reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Daleko od gabinetu?? Fajnie macie że już dziś docenta poznacie! Naprawdę wyjątkowy lekarz mimo iż jest trochę opinii że leczy szablonowo to ja nie do końca się z tym zgadzam..
Niedaleko, ok 2km. Jedzenie było bardzo dobre. Dookoła same kebaby widzieliśmy a chcieliśmy normalny obiad zjeść.
Zaraz wchodzimy [emoji846]

reklama
Dobra z ciebie kolezanka. A dlaczego nie jesz miesa?
Haha staram się być dobra 😛😛😛.
Jakoś nigdy nie przepadałam za mięsem i po prostu żal o zwierzęta... i mysle, ze ciezko teraz o dobre mięso takie jak u @Tasza
U mnie jest zawsze pełno szczególnie warzyw, owoców, kasz... naprawdę można jeść zdrowo, nie jedząc mięsa, można spokojnie zastąpić innymi produktami.
Jem dużo jajek, ryb, czasami tez mięso, ale to naprawdę sporadycznie. Wczoraj ta pizza to była wyjątkowym gościem u nas, bo jakoś nie było czasu na zakupy 😛

Dziewczyny jak już wcześniej pisałam walczcie i się nie poddawajcie :) Ja dzisiaj miałam usg transfer był 8.01 i usłyszałam dwa serduszka <3
Z pierwszego transferu mam synka a później dwa następne z beta zero. Dr mnie przekonywał, że musimy trafić na ten jeden właściwy i trafiliśmy na dwa 🙈
Liliana mocne kciuki za bete.
Każdej z Was życzę pięknego zakończenia :)

Dziewczyny jak już wcześniej pisałam walczcie i się nie poddawajcie :) Ja dzisiaj miałam usg transfer był 8.01 i usłyszałam dwa serduszka Z pierwszego transferu mam synka a później dwa następne z beta zero. Dr mnie przekonywał, że musimy trafić na ten jeden właściwy i trafiliśmy na dwa [emoji85]
Liliana mocne kciuki za bete.
Każdej z Was życzę pięknego zakończenia :)
Gratuluje [emoji173]

Hahahaha! Fajnie opisalas :D Praca w takich instytucjach w Polsce i np w UK się nieco różni z tego co wiem bo w Polsce nie pracowałam w banku. Ja nie mam żadnej styczności z klientami, ja jestem księgowym i w HQ pracuje akurat teraz przy analizowaniu przepływów systemowych i sprawozdawczości, technical accounting na to mówimy. Pracowałam w innych branżach w finansach i Bank jest zdecydowanie najlepszy jeśli chodzi o atmosferę, warunki i cała resztę. Ja głównie facetów w zespołach miałam może też zmienia. Pozatym anglicy lubią pracować tak aby zrobić dużo wrażenia, podtrzymać dobru humor i się nie napracować za bardzo więc w tym świetle zawsze lepiej się wypada :laugh2: W dyrekcji mamy głównie Hiszpanów to już wogole powoduje że jest ciekawiej! Jeszcze nie wiem czy tam wrócę, na rozmowach byłam w konkurencyjnym banku w centrum gdzie można utonac w korkach... Narazie spokojnie czekam co się wydarzy..
Tak myslalam ze to w PL tak wyglada. Ja niby tez nie powinnam miec kontaktu z klientem a jesli juz to tylko z instytucjonalnym. A prawda jest taka ze w naszym najwiekszym i najstraszym banku w Polsce dochodzi do straszliwego mobbingu. Najlepiej sie kiedys pracowalo w tych wiejskich spoldzielczych tam mozna bylo chodzic ubranym nawet w koszulce na ramiaczkach ;) ale widze ze teraz i tam sie pozmienialo. Zreszta wszedzie dobrze gdzie nas nie ma chociaz ja teraz jestem zadowolona z swojej pracy ;) Obym niedlugo mogla sobie isc na dłuższe wolne ;)

reklama
Do góry