociągniemy do Gdanska bo jutro rano punkcja i staram się zająć głowie innymi myślami [emoji3590]

Młoda moja słaby czymkolwiek się bawi, więc rzeczy były do przodu. Klocki drewniane, konstrukcyjne, samochodzik do pchania. Domek i statek piracki dumel. I jest fajne drzewko kreatywne lalaboom plus do dokupienia elementy sensoryczne, razem największy pak chyba poniżej 250zł. Można też się szarpnąć na tablicę manipulacyjną ale tu ceny nie mają granic. Ktoś lalki, ktoś wózek dla lalek, tipi. Tyle ze słyszenia.

reklama
Mam ☺️ za tydzień będę u lekarki, która ma lepszy sprzęt więc pewnie będę mieć jeszcze wyraźniejsze to wrzucę 🙃
Co za pięknotek ❤️ Mój mąż by powiedział - gdzie jest ta armata ? 😂
Najważniejsze, żeby dzieciątko było zdrowe:)
My jutro będziemy oglądać naszego robaczka 😍

@Breath_less kiedy u Ciebie „sesja zdjęciowa” ?

Do góry