reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

Adus...do wieczora bedziesz nas trzymac w niepewnosci??? ja nie wytrzymam...;-)jakby nie bylo kochanie to zaciskam kciukasy, uzbrajam sie w cierpliwosc i wiem, ze wiadomosci beda pozytywne!!!!!!!!! &&&&&&
sle fluidy ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

reklama
Aduś, i choć kotek nie tańczy, ale za to wznosi ręce do Szefa w Twojej intencji. I ja też to czynię.
Prócz tego kciuki zaciśnięte. Pozytywna energia wysłana do Ciebie. I moje ♥, które jest przy Tobie.
A Ty nie stresuj się, tylko myśl, że już jesteś w ciąży. Myśli pozytywne kreują rzeczywistość.

stylowi_pl_zwierzeta_1925780.jpg

Aduś - kciukasy zaciśnięte :tak: od tańców chwilowo się powstrzymuje, bo brzuch już nieco za duży. Za to mauchy odtańcowują w brzuchu i ślą pozytwne kopki

Anna - moc wirusków da Ciebie. Niech maluchy będą z Tobą całe 9 miesięcy:-)

Gotadora, Aduś, nie gniewajcie się na mnie, ale nie będę na dzisiejszym spotkaniu. Znowu dopadło mnie przeziębienie
i nie chcę, po pierwsze Was pozarażać, a po drugie nie nadaję się na spotkania towarzyskie. Żadna dzisiaj ze mnie partia do konwersacji. Nadrobimy to następnym razem. A teraz Gotadora, to co chwilę będzie w Gdańsku.
Przepraszam dziewczyny.
Wypijcie za mnie czekoladkę. A ja łącze się z Madzialenak i razem będziemy piły kakao za Wasze zdrówko :-)

goraca+czekolada+do+picia+(2).jpg

Witajcie Dziewczynki!!!

Aduś z całego serca i z całych sił ściskam kciuki za dobre wieści od Ciebie!!!!!!!!!!!!!! Tyle dziewczyn jest z Tobą i trzyma kciuki, ze nie może być inaczej jak tylko dobrze :biggrin2:

Anna za Ciebie też trzymam kciuki już za 3 godz będziesz w ciąży!!!

Wanda daj znać jak tak Twoje jajeczka się miewają

Lawendowy sen qurcze i Ciebie przeziębienie dopadło. Życzę zdrówka

Pingwinku jak się dzisiaj czujesz???

Kwiatuszek koniecznie załóżcie sobie czujkę gazu i czadu. Nam prawdopodobnie uratowała życie, bo czad się w nocy zaczął ulatniać, ale ona zaczęła to sygnalizować i wyła jak szalona :) Chyba w całym bloku się pobudzili :)

Ja dziewczyny byłam wczoraj na wizycie i już mam plan działania :-)
Jeszcze jakieś badania do zrobienia ja i M, bo jego armia w czerwcu miała teratozoospermię, badanie powrótrzone w Białymstoku wyszły idealnie, ale Dr wcale w te badania nie wierzyła, więc do powtórzenia i to jakieś bardzo specjalistyczne te badania nam zapisała. Ja od następnego cyklu na antykoncepcję a w połowie marca zaczynamy.... :-)

reklama
Kochana Ty moje!!! Kochane Wy moje!!!! Ja codziennie jestem z Wami, przynajmniej tyle mam przyjemności:tak:. Codziennie czekam na wszelkie wiadomości od Was, co się u Was dzieje. To jest to co mnie cieszy:-):-D:-):-D. Ja tylko nie mam "polotu" do pisania, bo i nie ma o czym, jak bez zmian:-(nic się nie dzieje:-(i nie bardzo mi się cokolwiek chce:-( ale codziennie Wam mocno kibicuję, jestem z Wami.
Ściskam Was mocno!!!!!

Do góry