reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Super ja to znowu miesozerca. A kocham zwierzeta jak bardziej niz ludzi ;) Rozenkowa tez nie jadla miesa i ja sie tak ciagle stresuje jak opowiadala o tym ze trzeba byc niemalze sportowcem...
Nie trzeba. Jestem tego zywym przykladem. Uwielbiam niezdrowo zjesc, ruszam sie tyle co nic, mieso kocham, alkoholem nie pogardze, zyje w stresie, bo pracuje w miedzynarodowej korpo, a dwa razy sie udalo.
I Tobie tez sie uda. Spokojnie, nie dokladaj sobie stresu.

Nie trzeba. Jestem tego zywym przykladem. Uwielbiam niezdrowo zjesc, ruszam sie tyle co nic, mieso kocham, alkoholem nie pogardze, zyje w stresie, bo pracuje w miedzynarodowej korpo, a dwa razy sie udalo.
O to ja mam podobnie 😄 ze zdrowych rzeczy u siebie to nie lubię słodkich napojów, pije wyłącznie wodę mineralną niegazowana i gazowana i herbatkę z cytryną. I nie przepadam za słodyczami. Ale fast foody- pizze, frytki, zapiekanki, kebaby kocham 😍

O to ja mam podobnie [emoji1] ze zdrowych rzeczy u siebie to nie lubię słodkich napojów, pije wyłącznie wodę mineralną niegazowana i gazowana i herbatkę z cytryną. I nie przepadam za słodyczami. Ale fast foody- pizze, frytki, zapiekanki, kebaby kocham [emoji7]

No to ja slodkich napojow tez nie lubie, pijam je tylko w ciazy [emoji38]
Ale za czekolade moglabym oddac zycie...
Za frytki w sumie tez [emoji23][emoji23][emoji23]

Nam lekarz tez to samo powiedział jak zapytałam co można jeszcze zmienić, żeby się udalo. Zaśmiał się tylko i powiedział Nic, żyjcie normalnie. Ja mam akurat taki styl życia, ze lubię jak jest zdrowo, ale wiem ze mąż już mniej. Wiec nie ma co się stresować, bo to jest chyba najgorsza przeszkoda.

No to ja slodkich napojow tez nie lubie, pijam je tylko w ciazy [emoji38]
Ale za czekolade moglabym oddac zycie...
Za frytki w sumie tez [emoji23][emoji23][emoji23]
Ale pewnie nie mialyscie problemu z cukrem ... Ja wczesniej ajdlam chyba za duzo wegli i dlatego no i w rodznie cukrzyca bo slodycze moga dla mnie nie istniec 😍 👍 no ale w druga strone tez nie mozna przesadzac prawda ;)

Nam lekarz tez to samo powiedział jak zapytałam co można jeszcze zmienić, żeby się udalo. Zaśmiał się tylko i powiedział Nic, żyjcie normalnie. Ja mam akurat taki styl życia, ze lubię jak jest zdrowo, ale wiem ze mąż już mniej. Wiec nie ma co się stresować, bo to jest chyba najgorsza przeszkoda.
Mąż i ja uprawialiśmy sport rzn. biegaliśmy. Zrezygnowałam z alkoholu, mąż też choć jakieś piwo jedno na tydzień może wypił. Przed stymulacją tak na trzy miesiące porzucił nawet piwo. Wydzielalam też kwas foliowy, inaczej zapominał.
Na pewno warto zdrowo żyć, odstawić używki, trochę sportu nie zaszkodzi.

reklama
1580482790127.jpeg

Do góry