reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Jesli się nie uda jedz do immunologa.. Pasnik to nie jest bardzo duży koszt.. Poczekaj kilka miesięcy, terminy niby na maj ale da się upolować szybciej.. zobacz mnie i kilku innym dziewczynom zaskoczyło w pierwszym transferze po jego zaleceniach.. jestes młoda, zegar Ci jeszcze jak szalony nie tyka.. Udźwigniesz to, tymbardziej ze mąż zacznie zaraz dobrze zarabiać to Was też dobrze podbuduje, zobaczysz! To jest plan B ale beta naprawdę może dziś się okazać wysoka.. Poczekaj...
Dobrze. Staram się uspokoić. Tak jak napisala bazylia.. to Jeszcze tylko 4h..

reklama
hahahhaha ja jak tez o tym sluchalam to mialam powiedziec o dhea ;) Mi urosło przeciez i to po punkcji i 3 ciazach ;) a pozniej widzialas co sie dzialo nawet na antykach ;) To nie jest wyrocznia i my o tym wiemy ;) !!!!
Miałam wczoraj o tym pisać. Mi również spadło amh po pozamacicznej a potem urosło. To chyba nie jest tak,ze masz taki i koniec kropka on będzie tylko spadał.

Ale fajnie z tym czytaniem. Powoli bedziesz wracac do formy 👍 :-) :) A kiedy bedziesz miala AMH? Masz tez mozliwosc zbadania FSH?
Wczoraj byłam już na trzeciej rozmowie w tym samym banku hahahaha więc forma wraca, czuje... Tak się rozgadalismy że od finansów skończyliśmy na koronawirusie hahahaha!!! Angole są czasami tacy zakreceni że nie koniecznie wiedzą co się wogole dzieje na świecie a to naprawdę inteligentny naród :laugh2:

Kurczę emocje też ciążę wróża! Nie wiem czemu ale czuje że u Ciebie beta rośnie.. A kiedy Twój Marek wyjeżdża?
Jest na wypowiedzeniu do końca lutego. Za jakieś 2 tyg bedzie musiał założyć działalność i dopełniac formalności. Wtedy się dowiemy kiedy go wyślą na szkolenia. Myślę,że na początku z wolnym bedzie miał.ciezko wiec nawet nie wiem kiedy moglibyśmy podchodzić do kolejnej próby. Bo jakby to duza zmiana.. eh

Miałam wczoraj o tym pisać. Mi również spadło amh po pozamacicznej a potem urosło. To chyba nie jest tak,ze masz taki i koniec kropka on będzie tylko spadał.
Dokładnie.. Takie gadanie o sztywnym wyniku jest może po to żeby zmobilizować do starań od razu! Ja amh miałam badane dość krótko po laparoskopii.. Każda ingerencja wokol jajników na pewien czas obniża poziom amh, dziwi mnie że lekarze wogole o tym nie mówią

Jest na wypowiedzeniu do końca lutego. Za jakieś 2 tyg bedzie musiał założyć działalność i dopełniac formalności. Wtedy się dowiemy kiedy go wyślą na szkolenia. Myślę,że na początku z wolnym bedzie miał.ciezko wiec nawet nie wiem kiedy moglibyśmy podchodzić do kolejnej próby. Bo jakby to duza zmiana.. eh
Spokojnie, w wyzwaniach logistycznych też Ci pomogę bo to już ogarniam bo nie mam wyjścia hahaha! Wiesz on wystarczy że tu będzie kilka dni.. Na platformach nie mogą go trzymać dłużej niż mu wypada rotacja więc da się to zaplanować jeśli będzie trzeba! My punkcje zawsze też mieliśmy jak mąż zjeżdżal na tydzień akurat a tak cała resztę ja sama ogarnialam.. Dobrze że nasienia kurierem nie wysłał :laugh2:

reklama
Wczoraj byłam już na trzeciej rozmowie w tym samym banku hahahaha więc forma wraca, czuje... Tak się rozgadalismy że od finansów skończyliśmy na koronawirusie hahahaha!!! Angole są czasami tacy zakreceni że nie koniecznie wiedzą co się wogole dzieje na świecie a to naprawdę inteligentny naród :laugh2:
a jak z plamieniem? No to jak tak to teraz juz bedzie tylko lepiej ;) Ja dzisiaj wzielam sie za nadrabianie archiwum zeby byc z wami na bieząco ;)

Do góry