reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny moje kochane bardzo Wam dziękuję za piękne życzenia. Przede wszystkim dziękuję Wam za to,że jesteście,ze Was mam. Bez Was po prostu by mnie nie bylo..
To moje najpiękniejsze urodziny ever[emoji173]
Mam jedno jedyne życzenie, by nasz Kropus rósł we mnie pieknie i zdrowo[emoji173][emoji173][emoji173] wiem,ze moze byc różnie ale organiam wszystkie zle mysli. Dziś jest 02.02.2020 to niby bardzo wyjątkowa data, bo dziś 33 dzien roku, 333 dni do końca roku no o ja kończę 33 lata.. nie jestem przesadna ale wierzę,ze akurat cos w tym jest. Poki co dwa testy sikane za mną i widac na nich piekne kreski. Jestem przeszczęśliwa i wiem,ze każda z Was taka bedzie. Już Wam pisałam,ze 2020 rok będzie nasz.
Wysyłam Wam torcika handmande, łapcie po kawaleczku [emoji8]
Czekam na rodzinkę i dzis bede sie tylko uśmiechać;)Zobacz załącznik 1075368
Wszystkiego co najlepsze ;* zdrówka dla Ciebie i dzieciątka ❤️
A ciasto wyglada przepysznie !!

reklama
Zachodze ale tylko po in vitro juz, po pierwszym inv w 2012 byłam w ciąży pozamaczicznej i usunęli oba jajowody, kolejne podejście biochemiczna, 3cie ciąża naszczescie donoszona ale beta na początku słabo rosła (wg docenta to kolejny dowód na problem immunologiczny) potem komplikacje od 22tc że względu na niewydolność szyjki.. 3 miesiące prawie leżałam. Po ponad 5 ciu latach dopiero po mrozaki wróciłam i po pojedynczych transferach kolejno beta 0, ciąża biochemiczna, a w grudniu ciąża z najwyższą beta w mojej historii i pierwsze podejście na zaleceniach docenta, najsłabszy zarodek jaki miałam transferowany i niestety poronienie w 6tc
Teraz faszeruje się suplementami dhea 3 x 25, Koenzym q10 200mg, Wit D3 5000u, 2 x Profertil , maca root.. niby w weekend mam polecieć do kliniki do Gdańska aby ustalić szczegóły stymulacji w kwietniu ale waham się.. Boję się że amh mam mega niskie..
AMH zrobisz już na miejscu w klinice i po paru godzinach będzie wiadomo. Wcale nie musi być tak źle jak zakładasz.A wtedy pomyślicie czy kwiecień jest dla Was już ok.

Dziewczyny moje kochane bardzo Wam dziękuję za piękne życzenia. Przede wszystkim dziękuję Wam za to,że jesteście,ze Was mam. Bez Was po prostu by mnie nie bylo..
To moje najpiękniejsze urodziny ever[emoji173]
Mam jedno jedyne życzenie, by nasz Kropus rósł we mnie pieknie i zdrowo[emoji173][emoji173][emoji173] wiem,ze moze byc różnie ale organiam wszystkie zle mysli. Dziś jest 02.02.2020 to niby bardzo wyjątkowa data, bo dziś 33 dzien roku, 333 dni do końca roku no o ja kończę 33 lata.. nie jestem przesadna ale wierzę,ze akurat cos w tym jest. Poki co dwa testy sikane za mną i widac na nich piekne kreski. Jestem przeszczęśliwa i wiem,ze każda z Was taka bedzie. Już Wam pisałam,ze 2020 rok będzie nasz.
Wysyłam Wam torcika handmande, łapcie po kawaleczku [emoji8]
Czekam na rodzinkę i dzis bede sie tylko uśmiechać;)Zobacz załącznik 1075368
Jakie cudo😍😋😋😋pożarłabym na pew i więcej niż 1 kawałek😊

AMH zrobisz już na miejscu w klinice i po paru godzinach będzie wiadomo. Wcale nie musi być tak źle jak zakładasz.A wtedy pomyślicie czy kwiecień jest dla Was już ok.
W piątek zrobiłam test domowy amh i odeslalam do Londynu.. W tygodniu coś będę wiedzieć.. jeśli nawet będzie kiepski to po 2.5 miesiącach dhea i innych supli może się polepszy ale młodsza nie będę więc albo podejdziemy w kwietniu i zobaczymy czy coś da się wyhodować albo wogole..

reklama
Do góry