reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Swoja droga to uwielbiam i zawsze mnie rozsmieszaja nazwy naszych siusek :-) :)
BROSZKA, KAŚKA, RZEZUCHA, PICKA, KUCIAPKA, BRZOSKWINKA, MUSZELKA :-) :):-) :):-) :):-) :):-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D ale mam dzisiaj humor to pewnie dlatego ze juz po bieganiu i mnie roznosi [emoji106][emoji106][emoji106][emoji106] z gory przepraszam wszystkie KAŚKI [emoji111][emoji111][emoji111]
Szalona kobieto. Na którą Ty chodzisz do robola, skoro rano masz czas i siłę na bieganie???

Buhaha, z Ela i Gosia B. chodziłam do klasy [emoji12] Jacek był wójtem gminy a teraz prezydentuje w Gorzowie.
O zesz ty:) Znam Ele jej brat Marek. Kska to jest kuzynka mojej kuzyki wiec nie moja rodzina ale doskonale mnie zna. Rzonie sie z nia dogadywalam bardzo specyficzna osoba. Juz dawno mnie tam nie bylo. Jaki ten swiat maly ;) Magda Kuja..wa a moja kuzynka Aneta Mi..gon teraz juz Ja...rosz :)

Szalona kobieto. Na którą Ty chodzisz do robola, skoro rano masz czas i siłę na bieganie???
Ja wstaje po 5 rano. Tak mi najlepiej. Pisalam ci to juz szalona koieto :) Wtedy wszyscy jeszcze spia tzn maz i moje psy a sie zmagam ze soba ;) Jak zasypiam to nie moge sie doczekac jak juz bede wstawac ;)

reklama
Po transferze. Podane dwa zarodki jeden klasy A (8blastomerowy) a drugi B (8blastomerowy), oba ponoć bardzo dobrej jakości. Dwa pozostałe wolniej się rozwijają. Jeden na chwilę obecną ma 5blastometrow, a drugi 2. Mam nadzieję, że choć jeden nabierze rozpędu, bo to byłaby kolejna procedura, kiedy zostałabym z niczym. Wzielam AH, Embrioglue i Intralipid. I wysępiłam receptę na refundowaną luteinę. W wersji dla odważnych kiedyoge betować najwcześniej? Zobaczcie w jakich skarpetkach dziś wystąpiłam [emoji12]
325130492.jpeg

Do góry